Home ΗΠΑ Ο ΑΝΤΟΝΥ ΦΑΟΥΤΣΙ ΕΊΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕ ΤΟΝ…ΑΓΙΟ ΒΑΣΊΛΗ. ΡΕΕΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΎΣΟΥΜΕ;;;!!!

Ο ΑΝΤΟΝΥ ΦΑΟΥΤΣΙ ΕΊΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕ ΤΟΝ…ΑΓΙΟ ΒΑΣΊΛΗ. ΡΕΕΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΎΣΟΥΜΕ;;;!!!

by _
0 comment 158 views

Ο ΑΝΤΟΝΥ ΦΑΟΥΤΣΙ ΕΊΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕ ΤΟΝ…ΑΓΙΟ ΒΑΣΊΛΗ. ΡΕΕΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΎΣΟΥΜΕ;;;!!!


Ο Δρ Φάουτσι δεν είναι άλλο από ένα…ΣΚΟΥΠΙΔΙ που είναι πίσω και από την απάτη του AIDS που έχει κοστίσει τη ζωή σε πάρα πολλά εκατ. ανθρώπους σε όλο τον κόσμο εδώ και χρονια!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ο Δρ. Φάουτσι παραδέχτηκε ότι οι δοκιμές PCR συλλέγουν ΑΒΛΑΒΗ θραύσματα του ιού της γρίπης με αποτέλεσμα “κρούσματα” ΨΕΥΤΙΚΑ!!! για να καταλάβετε το ΜΕΓΕΘΟΣ αυτού του ΑΠΑΤΕΩΝΑ σε όλη τη «δόξα» του!!!

Διαβάστε επίσης Ο ίδιος ο εφευρέτης του τέστ PCR ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ προ ετών τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ του ΚΩΛΟνοϊού Δρ. Φάουτσι: Δεν ξέρει τίποτα για τίποτα! γιατί όταν άλλοι κορυφαίοι ιατροί μιλάνε έτσι για τον Φάουτσι, νομίζω ότι κάλο θα ήταν να ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ τις απόψεις μας περι αυτού, μιας και μιλάμε, εν προκειμένου, για τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟ που, με την συναίνεση της κυβέρνησης ΤΡΑΜΠ, έχει οδηγήσει ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr