Home ΗΠΑ Ο δικηγόρος του Τράμπ Lin Wood: «Οι πολιτικοί και οι δικαστές ελέγχονται από τους Κινέζους και τα λεφτά τους!» Η αγωγή του θα αποκλείσει τους εκλέκτορες 5 πολιτειών!

Ο δικηγόρος του Τράμπ Lin Wood: «Οι πολιτικοί και οι δικαστές ελέγχονται από τους Κινέζους και τα λεφτά τους!» Η αγωγή του θα αποκλείσει τους εκλέκτορες 5 πολιτειών!

by _
0 comment 172 views

Ο δικηγόρος του Τράμπ Lin Wood: «Οι πολιτικοί και οι δικαστές ελέγχονται από τους Κινέζους και τα λεφτά τους!»

Η αγωγή του θα αποκλείσει τους εκλέκτορες 5 πολιτειών!!!…

Ο μεγάλος δικηγόρος του Τράμπ Lin Wood ισχυρίζεται ότι η αξιοπιστία των δικαστηρίων έχει πληγεί ή / και ευρίσκονται σε…ΚΙΝΔΥΝΟ και εξηγεί γιατί…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 26 Δεκ. 2020, 14:43, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο μεγάλος δικηγόρος του Τράμπ Lin Wood (Λιν Γουντ) μίλησε προχθές στην εκπομπή “CROSSROADS” με τον δημοσιογράφο Joshua Philips και είχε τα εξής διαφωτιστικά όσον αφορά τις αμερικανικές εκλογές και το ΓΙΑΤΙ οι αγωγές της νομικής ομάδος του Τράμπ αντιμετωπίζονται άδικα από τα δικαστήρια….

Έχει καταθέσει δύο αγωγές στη γενέτειρά του στη Γεωργία κατά της εκλογικής νοθείας.

«Θα μπορούσαμε να επιλύσουμε τη νομιμότητα αυτών των εκλογών μέσα σε λίγες ημέρες, αλλά πολύ τράβηξε ήδη αυτή η ιστορία.! Γιατί;» είπε ο κος Λιν Γουντ.

«Κανένας δικαστής δεν εξέτασε το βάθος των αποδεικτικών στοιχείων που προσκομίστηκαν στα δικαστήρια σχετικά με την εκλογική νοθεία»…

«Δεν μιλάμε για μια ένορκη δήλωση ή δύο. Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες ένορκες δηλώσεις!»…

«Μιλάμε για επικυρωμένα βίντεο απάτης, όπου παρατηρείται η απάτη εν δράσει».

Ο Γουντ λέει ότι πιστεύει ότι αυτό είναι αλήθεια επειδή το κινεζικό κομμουνιστικό κόμμα έχει διεισδύσει στις ΗΠΑ, από τοπικές έως ομοσπονδιακές κυβερνητικές υπηρεσίες ως και τα δικαστήρια.

Πιστεύει ότι η αξιοπιστία ατόμων στην κυβέρνηση έχει πληγεί ή απειλούνται!

«Πιστεύω ότι οι Κινέζοι το έκαναν αυτό τις τελευταίες δεκαετίες, όπως ακριβώς το είπαν» είπε ο Γούντ διότι «έτσι λειτουργεί ο Κομμουνισμός» συμπλήρωσε.

«Πιστεύω ότι μας έχουν διεισδύσει ιδεολογίες, διαφθορά, κινεζικά χρήματα κ.λπ. Ρίξτε μια ματιά στη Γεωργία. Ξεχειλίζει με κυβερνητικά άτομα που συνδέονται με κινεζικά χρήματα. Ή εκβιάστηκαν εκεί. Αυτές είναι οι τακτικές του κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας. Έτσι, πιστεύω ότι έχουν σχεδόν τον έλεγχο των ανθρώπων που διαχειρίζονται τη χώρα μας!» είπε ο Γούντ.

Ο Γουντ είπε ότι η Αμερική δέχτηκε επίθεση από τους Κινέζους κατά τη διάρκεια των εκλογών των ΗΠΑ επειδή τις επηρέασαν. Γι᾽αυτό άλλωστε ήταν ο διευθυντής της ΕΥΠ των ΗΠΑ, κος Ratcliff, που είχε πει νωρίτερα το μήνα ότι η Κίνα, η Ρωσία και το Ιράν επηρέασαν τις εκλογές.

Και η δικηγόρος Σίντνεϊ Πάουελ έχει συμπεριλάβει ένορκες δηλώσεις στις δικογραφίες των υποθέσεών της που περιέχουν αποδεικτικά στοιχεία για τη εμπλοκή της Κίνας στις εκλογές.

Ο Γουντ λέει ότι τώρα είναι ώρα ο αμερικανικός λαός να ενωθεί και παρά την παρεμπόδιση και την απόρριψη των υποθέσεών τους από τα δικαστήρια, δεν πιστεύει ότι οι άνθρωποι εγκατέλειψαν τις ελπίδες τους!

Ο Γούντ πιστεύει ότι ο Τράμπ πρέπει να δώσει ΕΝΤΟΛΗ για την ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ τόσον των ύπουλων μηχανών ψηφοφορίας όσον και των επιστολικών ψήφων των πολιτειών-κλειδιά όπου ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ και να διορίσει έναν ειδικό ανακριτή για τη διερεύνηση όλων αυτων.

Τώρα, νέα αγωγή της νομικής ομάδος Τράμπ προσπαθεί να μπλοκάρει τις ψήφους εκλεκτόρων πέντε πολιτειών-κλειδιά όπου ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ το αποτέλεσμα των πρόσφατων αμερικανικών προεδρικών εκλογών, διότι τα νομοθετικά σώματα αυτών των κρατών δεν έχουν συγκληθεί για να τις πιστοποιήσουν όπως προβλέπει το αμερικανικό Σύνταγμα!

Επιδιώκει να αποτρέψει τον Mike Pence και το Κογκρέσο στις 06 Ιανλ του 2021 να μετρήσουν αυτές τις ψήφους των πολιτιεών της Αριζόνα, του Μίσιγκαν, της Γεωργίας, της Πενσυλβανίας και του Ουισκόνσιν έως ότου τα νομοθετικά τους σώματα μπορούν να συνέλθουν και να πιστοποιήσουν τις ψήφους. Και τούτο επειδή πολλά από τα νομοθετικά σώματα των πολιτειών των ΗΠΑ έχουν αναβληθεί έως τον Ιανουάριο του 2021!

Δείτε τώρα το βίντεο!…


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis
————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr