Home Greek News Lockdown – Νέα Αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη: 64χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της πηδώντας από τον τέταρτο όροφο

Lockdown – Νέα Αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη: 64χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της πηδώντας από τον τέταρτο όροφο

by _
0 comment 134 views

25/12/2020 – 12:47μμ

Lockdown – Νέα Αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη: 64χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της πηδώντας από τον τέταρτο όροφο…

Μια 64χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της σήμερα το πρωί των Χριστουγέννων πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο σε πολυκατοικία στο Κορδελιο στη Θεσσαλονίκη.

Δυστυχώς τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει εξαρση των αυτοκτονιών στη χώρα μας λόγω του lockdown που οδηγεί σε οικονομική εξαθλίωση και σε ψυχολογικό αδιέξοδο πολλούς συμπολίτες μας.

Πηγή


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΜΕΝΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID 19 ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ. ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΗΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΣΥΨΑΣ ΠΕΤΣΑΣ ΤΣΟΔΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟ ΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΠΕΥΘΗΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΗΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΗΤΗΚΟΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤO ΜΠΑΧΑΛΟ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ .. ΣΥΡΙΖΑ. ΠΑΣΟΚ. ΚΚΕ. ΑΠΟ ΤΟ 74 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΕΘΝΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΓΚΑΤΖΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΟΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΘΑΛΑΣΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΛΘΑΨΗ ΣΤΗΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΡΕΟΝΟΝΤΑΣΤΟΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΕ ΠΛΑΤΙΕΣ ΠΑΡΚΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΥΠΡΟ ΑΙΓΑΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΙΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΟ 80 ΤΗΣ 100 ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΡΝΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΓΚΑΝΣΤΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΕΡΟΣ ΣΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΑΣ ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΟ Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr