Home Greek News Έρχονται νέα κόμματα «δεξιά της ΝΔ»: Οι συζητήσεις, το παρασκήνιο και οι πιθανότητες επιτυχίας

Έρχονται νέα κόμματα «δεξιά της ΝΔ»: Οι συζητήσεις, το παρασκήνιο και οι πιθανότητες επιτυχίας

by _
0 comment 149 views

Έρχονται νέα κόμματα «δεξιά της ΝΔ»: Οι συζητήσεις, το παρασκήνιο και οι πιθανότητες επιτυχίας

 

Υψηλή κινητικότητα στον πολιτικό χώρο «δεξιότερα» της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκεται σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες με την κινητικότητα αυτή να αυξάνεται όσο περνά ο καιρός και γίνεται βεβαιότητα η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες εντός του 2021 (εκτός αν ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνήσει στο γερμανικό σχέδιο για συγκυβέρνηση εντός της άνοιξης).

Οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά με την Άγκυρα να ετοιμάζεται να προχωρήσει σε γεώτρηση πριν από το Πάσχα εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, το Βερολίνο να πιέζει για συνολική λύση μέσω συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και η τραγική οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, μακράν η χειρότερη μετά τον Β’ΠΠ, προκαλούν πρόωρη προσφυγή στην κάλπη στο διάστημα μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου του 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/948565_erhontai-nea-kommata-dexia-tis-nd-oi-syzitiseis-paraskinio-kai

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr