ΣΟΚ: Αναφορές ότι η νοσοκόμα που έκανε χθές το εμβόλιο στο Τενεσί, και που λιποθύμησε μπροστά σε όλους, είναι πλέον…ΝΕΚΡΗ!!!


ΣΟΚ: Αναφορές ότι η νοσοκόμα που έκανε χθές το εμβόλιο στο Τενεσί, και που λιποθύμησε μπροστά σε όλους, είναι πλέον…ΝΕΚΡΗ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 19 Δεκ. 2020, 12:03, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Πολλοί κάνουν λόγο αυτήν την στιμή στο Twitter και άλλες μορφές social media, όπως το γνωστό διαδικτυακό φόρουμ 4Chan, ότι η νοσοκόμα που είχε λιποθυμήσει εχθές στην πολιτεία Τενεσί ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΨΙΝ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ, κα Tiffany Dover, έχει ΠΕΘΑΝΕΙ και ότι αυτό συγκαλύπτεται από την κυβνέρνηση και τον τύπο!!!

ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ;;; Προσπαθούμε αυτήν την στιγμή να επιβεβαιώσουμε πλήρως αυτό. Οπότε μείνετε συντονισμένοι με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) για τυχόν εξελίξεις πάνω στο ίδιο θέμα!…

Η ακόλουθη ανάρτηση στο Twitter λέει τα εξής…

Η νοσοκόμα που λιποθύμησε είναι νεκρή! Τα μέλη της οικογένειας που αναφέρονται σε αυτήν την καταχώριση θανάτου εμφανίζονται ως φίλοι της στο Facebook!

Άρα αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αντιστοίχιση μεταξύ των μέλη της οικογένειας που αναφέρονται σε αυτήν την καταχώριση θανάτου και αυτών που εμφανίζονται ως φίλοι της στο Facebook!!!

 

Δείτε τη συζήτηση στο 4Chan >> https://boards.4chan.org/pol/thread/297430673/tiffany-dover-fainting-vaccine-nurse-dead

Δείτε τώρα μερικά άλλα τουίτ για το ίδιο θέμα…

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from 4chan

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
boards.4chan.org/pol/thread/297...