Home ΗΠΑ ΜΠΟΥΜ!!!: Μεγάλο στέλεχος της Dominion κατέχει πατέντα λογισμικού που “αποβουτύρωσε” ψήφους από τον Τράμπ!!!

ΜΠΟΥΜ!!!: Μεγάλο στέλεχος της Dominion κατέχει πατέντα λογισμικού που “αποβουτύρωσε” ψήφους από τον Τράμπ!!!

by _
0 comment 279 views

ΜΠΟΥΜ!!!: Μεγάλο στέλεχος της Dominion κατέχει πατέντα λογισμικού που “αποβουτύρωσε” ψήφους από τον Τράμπ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 27 Δεκ. 2020, 14:42. ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Από της 3ης Νοεμβρίου φέτος μέχρι τούδε, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) σας παρέχουμε επι καθημερινής βάσεως τα πιο ακριβή και αποκαλυπρικά ρεπορτάζ για το ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ με τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές που μοιάζουν να μην έχουν τέλος!

Σας έχουμε γράψει ΠΟΛΛΑ όσον αφορά τις ύπουλες εταιρείες μηχανών ψηφοφορίας, όπως η Dominion Voting Services που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στην μεγάλη…ΚΛΟΠΗ που έγινε εις τα κάλπας εν ταις Ηνωμέναις Πολιτείαις την ημέραν των εκλογών.

Σας αποκαλύψαμεν πως τα ανώτερα στελέχη της είναι…ΕΛΛΗΝΕΣ, οι κ.κ. Τσον Πούλος και Νίκ Οκονομάκης, και πως μέχρι τώρα, αρνούνται πάσας τας πολλάς εις βάρος αυτών κατηγορίας!

Διαβάστε λοιπόν αυτά που έχωμεν ήδη βγάλει για ολα αυτά δια να έχητε μιαν συνολικήν εικόνα δια τον πραγμαστικόν ρόλος τους στις εκλογές!….

MEGA ΣΟΚ: ΈΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟ ΤΗΣ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΉΣΕΙ ΤΙΣ ΨΉΦΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ Η DOMINION! ΔΙΈΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΣΤΟ LINKEDIN ΤΑ ΣΧΕΛΈΧΗ ΤΗΣ. ΣΥΝΕΔΈΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ!!!
Παραδοχή-σοκ του Έλληνα Δ.Σ. της Dominion: «MADE IN CHINA οι μηχανες ψηφοφορίας μας» – Δημοκρατικοί: «Η δημοκρατία είναι μεγάλη ΜΠΙΖΝΑ»
Κατέθεσε ενόρκως στο Μίσιγκαν ο…ΕΛΛΗΝΑΣ Διευθύνων Σύμβουλος της Dominion για εκλογική νοθεία από μέρους του όπου τα…ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΛΑ!!!
ΒΟΜΒΑ: Νέα στοιχεία: Το λογισμικό ψηφοφορίας Dominion χρησιμοποίησε η Κίνα για να νοθεύσει τις εκλογές για τους Δημοκρατικούς!

Και τώρα έρχεται μια ακόμη τεράστια αποκάλυψις από το μεγάλο συντηριστικό σάιτ TheGatewayPundit.com, δια την ίδιαν εταιρείαν που αφορά ένα άλλο μεγάλο στέλεχος της Dominion ονόματι Eric Coomer…

Το 2010 ο Eric Coomer εντάχθηκε στην Dominion ως Αντιπρόεδρος της U.S. Engineering. Σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο Coomer αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϋ με διδακτορικό. στην Πυρηνική Φυσική.

Ο Eric Coomer αργότερα προήχθη σε Υπεύθυνος Στρατηγικής και Ασφάλειας Voting Systems στο Dominion. Έκτοτε, ο Coomer αφαιρέθηκε  -‘ολως περιέργως– από τη σελίδα της Dominion που δείχνει τα ανώτερα στελέχη της!

Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020, κατά τη διάρκεια επείγουσας ακρόασης, ο δικαστής του 13ου Εφετείου του Μίσιγκαν Kevin A Elsenheimer παραχώρησε άδεια στον δικηγόρο Matthew Deperno για να απελευθερώσει τα ευρήματα από την εγκληματολογική εξέτασή τους για 16 μηχανές ψηφοφορίας της Dominion στην κομητεία Antrim όπου χιλιάδες ψήφοι άλλαξαν από τον Πρόεδρο Τραμπ στον Τζο Μπάιντεν στις 3 Νοεμβρίου 2020.

Στην αγωγή του εναντίον της κομητείας Antrim, ο Matthew DePerno ισχυρίστηκε ότι με βάση τα στοιχεία που παρείχαν στο δικαστήριο ότι η Dominion Voting Systems «διέπραξε υλική απάτη ή λάθος σε αυτές τις εκλογές, ώστε να επηρεαστεί το αποτέλεσμα των εκλογών».

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση 16 μηχανών ψηφοφορίας Dominion στην Antrim, Co. MI, η Allied Security Operations Group κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στις μηχανές ψηφοφορίας Dominion δόθηκε ποσοστό σφάλματος 68,05%. Ο DePerno εξήγησε ότι όταν τα ψηφοδέλτια τοποθετούνται μέσω της μηχανής, ένα επιβλητικό ποσοστό σφάλματος 68,05% σημαίνει ότι το 68,05% των ψηφοφόρων αποστέλλεται για μαζική αξιολόγηση, πράγμα που σημαίνει ότι συλλέγουν τα ψηφοδέλτια σε ένα φάκελο. «Τα ψηφοδέλτια αποστέλλονται κάπου όπου οι άνθρωποι σε άλλη τοποθεσία μπορούν να αλλάξουν το αποτέλεσμα των ψήφων», εξήγησε ο DePerno. 

Με βάση την έκθεση Allied Security Operations, ο συνταγματικός δικηγόρος Μάθιου Ντεπέρνο δήλωσε: «Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το σύστημα της Dominion Voting System δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθεί στο Μίσιγκαν. Συμπεραίνουμε επίσης ότι τα αποτελέσματα της κομητείας Antrim δεν έπρεπε να πιστοποιηθούν. 

Τώρα υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Διευθυντής Συστημάτων Dominion Eric Coomer είναι το άτομο που κατέχει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχετικά με τη «διαδικασία εκδίκασης» (ή «αξιολογήσεως») για τις μηχανές ψηφοφορίας Dominion.

 

Ο Eric Coomer παραδέχτηκε τον ρόλο του στη διαδικασία εκδίκασης σε προηγούμενη μαρτυρία.
Αυτό εγείρει πολλά ερωτήματα για τα Dominion Voting Systems και τον Eric Coomer που μπορούν να απαντηθούν μόνο υπό όρκο.



 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr