Home Greek News Η νομική ομάδα του Προέδρου υπέβαλε προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών στην Πενσυλβανία.

Η νομική ομάδα του Προέδρου υπέβαλε προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών στην Πενσυλβανία.

by _
0 comment 203 views

Η νομική ομάδα του Προέδρου υπέβαλε προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών στην Πενσυλβανία.


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 Δεκ. 2020. 15:22, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η νομική ομάδα του Προέδρου υπέβαλε προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών στην Πενσυλβανία.

Λένε ότι 2,6 εκατομμύρια ψήφοι ψηφίστηκαν παράνομα!!!

Η προσφυγή ζητεί την αντιστροφή των αποφάσεων που έλαβε το Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσυλβανίας πριν και μετά την ημέρα των εκλογών. Αυτές οι αποφάσεις αφορούσαν νόμους σχετικά με τις επιστολικές ψήφους που σύμφωνα με πολλούς, οδήγησαν σε περισσότερες ψήφους υπερ του Τζο Μπάιντεν!

Σε μια δήλωση, η εκστρατεία Trump δήλωσε ότι επιδιώκει νομικά μέτρα με βάση τα ίδια συνταγματικά επιχειρήματα που τέθηκαν επιτυχώς στην υπόθεση Gore Vs. Μπους το 2000.

Οι δικηγόροι του Τραμπ υποστήριξαν ότι το Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσυλβανίας παραβίασε το άρθρο 2 του συντάγματος του κράτους. Ο δικηγόρος του Τραμπ Τζον Ίστμαν είπε ότι ο αριθμός των ψήφων που συμμετείχαν ήταν περισσότερο από αρκετός για να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών.

Οι δικηγόροι θέλουν να επιτρέψουν στο νομοθετικό σώμα της Πενσυλβανίας να επιλέξει τώρα τους δικούς του εκλεκτόρες και να εγκαταλείψουν τους εκλεκτόρες που είχαν δοθεί αρχικά στον Joe Biden.

Ζητούν από το Ανώτατο Δικαστήριο να διατάξει απαντήσεις έως τις 23 Δεκεμβρίου και απάντηση έως τις 24 Δεκεμβρίου για να επιτρέψει στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να αποφανθεί πριν από τη συνέλευση του Κογκρέσου στις 6 Ιανουαρίου για την εξέταση των ψήφων του Κολλεγίου των Εκλεκτόρων.

Ο προσωπικός δικηγόρος του Trump Rudy Giuliani υπέγραψε τη δήλωση.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο από το 13:58 και μετά…


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis
————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr