Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Ο μεγάλος δικηγόρος του Τράμπ Lin Wood, με αφορμή τη κόντρα του με τον Τζον Ρόμπερτς, λέει ότι ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ο…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ!!!

Ο μεγάλος δικηγόρος του Τράμπ Lin Wood, με αφορμή τη κόντρα του με τον Τζον Ρόμπερτς, λέει ότι ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ο…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ!!!

by _
0 comment 359 views

Ο μεγάλος δικηγόρος του Τράμπ Lin Wood, με αφορμή τη κόντρα του με τον πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου Τζον Ρόμπερτς, λέει ότι ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ο…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 01 Ιαν. 2021, 10:47, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Την Πέμπτη, ο δικηγόρος υπέρ του Τραμπ, Λιν Γουντ (Lin Wood), έκανε ένα τολμηρό tweet που αναγγέλλει ότι ο νεκρός παιδόφιλος Τζέφρι Έπσταϊν είναι ακόμα…ΕΝ ΖΩΗ..!!!

Το συγκλονιστικό σχόλιο ήρθε εν μέσω ενός κατακλυσμού tweets που στοχεύουν τον αρχηγό του Ανώτατου Δικαστηρίου Τζον Ρόμπερτς, εναντίον του οποίου συνεχίζει να χτίζει μια υπόθεση ο Γούντ από τότε που το Ανώτατο Δικαστήριο αρνήθηκε να εξετάσει τους ισχυρισμούς του Τέξας για εκλογικές νοθείες.

Μετάφρασις του τουίτ του Γούντ…

Γνωρίζω πλήρως το μπαράζ των επιθέσεων εναντίον μου βάσει των αποκαλύψεών μου για τον αρχηγό Τζον Ρόμπερτς. Πριν μου επιτεθούν, όμως, ίσως οι δίκαιοι άνθρωποι να ρωτήσουν πρώτα τον Ρόμπερτς να πει την αλήθεια.

 

Ή ρωτήστε τον Jeffrey Epstein. Είναι ακόμη ζωντανός.

Το όνομα του Γουντ έγινε δημοφιλές στο Twitter την Πέμπτη αφού ζήτησε από τους επικριτές να εξετάσουν ισχυρισμούς που έκανε εναντίον του Δικαστή Ρόμπερτς, τους οποίους μπορεί να επιβεβαιώσει ο…Έπσταιν.

Σε ένα άλλο πρόσφατο τουίτ, ο Γούντ είπε τα εξής απίστευτα…

Λίγο περισσότερο για τον Τζον Ρόμπερτς.

 

Έχω κατηγορήσει δημοσίως τον ίδιο και τον δικαστή Breyer ότι λένε βωμολοχίες κατά των Τραμπ.

 

Έχω συνδέσει τον Roberts με τις παράνομη υιοθεσίες παιδιών, τον Jeffrey Epstein, την παιδεραστία και την προηγούμενη γνώση του γιο τον θάνατό του δικαστή του Α.Δ. Scalia.

 

Μήπως απουσίαζε στο σχολείο την ημέρα που είχε το μάθημα για δυσφήμιση ο Ρόμπερτς ;

Μάλλον όχι . . .

«Μερικές ακόμη ερωτήσεις για τον Αρχηγό δικαστή Τζον Ρόμπερτς», είπε ο Γουντς την Τετάρτη. « (1ον) «Έχετε ηγχογραφεί συζητώντας τον διάδοχο του Justice Scalia πριν από την ημερομηνία του ξαφνικού θανάτου του. Πώς ξέρατε ότι η Scalia επρόκειτο να πεθάνει; (2ον) Είστε μέλος κάποιας λέσχης ή καμπάλ που απαιτεί ανήλικα παιδιά ως αμοιβή μύησης;»

Σε ένα επόμενο tweet, ο Γουντ ισχυρίστηκε ότι ο Ρόμπερτς είχε κανονίσει την υιοθέτηση των παιδιών του μέσω του Τζέφρι Έπσταϊν.

«Οι πληροφορίες μου από αξιόπιστη πηγή είναι ότι ο Ρόμπερτς διοργάνωσε μια παράνομη υιοθέτηση δύο μικρών παιδιών από την Ουαλία μέσω του Τζέφρι Έπσταϊν. Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι ο Epstein καταλαβαίνει από παιδεραστία. Αν μόνο ο Τζέφρι Έπσταϊν ήταν ακόμα ζωντανός. . . Δεν θα ήταν κάτι αυτό; ”

Έπειτα ο Γούντ τον συνέδεσε τον Ρόμπερτς με μια σειρά από εξέχοντες Δημοκρατικούς, συμπεριλαμβανομένου του πρώην Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και του Μπιλ Γκέιτς, καθώς και του Αντιπροέδρου Μάικ Πενς, ρωτώντας: «Ρε, που είναι ο Τζέφρι Έπσταϊν όταν τον έχεις ανάγκη;».

Στο επόμενο τουίτ, ο Γούντ μας εφιστεί την προσοχή στο όνομα του Τζο Ρόμπερτς που τυχαίνει να ευρίσκεται στα ημερολόγια του…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ με προορισμό το…ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΪΝ!!!

Και ΓΙΑΤΙ ο κος Γούντ ξεσπάθισε έτσι εναντίον του κιου Ρόμπερτς;;; Το έκανε για ευνόητους λόγους, γιατί ο Ρόμπερτς ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΠ ‘ΟΥΔΕΝΙ να αποφανθεί υπέρ του Τράμπ όσον αφορά δικές αγωγές που έχει καταθέσει ο Πρόεδρος, στο Ανώτατο Δικαστήριο, για την μεγάλη νοθεία που έγινε στις κάλπες στις 03 Νοεμ. του 20202!!! Είναι μια ύστατη προσπάθεια του Τράμπ και της νομικής του ομάδος δια να σωθούν και να μην μπεί τελικά στον Οβάλ Γραφείο ο…ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!

Στο άρθρο μας με τίτλο Στο νησάκι της παιδεραστίας του Τζέφρι Επσταϊν πήγε ακόμη και ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ Τζον Ρομπερτς!!! δημοσιεύσαμε τα εξής εξόφθλαμα για τον Ρόμπερτ…



-με πληροφορίες από >>  https://www.infowars.com/posts/attorney-lin-wood-claims-jeffrey-epstein-still-alive/


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis
————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr