Home ΗΠΑ Από σήμερα ξεκινά τις διώξεις εις βάρος των Δημοκρατικών και του Μπάιντεν με ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ για εκλογική απάτη και όχι μόνο ο Τράμπ!

Από σήμερα ξεκινά τις διώξεις εις βάρος των Δημοκρατικών και του Μπάιντεν με ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ για εκλογική απάτη και όχι μόνο ο Τράμπ!

by _
0 comment 244 views

Παρακολουθήστε ζωντανά: Ο εν ενεργεία αρχηγός του Πενταγώνου σταματά τις συναντήσεις μετάβασης εξουσίας στο Μπάιντεν, σηματοδοτώντας τη δράση του Τραμπ ενάντια στο βαθύ κράτος;;;

Μπορεί ο Πρόεδρος Τραμπ να κερδίσει τελικά τη νίκη;;;


ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΟΜΠΗ….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 18 Δεκεμβρίου 2020, 11:21, Λος Άντζελες | Ανανεώθηκε στις 12:49 | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ και σύμφωνα με το αμερικανικό Σύνταγμα, ο Πρόεδρος Τράμπ μπορεί να ξεκινήσει μια καμπάνια ενάντια σε όλους τους Δημοκρατικούς εγκληματίες και τον ΑΡΧΙ-εγκληματία ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ για την μεγάλο κλοπή που έγινε στις κάπλες στις 03 Νεομ. 2020. 

Τούτο ενεργοποιείται 45 μέρες ΜΕΤΑ την ημέρα των εκλογών! ΣΗΜΕΡΑ, λοιπόν, είναι η πρώτη μέρα που μπορεί να ξεκινήσει όλα αυτά ο Ντόναλντ Τραμπ και αυτό το έχουν ήδη σχολιάσει εδώ και μέρες κορυφαίοι δικηγόροι και συνταγματολόγοι. όπως η κα Σίντεϊ Πάουελ. 

Η δικηγόρος Σίντνεϊ Πάουελ ισχυρίστηκε ότι λόγω της φερόμενης ξένης παρέμβασης στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, «είναι κάτι παραπάνω από επαρκές για να πυροδοτηθεί» το εκτελεστικό διάταγμα του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για ξένες παρεμβάσεις που εκδόθηκε το 2018.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, ο Τραμπ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα που αναφέρει ότι «όχι το αργότερο των 45 ημέρων μετά την ολοκλήρωση των εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Διευθυντής της ΕΥΠ των ΗΠΑ, σε συνεννόηση με τους επικεφαλής οποιωνδήποτε άλλων κατάλληλων εκτελεστικών τμημάτων και υπηρεσιών, θα διεξαγάγει αξιολόγηση οποιωνδήποτε πληροφοριών που δείχνουν ότι μια ξένη κυβέρνηση ή οποιοδήποτε πρόσωπο ενεργεί ως αντιπρόσωπος ή για λογαριασμό μιας ξένης κυβέρνησης, έχει ενεργήσει με την πρόθεση ή τον σκοπό να παρέμβει σε αυτές τις εκλογές. ”

Ο Τράμπ, αν θέλει, μπορεί τώρα, με εντολή Εισαγγελέα, να κατάσχει τώρα τις μηχανές ψηφοφορίας της εταιρείας DOMINION VOTING SYSTEMS, μπορεί να ΣΥΛΛΑΒΕΙ τους υπαλλήλους τους, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! Η Πάουελ είπε στους The Epoch Times στις 13 Δεκ. ότι πιστεύει ότι λόγω αυτής του εκτελεστικού διατάγματος, μπορεί να δώσει στον Τραμπ «όλα τα είδη εξουσίας να κάνει τα πάντα, από την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων έως το πάγωμα των πραγμάτων, να απαιτήσει την κατάσχεση των μηχανών», αναφερόμενη σε μηχανές ψηφοφορίας.

«Κάτω από τις δυνάμεις έκτακτης ανάγκης, θα μπορούσε ακόμη και να διορίσει έναν ειδικό εισαγγελέα για να το εξετάσει, αυτό ακριβώς πρέπει να συμβεί», δήλωσε η Πάουελ. «Κάθε μηχανή ψηφοφορίας στη χώρα πρέπει να κατασχεθεί εδώ και τώρα. Υπάρχει ειλικρινά περισσότερο από αρκετή πιθανή εγκληματική αιτία που να το δικαιολογεί, για όποιον είναι πρόθυμος να αντιμετωπίσει το νόμο και τα πραγματικά περιστατικά στοιχεία μόνο με βάση την αλήθεια και όχι την πολιτική, ή την εταιρική απληστία ή τον παγκόσμιο πλούτο. ”

Το εν λόγω Διάταγμα ορίζει επίσης ότι «εντός 45 ημερών από την παραλαβή της αξιολόγησης και των πληροφοριών», οι προϊστάμενοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Εσωτερικής Ασφάλειας και «οποιωνσδήποτε άλλοων αρμόδιων υπηρεσιών» θα υποβάλουν έκθεση αξιολόγησης των γενικών εκλογών των ΗΠΑ προς τον Πρόεδρον των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με αναφορές που αναφέρει ΤΩΡΑ στην ζωντανή εκπομπή του ο Τζόουνς, ένας εν ενεργεία αρχηγός του Πενταγώνου Chris Miller θα προβεί τώρα στην ΔΙΑΚΟΠΗ των συναντήσεων μετάβασης εξουσίας στο Μπάιντεν, σηματοδοτώντας τη δράση του Τραμπ ενάντια στο βαθύ κράτος!!!] 

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ??? ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ…ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!…

ΩΣΤΟΣΟ, και παρ’ όλ’ αυτά, και σύμφωνα με το σάιτ eternalnowblog.com, διαβάζουμε τώρα εξής ανησυχητικά σχετικά με αυτό…

Εν τω μεταξύ, το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ODNI) επιβεβαίωσε ότι η επερχόμενη έκθεσή τους περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τις «σημαντικές» ξένες απειλές από τις πρόσφατες εκλογές.

«Η Κοινότητα Υπηρεσιών  Πληροφοριών ( IC)  έχει λάβει σχετικές αναφορές από τη μέρα των εκλογών και μετά και αρκετές υπηρεσίες  δεν έχουν τελειώσει τον συνδυασμό με το προϊόν«, δήλωσε η Amanda Schoch, εκπρόσωπος του Γραφείου, προσθέτοντας ότι ο Ratcliffe  δεσμεύεται για την ταχεία απελευθέρωση της έκθεσης.

Το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ODNI) ανακοίνωσε αργά την Τετάρτη ότι η Κοινότητα Υπηρεσιών  Πληροφοριών (IC) ενημέρωσε τον Ratcliffe ότι δεν θα προλάβουν την προθεσμία της 18ης Δεκεμβρίου, προθεσμία που ορίζεται από την Εκτελεστική Εντολή του Προέδρου Trump για την υποβολή της Έκθεσης σχετικά με τις ξένες απειλές κατά τη διάρκεια των εκλογών του Νοεμβρίου, καθώς «οι υπηρεσίες δεν έχουν ολοκληρώσει τον συνδυασμό με το προϊόν.»

«Σήμερα το απόγευμα ο Διευθυντή Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών  ειδοποιήθηκε από αξιωματούχους της Υπηρεσίας Πληροφοριών  ότι η Κοινότητα Πληροφοριών (IC) δεν θα προλάβει την προθεσμία της 18ης Δεκεμβρίου, προθεσμία, που ορίζεται από την Εκτελεστική Εντολή και το Κογκρέσο, για την υποβολή της διαβαθμισμένης αξιολόγησης της Κοινότητας(IC ) σχετικά με τις ξένες απειλές στις εκλογές των ΗΠΑ το 2020«, δήλωσε ο Schoch.

Η 18η Δεκεμβρίου είναι η ημερομηνία ορόσημο 45 μέρες μετά τις γενικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ημέρα όπου, σύμφωνα με την Εκτελεστική Εντολή του Trump από το 2018,ο Διευθυντής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών αναμενόταν να παραδώσει μια έκθεση που σύμφωνα με «το μέγιστο βαθμό επαλήθευσης» θα αναφέρει  εάν πραγματοποιήθηκαν προσπάθειες παρεμβολής και τη φύση αυτών των παρεμβολών, τις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν και ποιος συμμετείχε και εξουσιοδότησε τέτοιες προσπάθειες.

Για περισσότερα. διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο “Καθάρισαν” τα πινάκιά τους για να ανοίξει ο δρόμος για τη δίωξη ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ εγκληματιών τα Στρατιωτικά Δικαστήρια των ΗΠΑ;;; (που ήταν και πρωτοσέλιδο στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ τις προάλλες) για περισσότερα διότι ακόμη και ο Στρατός μπορεί να ξεκινήσει τα…ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

Μιλάει ΤΩΡΑ, ΖΩΝΤΑΝΑ, για αυτό το θέμα ο κος Άλεξ Τζόουνς από το Τέξας!…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!… 

#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis
————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware


 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr