Home ΗΠΑ Αποκάλυψη-ΦΩΤΙΑ: Νομοσχέδιο της Νέας Υόρκης του 2019 προωθεί δρακόντεια μέτρα σε περίπτωση υγειονομικής κρίσης πολύ πριν το…Covid

Αποκάλυψη-ΦΩΤΙΑ: Νομοσχέδιο της Νέας Υόρκης του 2019 προωθεί δρακόντεια μέτρα σε περίπτωση υγειονομικής κρίσης πολύ πριν το…Covid

by _
0 comment 166 views

Αποκάλυψη-ΦΩΤΙΑ: Νομοσχέδιο της Νέας Υόρκης του 2019 προωθεί δρακόντεια μέτρα σε περίπτωση υγειονομικής κρίσης πολύ πριν από την έναρξη του…Covid

Αφιερωμένο προς όλους τους αρνητές των…«κακών συνωμοσιολόγων»…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 31 Δεκ. 2020, 14:32, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Οι νομοθέτες στη Νέα Υόρκη υπέγραψαν ένα νομοσχέδιο φορτωμένο με δρακόντεια μέτρα κράτησης (μήπως μας ακούγεται λίγο γνωστό αυτό;;;) προσαρμοσμένα για μια πλήρη κρίση υγείας το…2019, πολύ πριν ο Covid-19 θεωρηθεί απειλή από κανέναν.

Το νομοσχέδιο επιτρέπει την «απομάκρυνση και κράτηση» οποιουδήποτε πιστεύει ο κυβερνήτης ότι αποτελεί «επικείμενη και σημαντική» απειλή για τη δημόσια υγεία, επειδή συνδέονται με…μεταδοτική ασθένεια.

«Κατόπιν καθορισμού με σαφή και πειστικά αποδεικτικά στοιχεία ότι η υγεία των άλλων κινδυνεύει ή ενδέχεται να απειληθεί από μια περίπτωση, επαφή ή φορέα, ή ύποπτη περίπτωση, επαφή ή φορέα μεταδοτικής ασθένειας που, κατά τη γνώμη του κυβερνήτη, μετά από συνεννόηση με τον Επίτροπο, ενδέχεται να αποτελέσει επικείμενη και σημαντική απειλή για τη δημόσια υγεία με αποτέλεσμα σοβαρή νοσηρότητα ή υψηλή θνησιμότητα, ο κυβερνήτης ή ο αντιπρόσωπός του / της, συμπεριλαμβανομένου, ενδεικτικά, του επιτρόπου ή των επικεφαλής των τοπικών υπηρεσιών υγείας μπορεί να διατάξει την απομάκρυνση ή / και την κράτηση ενός τέτοιου προσώπου ή μιας ομάδας τέτοιων προσώπων με την έκδοση μιας ενιαίας εντολής, προσδιορίζοντας τα εν λόγω άτομα είτε με όνομα ή με εύλογα συγκεκριμένη περιγραφή των ατόμων ή της ομάδας που κρατούνται », αναφέρει η Νομοσχέδιον της Συνελεύσεως A99.

 

«Ένα τέτοιο άτομο ή ομάδα προσώπων κρατείται σε ιατρική εγκατάσταση ή άλλη κατάλληλη εγκατάσταση ή εγκαταστάσεις που έχουν οριστεί από τον κυβερνήτη ή τον αντιπρόσωπό του και συμμορφώνεται με την υποδιαίρεση πέντε αυτής της ενότητoς.»

ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ…

Χαρακτηριστική είναι η φράσις…

Εκδόσεις που εισήχθησαν σε άλλες νομοθετικές συνεδρίες: 2015-2016: A6891
2017-2018: A680

 

Versions Introduced in Other Legislative Sessions:2015-2016: A6891
2017-2018: A680

ΛΙΝΚ >> https://www.nysenate.gov//legislation/bills/2019/A99

Το νομοσχέδιο που γράφτηκε τον Ιανουάριο του 2019 συνεχίζει να περιγράφει πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας κρατούμενος.

«Ένα άτομο που κρατείται σε ιατρική εγκατάσταση, ή σε άλλη κατάλληλη εγκατάσταση ή εγκαταστάσεις, δεν θα πρέπει συμπεριφέρεται με αταξία και δεν θα εγκαταλείψει ή θα επιχειρήσει να εγκαταλείψει τέτοια εγκατάσταση ή εγκαταστάσεις έως ότου του δοθεί  εξιτήριον σύμφωνα με αυτήν την ενότητα.”

Οπότε, δεν χρειάζεται να βάλει και πολύ μυαλό κανείς για να καταλάβει πως η όλη ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού είναι ΣΤΗΜΕΝΗ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ …ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για να χρησιμεύσει ως μεγάλο μέσον…ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ !!!

ΟΠΟΤΕ, ΚΑΛΟ…ΞΥΠΝΗΜΑ ΚΟΣΜΕ ΓΙΑ ΤΟ…2021!!! ΗΔΗ ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ 2020. ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 2021 ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ…ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ;;;

Πηγή >> https://www.infowars.com/posts/2019-bill-pushes-draconian-detention-measures-long-before-covid/


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr