Home ΗΠΑ Αναφορές ότι ο Μάικ Πενς θα…ΠΡΟΔΩΣΕΙ όλη την Αμερική στις 6 Ιαν. αρνούμενος να χρησιμοποιήσει την εξουσία του για σωθούν οι ΗΠΑ από τους Δημοκρατικούς!!!

Αναφορές ότι ο Μάικ Πενς θα…ΠΡΟΔΩΣΕΙ όλη την Αμερική στις 6 Ιαν. αρνούμενος να χρησιμοποιήσει την εξουσία του για σωθούν οι ΗΠΑ από τους Δημοκρατικούς!!!

by _
0 comment 239 views

Αναφορές ότι ο Μάικ Πενς θα…ΠΡΟΔΩΣΕΙ όλη την Αμερική στις 6 Ιαν. αρνούμενος να χρησιμοποιήσει την εξουσία του για σωθούν οι ΗΠΑ από τους Δημοκρατικούς!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 30 Δεκ. 2020, 09:26, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Πριν μηνυθεί πρόσφστα ο αντιπρόεδρος Mike Pence από τον εκπρόσωπο της Βουλής των Αντιπροσώπων Louie Gohmert, συναντήθηκαν οι δικηγόροι τους και οι δύο πλευρές διαφωνούσαν σχετικά με το πώς το Κολλέγιο των Εκλεκτόρων θα γίνει επίσημα αποδεκτό.

Μετά τη συνάντηση, ο εκπρόσωπος Gohmert μήνυσε τον Μάικ Πένς και υποστήριξε ότι ο Πένς θα έπρεπε να διαλέξει μια ανταγωνιστική σειρά από εκλέκτορες από τις πολιτείες της Αριζόνα, τη Γεωργία, την Πενσυλβάνια, τον Michigan και το Wisconsin λόγω του μαζικού ποσού νοθείας στις κλεμμένες εκλογές του 2020.

Προφανώς, ο Mike Pence ενδιαφέρεται να βγει από την πολιτική.

Οι ψηφοφόροι του Trump δεν θα ξεχάσουν ποτέ μια τέτοια προδοσία εναντίον αυτής της χώρας και του Προέδρου των ΗΠΑ διότι, απ᾽ό,τι, φαίνεται, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ!!!

Το Newsmax ανέφερε:

Πριν μηνμυθεί ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς από έναν Ρεπουμπλικανικό του Κογκρέσο από το Τέξας σε μια ύστατη προσπάθεια να αντιστραφεί το αποτέλεσμα των εκλογών του Νοεμβρίου, οι δικηγόροι τους πραγματοποίησαν μια ιδιωτική συνάντηση στην οποία διαφωνούσαν για το πώς γίνεται επίσημα αποδεκτή η ψηφοφορία του Electoral College (Σώμα ή Κολλέγιο των Εκλεκτόρων).

 

Ο εκπρόσωπος Louie Gohmert, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Πενς έχει τη δύναμη να παραδώσει μια δεύτερη θητεία στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, απορρίπτοντας τους εκλεκτόρες των Δημοκρατικών από τις πολιτείες-κλειδιά, περιέγραψε τις αποτυχημένες συνομιλίες σε μια κατάθεση της Τρίτης σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Τάιλερ του Τέξας. Ο Gohmert ζητά δικαστική απόφαση που απαιτεί από το Γραφείο των Συμβούλων του Αντιπροέδρου και το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ να απαντήσουν στην αγωγή μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης.

 

Η Γερουσία και η Βουλή συνέρχονται από κοινού στις 6 Ιανουαρίου για να ανοίξουν και να μετρήσουν τις ψήφους του Κολλεγείου των Εκλεκτόρων. Ο αντιπρόεδρος έχει το συνταγματικό ρόλο της προεδρίας της Γερουσίας, η οποία παραδοσιακά περιελάμβανε την επίβλεψη της επίσημης αποδοχής των ψηφοφοριών του Σώματος των Εκλεκτόρων.

 

Η κατάθεση του Gohmert την Τρίτη ζήτησε επίσης από τον δικαστή των Η.Π.Α. Jeremy Kernodle, έναν διορισμένο Τραμπ, να επισπεύσει την υπόθεση και να αποφανθεί έως τις 4 Ιανουαρίου. ώστε να υπάρξει χρόνος για μια γρήγορη προσφυγή.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Λευκού Οικού κα Emerald Robinson:

Έτσι, η αγωγή του εκπροσώπου Gohmert που αφορά τον Mike Pence θα επιστήσει την προσοχή στο γεγονός ότι ο Pence θα μπορούσε να απορρίψει τους αμφισβητούμενους εκλεκτόρες στις πολιτείες-κλειδιά για να βοηθήσει τον Trump να επανεκλεγεί.

 

Υπάρχει επίσης καλό προηγούμενο για αυτό: Το είχε κάνει κάποτε ο ίδιος ο Thomas Jefferson το 1800.

Θα το κάνει πραγματικά ο Πενς; Αμφιβάλλω

 

Ο Gohmert προσπαθεί να πιέσει τον Αντιπρόεδρο για να εξετάσει την κίνηση.

Και σαν να μην έφταναν όλ’ αυτά, υπάρχουν φήμες ότι μόλις προδώσει όλη την Αμερική ο Πένς, όχι μόνο θα αποσυρθεί οριστικά από την  πολιτική, αλλά θα φύγει άρον-άρον για το…ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (πιθανόν το…ΙΣΡΑΗΛ) για να μείνει εκεί προσωρινώς ώστε να μην αναγκαστεί να επιληφθεί της μεγάλης και σφοδρής…ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ που θα «φάει» από πάρα πολλά εκατομμύρια Αμερικανούς πολίτες!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

ΜΑΚΑΡΙ Ο ΚΟΣ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗΝ ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΤΙΣ 06 ΙΑΝ. ΤΟΥ 2021. ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!!

Για περισσότερα για αυτό το θέμα, διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο Νομοθέτης του GOP (του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων) ζητά σε αγωγή να δοθεί στον Πενς «αποκλειστική εξουσία» για να ανατρέψει τα εκλογικά αποτελέσματα.


Με πληροφορίες από >> https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/disgrace-pence-disagreed-louie-gohmert-electoral-college-vote-lawsuit/


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis

————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr