Home ΗΠΑ ΑΥΤΟΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ ο γερο-ΑΠΑΤΕΩΝ Δρ Φάουτσι που ενεβολιάσθη δήθεν! Λέει ότι έγινε με το δεξί χέρι ενώ ήταν με το…ΑΡΙΣΤΕΡΟ!!!

ΑΥΤΟΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ ο γερο-ΑΠΑΤΕΩΝ Δρ Φάουτσι που ενεβολιάσθη δήθεν! Λέει ότι έγινε με το δεξί χέρι ενώ ήταν με το…ΑΡΙΣΤΕΡΟ!!!

by _
0 comment 240 views

Creator: Pool  / Credit: Getty Images

ΑΥΤΟΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ ο γερο-ΑΠΑΤΕΩΝ Δρ Φάουτσι που ενεβολιάσθη δήθεν! Λέει ότι έγινε με το δεξί χέρι ενώ ήταν με το…ΑΡΙΣΤΕΡΟ!!!


Ο Δρ Φάουτσι είναι ένας αποδεδειγμένα ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΟΛΚΗΣ ο οποίος θα έπρεπε να είναι στην…ΦΥΛΑΚΗ για τον καταλυτικό ρόλο ποθυ έχει παίξει σε αυτήν την ΨΕΥΤΟ-οανδημία του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού! Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Αρχικός συντάκτης του νόμου κάτα των βιολογικών ὀπλων των ΗΠΑ: «Το εμβόλιο κορονοϊού είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ που περιέχει το HIV!!!» Τον επιβεβαιώνει το BBC!!!, σας γράψαμε πως το γεγονός πως ο Φάουτσι ασχολείται εδώ και χρόνια με την συνθετική βιολογική και την γενετική μηχανική όσον αφορά την δημιουργία ΨΕΥΟ-ιών (HIV, κτλ), τον καθιστά…ΕΝΟΧΟ για την παραβίαση του αμερικναικού νόμου κάτα των βιολογικών όπλων που θεσπίσθηκε πριν 31 χρόνια. Και όποιος τον παραβιάσει, πάει ΦΥΛΑΚΗ…ΙΣΟΒΙΑ!!!

Διαβάστε τα παρακάτω άρθρα που έχουμε βγάλει για αυτόν για να καταλάβετε. Δείτε μετα το παρακάτω βίντεο όπου αυτοκαρφώνεται ο ίδιος σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε κανάλι όπου λέει ότι «εμβολιάστηκε» -τάχα μου- με το ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ενώ αυτό είχε γίνει με το…ΑΡΙΣΤΕΡΟ!!! ΆΡΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΕ» ΔΗΘΕΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Ο Δρ Φάουτσι το ’17: Θα αντιμετωπίσουμε σίγουρα μια εκπληκτική έκρηξη λοιμωδών ασθενιών τα επόμενα χρόνια.

Κορωνοϊός: Θέλει κι αυτή η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρα δεν την αφήνει ούτε αυτήν! ΜΑΣΟΝΟΣ ο….ΔΡ ΦΑΟΥΤΣΙ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr