Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΚΛΩΝΟΠΟΙΕΙ τον…Μπίλ Γκέιτς το FACEBOOK!!! Ο μεγαλύτερος ιστότοπος γενεαλογίας στον κόσμο αναφέρει ότι ο Bill και η Melinda Gates είναι ΝΕΚΡΟΙ από το 2013!!!

ΚΛΩΝΟΠΟΙΕΙ τον…Μπίλ Γκέιτς το FACEBOOK!!! Ο μεγαλύτερος ιστότοπος γενεαλογίας στον κόσμο αναφέρει ότι ο Bill και η Melinda Gates είναι ΝΕΚΡΟΙ από το 2013!!!

by _
0 comment 258 views

ΚΛΩΝΟΠΟΙΕΙ τον…Μπίλ Γκέιτς το FACEBOOK!!!

Ο μεγαλύτερος ιστότοπος γενεαλογίας στον κόσμο αναφέρει ότι ο Bill και η Melinda Gates είναι ΝΕΚΡΟΙ από το 2013!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 19 Δεκ. 2020, 18:55, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το μεγάλο σάιτ CNBC.com

Δεν είναι δύσκολο να βρεις ένα κλιπ του Μπιλ Γκέιτς που μιλάει για οτιδήποτε από τις πρώτες μέρες της Microsoft μέχρι τη φιλία του με τον συνδισεκατομμυριούχο του Γουόρεν Μπάφετ. Ως ένας από τους πιο διάσημους και πλουσιότερους ανθρώπους που ζουν, υπήρξε τακτική παρουσία στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και άλλες μορφές συνέντευξης για αρκετές δεκαετίες.

Αλλά τώρα μπορείτε ακόμη και να ακούσετε τον ήχο της φωνής του Γκέιτς να λέει πράγματα που ποτέ δεν είπε ο δισεκατομμυριούχος. Αυτό συμβαίνει επειδή δύο μηχανικοί του Facebook έχουν δημιουργήσει ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης (AI, Artificial Intelligence) που κλωνοποιεί τη φωνή των διάσημων ανθρώπων.

Ο Sean Vasquez και ο Mike Lewis χρησιμοποίησαν το AI (τεχνητή νοημοσύνη) για να αναπτύξουν ένα εξελιγμένο σύστημα ομιλίας που δημιουργείται από υπολογιστή, το οποίο ονομάζεται MelNet, σύμφωνα με την πρόσφατα δημοσιευμένη ερευνητική τους εργασία. Το σύστημα, το οποίο βασίζεται στη μηχανική εκμάθηση, έχει ήδη δημιουργήσει πειστικά ηχητικά κλιπ που δημιουργούνται από AI και ταιριάζουν με τη φωνή του Μπιλ Γκέιτς και μια χούφτα άλλων διάσημων ομιλητών, από τον primatologist Jane Goodall έως τον αείμνηστο θεωρητικό φυσικό Stephen Hawking.

Τα ηχητικά κλιπ του MelNet για τις φωνητικές κλωνοποιήσεις των διάσημων ατόμων μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυο εδώ, με τίτλο “Επιλεγμένα ηχεία”. Αλλά εδώ είναι μερικά δείγματα της έκδοσης φωνητικής ομιλίας του Gates που δημιουργήθηκε από AI σε μια σειρά από κλιπ δύο έως τριών δευτερολέπτων που διαθέτουν απλές δοκιμαστικές φράσεις.

Αν και οι προτάσεις φαίνεται ανόητες, στην πραγματικότητα προέρχονται από μια συλλογή που ονομάζεται “Harvard Sentences”, οι οποίες είναι φωνητικά ισορροπημένες φράσεις που χρησιμοποιούνται συχνά από τους μηχανικούς για τη δοκιμή συστημάτων επικοινωνίας και τεχνητών προγραμμάτων φωνής.

Παρόλο που οι παραπάνω φράσεις δημιουργήθηκαν από μηχανικούς υπολογιστών, ακούγονται εξαιρετικά σαν την πραγματική φωνή του συνιδρυτή της Microsoft. Για σύγκριση, εδώ είναι μια ανάρτηση στο Instagram όπου ο Γκέιτς μιλά για τη συνεργασία του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates με παιδιά στην υποσαχάρια Αφρική.

Ένας από τους λόγους που οι μηχανικοί του Facebook που εργάζονται στο MelNet επέλεξαν τον Gates ως αντικείμενο δοκιμής ήταν επειδή το έργο χρησιμοποίησε εκατοντάδες ώρες συνομιλιών TED ως σημείο εκκίνησης για την εκπαίδευση του συστήματος AI, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων συνομιλιών TED του Gates. Ουσιαστικά, προγράμματα όπως το MelNet δημιουργούν κλώνους φωνής τροφοδοτώντας μεγάλες ποσότητες δεδομένων ήχου σε αλγόριθμους AI που αναλύουν ανθρώπινες φωνές στο σημείο που μπορούν τους γίνει απομίμιση πειστικά.

-Περισσότερα εδώ >> https://www.cnbc.com/2019/06/11/listen-facebook-engineers-ai-speech-program-clones-bill-gates-voice.html

To Facebook αναπαράγει τις φωνές είτε ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ είτε ήδη…ΝΕΚΡΩΝ, όπως η κα Jane Goodall και ο κος Stephen Hawking. ΓΙ᾽ΑΥΤΟ σας γράψαμε το πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Ο μεγαλύτερος ιστότοπος γενεαλογίας στον κόσμο αναφέρει ότι ο Bill και η Melinda Gates είναι ΝΕΚΡΟΙ από το 2013!!! διότι, απ ”ο,τι φαίνεται,  ΝΕΚΡΟΣ είναι και ο…ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!!!

Διαβάστε όλο το άρθρο…

Και εδώ τίθεται το εξής εύλογο ερώτημα: ΓΙΑΤΙ ΚΛΩΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ…ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΩΝ ΤΟ FACEBOOK και..ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΛΩΝΟΠΟΙΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ;;;

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr