Home Greek News Η μεγάλη ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Σακελλαροπούλου αρνήθηκε να προσκυνήσει τον Σταυρό στην Μητρόπολη…!!!

Η μεγάλη ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Σακελλαροπούλου αρνήθηκε να προσκυνήσει τον Σταυρό στην Μητρόπολη…!!!

by _
0 comment 179 views

PRONEWS.com: Κ.Σακελλαροπούλου: Αρνήθηκε να προσκυνήσει τον Σταυρό στην Μητρόπολη! (βίντεο)


Σοκ προκαλεί η κίνηση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, να μην προσκυνήσει τον σταυρό στην Μητρόπολη Αθηνών, αφού απέφυγε επιμελώς να πλησιάσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τηρώντας τις… κοινωνικές αποστάσεις.

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, τελέστηκε σήμερα η καθιερωμένη δοξολογία στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για την έναρξη της νέας χρονιάς.

Αυτό που προκάλεσε αρνητική εντύπωση είναι πως κατά την έλευση της ΠτΔ στη Μητρόπολη δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος, αλλά και η κίνηση της να μην προσκυνήσει τον σταυρό, κάτι που έκαναν όλοι οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, συμπεριλαμβανόμενου και του εκπρόσωπου του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Σπίρτζη.

Δείτε το βίντεο με την άφιξη και την αποχώρηση της προέδρου και ολόκληρη την δοξολογία.

Στο 22:51 και μετά η σκηνή με τον σταυρό: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Αρχικός τίτλος των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr