Home ΗΠΑ Ξύπνησαν οι Ρεπουμπλικάνοι! Θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν τις εκλογές στις 6 Ιαν. υπερ του ΤΡΑΜΠ! Ο Πένς αναβάλλει τη…ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗ του στο ΙΣΡΑΗΛ!!!

Ξύπνησαν οι Ρεπουμπλικάνοι! Θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν τις εκλογές στις 6 Ιαν. υπερ του ΤΡΑΜΠ! Ο Πένς αναβάλλει τη…ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗ του στο ΙΣΡΑΗΛ!!!

by _
0 comment 211 views

Ξύπνησαν οι Ρεπουμπλικάνοι!!! Θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν τις εκλογές στις 6 Ιαν. υπερ του ΤΡΑΜΠ!!! Ο Πένς αναβάλλει τη…ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗ του στο ΙΣΡΑΗΛ!!!

Ίσως ο κος Πένς υπέστη μια αλλαγή…ΚΑΡΔΙΑΣ ή απλά αναγκάζεται πλέον να κάνει κάτι ο ίδιος για την αντιστροφή του ψευδέστατου αποτελέσματος των εκλογών επειδή δεν έχει άλλη επιλογή σε αυτό…;;;…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 30 Δεκ. 2020, 18:54, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Τώρα έχουμε τουλάχιστον έναν γενναίο και έντιμο Ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή.

Ο γερουσιαστής του Μιζούρι Josh Hawley ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα αντιταχθεί στη διαδικασία πιστοποίησης των εκλεκτορικών ψήφων στις 6 Ιανουαρίου.

Ο γερουσιαστής Hawley είναι ο πρώτος γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών που δημοσίευσε δήλωση σχετικά με τις προθέσεις του να αποτρέψει τα ψευδή αποτελέσματα των εκλογών.

Ο επικεφαλής του μεγάλου πατριωτικού κινήματος #StopTheSteal, δηλαδή, #ΣταματήστεΤην Κλοπή, Ali Alexander ευχαρίστησε τον γερουσιαστή Hawley σήμερα το πρωί μετά την ανακοίνωση.

Ακολουθεί η δήλωση του γερουσιαστή Hawley.

Το μέλος του GOP (του ρεπουμπλικανικού κόμματος) της Βουλής των Αντιπροσώπων Mo Brooks, ο οποίος ηγείται των προσπαθειών στην Βουλή των ΗΠΑ για την αποτροπή των ψευδών εκλογών, χαιρέτισε τα νέα σήμερα!

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίλτο Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές ετοιμάζονται για ένσταση για την καταμέτρηση των ψήφων του Σώματος των Εκλεκτόρων στις 6 Ιαν. 2021 γράψαμε ότι η προσπάθεια ένστασης στις ψηφοφορίες του Κολλεγίου των Εκλεκτόρων από πλευράς των Ρεπουμπλικάνων όταν συνεδριάζει το Κογκρέσο στις 6 Ιανουαρίου είναι μια προσπάθεια να δοθεί στον Τράμπ η νίκη των εκλογών. Εάν τουλάχιστον ένας βουλευτής και ένας γερουσιαστής αμφισβητήσουν τις ψήφους των πολιτειών κατά την ειδική σύνοδο του Κογκρέσου, μετά κάθε αίθουσα θα αποσυρθεί και θα συζητήσει την ένσταση. Η υιοθέτησίς της απαιτείται πλειοψηφία και αν γίνει αυτό, θα γίνει Πρόεδρος για…ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!

Τώρα έχουμε μια έκτακτη είδηση σχετικά με τον ρόλο του Μάιλ Πένς στο όλο δράμα αυτό…

Στο άρθρο μας με τίτλο Αναφορές ότι ο Μάικ Πενς θα…ΠΡΟΔΩΣΕΙ όλη την Αμερική στις 6 Ιαν. αρνούμενος να χρησιμοποιήσει την εξουσία του για σωθούν οι ΗΠΑ από τους Δημοκρατικούς!!! σας γράψαμε ότι αναφέρεται πως ο κος Πένς ΔΕΝ είναι καθόλου διατεθιμένος στο να αντιστρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών στις 06 Ιαν. δίνοντας τους εκλεκτόρες που πήρε ο Μπάιντεν στον Τράμπ. Και σαν να μην έφταναν όλ’ αυτά, υπάρχουν φήμες ότι μόλις προδώσει όλη την Αμερική ο Πένς, όχι μόνο θα αποσυρθεί οριστικά από την πολιτική, αλλά θα φύγει άρον-άρον για το…ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (πιθανόν το…ΙΣΡΑΗΛ) για να μείνει εκεί προσωρινώς ώστε να μην αναγκαστεί να επιληφθεί της μεγάλης και σφοδρής…ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ που θα «φάει» από πάρα πολλά εκατομμύρια Αμερικανούς πολίτες!!!

Αλλά ΑΚΟΥΣΤΕ τι μόλις δημοσίσευσε για αυτό το μεγάλο σάιτ TheGatewayPundit.com! Στο άρθρο τους με τίτλο ΕΚΑΤΑΚΤΟ: ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ το ταξίδι του VP του Mike Pence στο Ισραήλ στις 6 Ιανουαρίου (BREAKING BIG: VP Mike Pence’s Trip to Israel on January 6th IS CANCELLED) διαβάζουμε τα εξής εκπληξτικά…

Ο Αντιπρόεδρος Mike Pence δεν έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια ολόκληρης της εκστρατείας του ιού της Κίνας. Στις 6 Ιανουαρίου, μετά την επίβλεψη της αναγγελείας του νικητή των εκλογών του 2020, ο Πενς είχε προγραμματιστεί να πετάξει αμέσως στο Ισραήλ.

 

Το NBC New York ανέφερε τη Δευτέρα ότι μετά την ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου, ο VP Pence θα ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Λοιπόν, σήμερα το ταξίδι ακυρώθηκε.

 

Πρόκειται για μια τεράστια εξέλιξη και έρχεται αφού ο γερουσιαστής Josh Hawley ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αντιταχθεί στη διαδικασία πιστοποίησης των ψήφων του Σώματος των Εκλεκτόρων στις 6 Ιανουαρίου.

Οι Times του Ισραήλ ανέφεραν:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ σχεδίαζε πολυήμερη στάση στο εβραϊκό κράτος επι τη διάρκεια ενος ταξιδιού στο εξωτερικό αφού επικυρώσει πρώτα την εκλογική νίκη του Μπάιντεν.

 

Μια προγραμματισμένη επίσκεψη στον Ισραήλ από τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς αναβλήθηκε λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από την άφιξή του, επιβεβαίωσε η Πρεσβεία των ΗΠΑ την Τετάρτη.

 

Δεν δόθηκε καμία εξήγησις για την ακύρωση, η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον ιστότοπο ειδήσεων Ynet.

ΆΡΑ, ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, Ο ΚΟΣ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ…ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ -ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ– ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΛΕΟΝ…ΥΠΟΛΟΓΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΛΤΟΡΙΩΝ ΨΗΦΩΝ ΣΤΙΣ 06 ΙΑΝ. ΤΟΥ 2021 ΘΑ…ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΎΝ ΣΤΟΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΩΣΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Ο ΠΕΝΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΦΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

ΜΑΚΑΡΙ Ο ΚΟΣ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗΝ ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΤΙΣ 06 ΙΑΝ. ΤΟΥ 2021. ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!!

Για περισσότερα για αυτό το θέμα, διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο Νομοθέτης του GOP (του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων) ζητά σε αγωγή να δοθεί στον Πενς «αποκλειστική εξουσία» για να ανατρέψει τα εκλογικά αποτελέσματα.

Διαβάστε όλα τα αποκλειστικά μας άρθρα για τις εκλογές των ΗΠΑ στο ακόλουθο ειδικό τμήμα του σάιτ μας…


Πηγή Α᾽- https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/cannot-vote-certify-electoral-college-results-january-6th-breaking-mo-senator-josh-hawley-announces-will-object-certification-process/

Πηγή Β᾽- https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/breaking-big-vp-mike-pences-trip-israel-january-6th-cancelled/


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis
————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr