Home ΗΠΑ Χωρίς τελειωμό οι νοθείες στις εκλογές ΗΠΑ! Απόρριψη των ψήφων των Ρεπουμπλικάνων από τις μηχανές ψηφοφορίας της Dominion!!!

Χωρίς τελειωμό οι νοθείες στις εκλογές ΗΠΑ! Απόρριψη των ψήφων των Ρεπουμπλικάνων από τις μηχανές ψηφοφορίας της Dominion!!!

by _
0 comment 141 views

Χωρίς τελειωμό οι αποδεδειμένα διεπραχθείσες νοθείες στις εκλογές ΗΠΑ! Απόρριψη των ψήφων των Ρεπουμπλικάνων από τις μηχανές ψηφοφορίας της Dominion!!!

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕΤ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ…ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ… ΑΠΕΡΡΙΠΤΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΝΩ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΓΙΝΟΝΤΟ…ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 31 Δεκ. 2020, 19:12 ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


 ΑΚΑΘΕΚΤΕΣ είναι οι αποκαλύψεις του μεγάλου πατριωτικού σάιτ The Gateway Pundit σχετικά με την νοθεία που διεπράχθη τόσον εγκληματικώς κατά τη διάρκεια των αμερικανών εκλογών, όπως η ακόλουθη αποκάλυψη-σοκ… 

Τα μέλη της δικαστικής υποεπιτροπής της Γερουσίας της Γεωργίας για τις εκλογές και τα μέλη της δικαστικής επιτροπής της Γερουσίας διεξήγαγαν ακρόαση για να μελετήσουν τους εκλογικούς νόμους της Γεωργίας και τις πολλές παρατυπίες στις ψηφοφορίες στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Η ακρόαση πραγματοποιήθηκε μετά από μια υποεπιτροπή της Γερουσίας που πραγματοποίησε ακρόαση την περασμένη εβδομάδα στο Καπιτώλιο για να συζητήσουν τις αντιληπτές παρατυπίες στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ο μάρτυρας Jovan Pulitzer κλήθηκε να καταθέσει για τις παρατυπίες στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Jovan Pulitzer (Γιοβάν Πούλιτζερ)

Ο Jovan Pulitzer (Γιοβάν Πούλιτζερ) είναι ένας λαμπρός εφευρέτης και συγγραφέας γνωστότερος για τη δημιουργία και την κατοχύρωση με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της CRQ ( Command Response Queue) και έχει ιδρύσει εταιρείες που περιλάμβαναν γύρους «επένδυσης σπόρων» από 1,6 εκατομμύρια έως πάνω από 250 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Joe Hoft έγραψε για αυτόν τον λαμπρό άνθρωπο για πρώτη φορά εδώ στο The Gateway Pundit.

Την Τρίτη ο Γιοβάν Πούλιτζερ αποκάλυψε τις διαφορές μεταξύ των ψήφων που εκτυπώθηκαν για τις δημοκρατικές κομητείες έναντι των ρεπουμπλικανικών κομητειών.

Οι κομητείες των Ρεπουμπλικανών είχαν έναν γραμμωτό κώδικα Ibarcode) στη γωνία πάνω δεξιά.

Οι ψήφοι από δύο διαφορετικές κομητείες εκτυπώθηκαν διαφορετικά. Αυτό προκάλεσε την απόρριψη των ψήφων των Ρεπουμπλικάνων από τις μηχανές ψηφοφορίας της Dominion!!!

Ο υπουργός Εξωτερικών Raffensperger επέτρεψε να γίνει αυτό σε μια ιστορικά κόκκινη πολιτεία των ΗΠΑ. Πρέπει να ασκηθούν διώξεις εις βάρος του Raffensperger εξαιτίας αυτού!!!

Αποκάλυψη-ΜΠΟΥΜ!!!: Οι μηχανές ψηφοφορίας ήταν συνδεδεμένες ΠΑΡΑΝΟΜΑ με το… Διαδίκτυο την ώρα που διεξήγοντο οι εκλογές των ΗΠΑ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο  Αποκάλυψη-ΜΠΟΥΜ!!!: Οι μηχανές ψηφοφορίας ήταν συνδεδεμένες ΠΑΡΑΝΟΜΑ με το… Διαδίκτυο την ώρα που διεξήγοντο οι εκλογές των ΗΠΑ!!! διότι περιγράφει κι άλλα ευρήματα σχετικά με την ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΝΟΘΕΙΑ που έγινε στις κάλπες την 3η Νοεμ. 2020,  και πάλιν του προαναφερόμενου ειδικού κο Pulitzer!!!

Διαβάστε όλα τα αποκλειστικά μας άρθρα για τις εκλογές των ΗΠΑ στο ακόλουθο ειδικό τμήμα του σάιτ μας…


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis
————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr