Home Greek News Ο ίδιος ο εφευρέτης του τέστ PCR ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ προ ετών τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ του ΚΩΛΟνοϊού Δρ. Φάουτσι: Δεν ξέρει τίποτα για τίποτα!

Ο ίδιος ο εφευρέτης του τέστ PCR ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ προ ετών τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ του ΚΩΛΟνοϊού Δρ. Φάουτσι: Δεν ξέρει τίποτα για τίποτα!

by _
0 comment 213 views

Ο ίδιος ο εφευρέτης του τέστ PCR ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ προ ετών τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ του ΚΩΛΟνοϊού Δρ. Φάουτσι: Δεν ξέρει τίποτα για τίποτα!


Ο ίδιος ο εφευρέτης του τέστ PCR, Kary Mullis, είχε πει προ ετών ότι ο Δρ. Φάουτσι είναι ένα…ΤΙΠΟΤΕ!

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής απίστευτα, που ίσως μπορούν να μας ρίξουν περισσότερο φως στο ρόλο που παίζει ο Φάουτσι στην ΨΕΥΤΟπανδημία του ΨΕΥΔΟκορωνοϊού

Δεν ξέρει τίποτα για τίποτα! Και θα το έλεγα αυτό στο πρόσωπό του. Ο άντρας πιστεύει ότι μπορείς να πάρεις ένα δείγμα αίματος και να το τοποθετήσεις κάτω από ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και εάν έχει ιόν εκεί, θα το γνωρίζεις. Δεν καταλαβαίνει ούτε από μικροσκοπία ηλεκτρονίων ούτε από ιατρική και δεν πρέπει να είναι στη θέση που είναι.

Μιλάμε για τον ΙΔΙΟΝ κορυφαίο γιατρό που προ ετών είχε εφεύρει το τεστ PCR, και σύμφωνα με τον ίδιο, ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΙΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ!!! Μιλάμε για το ίδιο τέστ, δομική, που χρημιοποισείται σκοπίμως λανθασμένα εδώ και 10 μήνες για να παράγουν συνέχεια στις κυβερνήσεις μας «θετικά αποτελέσματα»…ΨΕΥΤΙΚΑ για να συνεχίσουν να τηρούνται τα προσχήματα αυτής της ΨΕΥΤΟπανδημίας!!!

Δείτε τώρα το βίντεο!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr