Home Greek News ΔΕΙΤΕ πως κοροϊδεύει τον κόσμο το εγκληματικό ζεύγος Μητσοτάκη! Στις 28 Δεκ. θα κάνουν πως θα «εμβολιάστούν» για να τους μιμιθεί ο κόσμος!

ΔΕΙΤΕ πως κοροϊδεύει τον κόσμο το εγκληματικό ζεύγος Μητσοτάκη! Στις 28 Δεκ. θα κάνουν πως θα «εμβολιάστούν» για να τους μιμιθεί ο κόσμος!

by _
0 comment 190 views

ΔΕΙΤΕ πως κοροϊδεύει τον κόσμο το εγκληματικό ζεύγος Μητσοτάκη! Στις 28 Δεκ. θα κάνουν πως θα «εμβολιαστούν» Κυριάκος και Μαρέβα για να τους μιμιθεί ο κόσμος!

Θα το κάνουν το εμβόλιο…«εμβόλιο»…τύπου…ΝΑΝΣΙ ΠΕΛΟΣΙ, της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, η οποία σήμερα εξετέλεσε ένα…ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ, ΣΟΟΥ, μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου ΠΡΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ να κάμνει κι αυτή το εμβόλιο, μόνο που ξέχασαν…«ξέχασαν»…να βγάλουν πρώτα το…ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ…

 


NewsBeast.gr: Στις 28 Δεκεμβρίου θα εμβολιαστούν Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη

Μήνυμα εμπιστοσύνης στην επιστήμη – Σε ζωντανή κάλυψη στον «Ευαγγελισμό»

21:46 • 18/12/2020

Ισχυρό μήνυμα ότι το εμβόλιο για τον κορονοϊό είναι ασφαλές θα επιχειρήσει να στείλει το πρωθυπουργικό ζεύγος προχωρώντας – σύμφωνα με πληροφορίες -σε εμβολιασμό στις 28 Δεκεμβρίου και σε ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

«Ο εμβολιασμός, όταν με το καλό ολοκληρωθεί, θα γράψει τις τελευταίες γραμμές στον επίλογο αυτής της μάχης κατά της πανδημίας και θα είναι ο πρόλογος μιας νέας εποχής ασφάλειας και ευημερίας που είμαι σίγουρος ότι θα ξημερώσει όταν αφήσουμε πίσω μας αυτήν την πρωτοφανή περιπέτεια» επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι «μόνο όταν θα φτάσουμε κοντά στο 70% εμβολιασμού του συνόλου του ελληνικού πληθυσμού θα μπορούμε πια να μιλάμε με ασφάλεια ότι αφήσαμε πίσω μας την πανδημία».

Επανέλαβε δε ότι οι αρχηγοί των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, πολιτική και πολιτειακή ηγεσία θα κάνουν από τους πρώτους το εμβόλιο «για να δείξουμε με αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη μας στην επιστήμη».

Μητσοτάκης: 26 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα τα εμβόλια

Σε ευρεία σύσκεψη για το Εθνικό Σχέδιο Εμβολιασμού που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαχείρισης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας προέδρευσε ο πρωθυπουργός.

Στόχος του εγχειρήματος είναι να θωρακιστούν το συντομότερο δυνατόν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες, έτσι ώστε το εμβόλιο να γίνει πραγματικά η αρχή του τέλους της πανδημίας. Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης οι πρώτες παρτίδες του εμβολίου θα είναι στη χώρα μας στις 26 Δεκεμβρίου και από την επόμενη, από τις 27 Δεκεμβρίου, θα μπορούμε να έχουμε τους πρώτους εμβολιασμούς σε πέντε νοσοκομεία αναφοράς στην Αθήνα και αμέσως μετά και στη Θεσσαλονίκη.

«Νοσηλεύτρια και ένας ηλικιωμένος οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν»

«Όπως γνωρίζετε και ακολουθώντας τις εισηγήσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού θα υπάρχει μία αυστηρή προτεραιοποίηση σε σχέση με το ποιοι συμπολίτες μας θα πρέπει να εμβολιαστούν πρώτοι. Θα προηγηθούν, προφανώς, οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Πρωτίστως οι ήρωες μας, οι οποίοι σήκωσαν τόσο μεγάλο βάρος τους τελευταίους μήνες εργαζόμενοι στα νοσοκομεία μας, στα Κέντρα Υγείας, αλλά βέβαια και οι φιλοξενούμενοι σε μονάδες ηλικιωμένων» είπε ο πρωθυπουργός και συνέχισε: «Και θα ακολουθήσουν αμέσως μετά οι συμπολίτες μας άνω των 65, υπολογίζουμε ότι σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία εντάσσονται συνολικά περί τα 2,4 εκατομμύρια συμπολίτες μας. Και οι πρώτοι συμπολίτες μας οι οποίοι θα εμβολιαστούν στη χώρα μας, θα είναι μία νοσηλεύτρια και ένας ηλικιωμένος συμπολίτης μας».

Είναι αλήθεια ότι η κεντρική διαπραγμάτευση, η οποία έγινε από τις Βρυξέλλες, σχετικά με τις διαδικασίες παράδοσης του εμβολίου, δημιούργησαν ένα μικρό κενό σε σχέση με τις αρχικές προσδοκίες οι οποίες είχαν καλλιεργηθεί. Θέλω να επαναλάβω ακόμα μία φορά ότι οι διαπραγματεύσεις αυτές γίνονται κεντρικά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κάθε χώρα λαμβάνει τα εμβόλια που της αναλογούν αναλογικά με τον πληθυσμό της και δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφοροποίηση από αυτήν την πολιτική και τα εμβόλια φτάνουν σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες λίγο-πολύ την ίδια μέρα, κάθε παρτίδα θα φτάνει την ίδια μέρα, και μετά προφανώς η ευθύνη μεταπίπτει στις χώρες έτσι ώστε να μπορέσουν να ακολουθήσουν τη εθνική στρατηγική εμβολιασμού με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια.



You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr