Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Ο μεγαλύτερος ιστότοπος γενεαλογίας στον κόσμο αναφέρει ότι ο Μπιλ και η Μελίντα Γκεϊτς είναι ΝΕΚΡΟΙ από το 2013!

Ο μεγαλύτερος ιστότοπος γενεαλογίας στον κόσμο αναφέρει ότι ο Μπιλ και η Μελίντα Γκεϊτς είναι ΝΕΚΡΟΙ από το 2013!

by _
0 comment 635 views

Ο μεγαλύτερος ιστότοπος γενεαλογίας στον κόσμο αναφέρει ότι ο Bill και η Melinda Gates είναι ΝΕΚΡΟΙ από το 2013!!!

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ…ΓΕΡΑ…!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 Δεκ. 2020, 13:30, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Με τη βοήθεια του κορυφαίου αντινεοταξίτη ερευνητή John Kapsimalis, σας αποκαλύπτουμε το εξής απίστευτο…

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς…πέθαναν το 2013;;;!!! Δεν πρόκειται να πιστέψετε αυτό που ανακαλύψαμε… μοιάζει με τον Gates που πέθανε το 2013.

Αυτό προέρχεται από το κορυφαίο σάιτ γεννεολογίας Ancestry.com και μας δίνει αρκετές πληροφορίες για να αρχίσουμε να σκάβουμε βαθύτερα.

Γιατί η οικογένεια Γκέιτς δεν ανακοίνωσε το θάνατο του Μπιλ και της Μελίντα;;;!!!

Η οικογένεια Gates σίγουρα κρύβει / λογοκρίνει πληροφορίες για τον πατέρα της Melinda, Raymond Joseph French, Jr.

Δείτε τώρα το παρακάτω απόσπασμα από το σάιτ Genealogy.com που αναφέρει ΣΑΦΕΣΤΑΤ ότι η κα Melinda Ann Gates  ΠΕΘΑΝΕ το 2013!!!…

Melinda Gates Timeline – Ancestry Person

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και την…ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ του ίδiου αποσπάσματος όπου αναφέρεται κι ο σύζυγος της κας Μελίντα, Μπιλ Γκέιτς, ως έχοντας…ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!!!

Και λέει επι λέξει: William “Bill” Henry Gates III ––1955 – 2013

Ανοίξαμε λοιπόν τον δικό μας λογαριασμό στο Ancestry.com, και με το που βάλαμε τα ονόματα του Μπιλ και της Μελίντα, ΠΕΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ!!! Τώρα βλέπετε τα δικά μας αποσπάσματα από το ΙΔΙΟ σάιτ. Πάμε πρώτα στη σελίδα της Μελίντα…

Γεννήθηκε η Μελίντα στις 15 Αυγ. του 1964

Πέθανε στις 29 Ιουλ. 2013 

ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ. ΛΕΕΙ ΌΤΙ ΠΕΘΑΝΕ…ΔΙ’ΑΠΑΓΧΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ!!!

Πάμε πρώτα στη σελίδα του Μπιλ…
ΓΕΝΝΗΣΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1955 • Σιάτλ, Κινγκ Κάουντι, Ουάσιγκτον, ΗΠΑ
ΘΑΝΑΤΟΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 
ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΌΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ...ΔΙ’ΑΠΑΓΧΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!!!!…

Μήπως τους Γκέιτς τους πιάσανε εκεί στην Ινδία και τους…ΚΡΕΜΑΣΑΝ λόγω του ότι δηλητηρίζαν ΧΡΟΝΙΑ πάρα πολλούς Ινδούς με τα…ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ;;; Σύμφωνα με αναφορές, τα εμβόλια του Μπίλ Γκέιτς έχουν αφήσει ΠΑΡΑΛΥΤΑ ή / και ΝΕΚΡΑ πάρα πολύ…ΠΑΙΔΙΑ (σχεδόν 500.000) σε όλη την Ινδία εδώ και ΧΡΟΝΙΑ!!! 
Ὀλα ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ διότι δεν είμαστε ακόμη σίγουροι 100 τοις 100 για όλα αυτά. Πάντως, οι σελίδες τους στο συγκεκριμένο σάιτ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, και τούτο εδώ και καιρό. Και όχι μόνο αυτό, ΕΑΝ αυτές οι καταχωρήσεις είναι ψεύτικες, τότε τον δημιουργό τους θα τον είχαν βρεί μέχρι τώρα και θα τον είχαν μηνύσει «μέχρι θανάτου» -ας πούμε– οι ίδιοι οι Γκέιτς!!!
Το Ancestry.com το είχα χρησιμοποιήσει προ ετών για να ακολουθήσω τα ίχνη του δικού προπάππου, Γεώργιου Κουντούρη που είχε πραγματοποιήσει 14 ταξίδια εδώ στις ΗΠΑ από την Ελλάδα με πλοίο.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ…ΔΙΑΦΟΡΕΣ…

Πάμε τώρα να ρίξουμε τώρα μια ματιά στο γεννεολογικό δέντρο των Γκέιτς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ κα ΜΕΛΙΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ:

Το πατρικό όνομα της Melinda Gates είναι γαλλικής προελεύσεως. Το πλήρες όνομά της είναι Melinda Ann Gates (γαλλικής προελεύσεως).

Γεννήθηκε στο Ντάλας στις 15 Αυγούστου 1964.

Το όνομα του πατέρα της είναι Raymond Joseph French, Jr.

Οι βιογραφίες της Melinda στο διαδίκτυο μας λένε μόνο ότι ο πατέρας της Raymond ήταν «μηχανικός αεροδιαστημικής [της αποστολής Απόλλωνα] και η μητέρα της Elaine Agnes Amerland ήταν νοικοκυρά». (πατήστε εδώ)

Δεν μπορούμε να βρούμε κανένα άλλο ιστορικό για τον Raymond French. Λαμβάνοντας υπόψη την εξέχουσα θέση των Bill και Melinda Gates στην παγκόσμια υγειονομική περίθαλψη, την τεχνολογία και την πολιτική, για να μην αναφέρουμε τη δέσμευσή τους για μείωση του πληθυσμού, η σιωπή της για τον πατέρα της είναι ύποπτη να πούμε το λιγότερο.

Ήταν σύγχρονος του Robert I. Lieber, του πατέρα του κατηγορούμενου νανο-επιστήμονα του Χάρβαρντ Charles M. Lieber σχετικά με την ύποπτη δραστηριότητα γύρω από την κατασκευή του κοροναϊού, σε…ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ, σε συνεργασία με το κινεζικό εργαστήριο της πόλεως Wuhan της Κίνας. Ο Ρόμπερτ Ι. Λίμπερ που ασχολήθηκε επίσης με τη ραντάρ, τη δορυφορική και την πυραυλική μηχανική για τους RCA / NBC και τον David Sarnoff.

Δείτε τώρα τα σχετικά έγγραφα…

Πατήστε το λινκ εδώ >> 1964-08-15-Melinda-Ann-French-Birth-Record-Father-Raymond-Joseph-French-Jr-Mother-Elaine-Agnes-Amerland-Dallas-Cty-Roll-No-1964_0005-Texas-Vital-Statistics-Aug-15-1964

Πατήστε το λινκ εδώ για περισσότερα >> 2020-06-17-Raymond-Joseph-French-Jr-Background-Report-People-Finders-accessed-Jun-17-2020

Άρα, τι μπορούμε να συμπεράνουμε εδώ;;; ΜΗΠΩΣ επειδή κι ο Μπίλ κι η Μελίντα έχουν πεθάνει εδώ και αρκετό καιρό, και επειδή αυτούς τους είχαν ΑΝΑΓΚΗ οι δικοί χειριστές (οι Ρότσιλντ και οι Ροκφέλερ) για τον χειρισμό της ψευτοπανδημίας του ψεύδοκορωνοϊου, έπρεπε λοιπόν αυτά τα ΖΟΜΠΙ να τα…«ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ» με τη μορφή των…ΣΩΣΙΩΝ/ΚΛΩΝΩΝ ΤΟΥΣ;;;!!!
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;;; ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΥΤΟΙ;;; ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;
Πάντως μας κάνει εντύπωση πως οι πληροφορίες που χρησιμοποιήθηκαν για τις καταχωρήσεις του Μπίλ και της Μελίνται στο Ancestry.com είναι πολύ λεπτομερείς, σαν, δηλαδή, να γνώριζε κάποιος συγγενείς τους τι ακριβώς να βάλει σε αυτό το σάιτ!!!
Δείτε τώρα το εξής που έχει να κάνει με το γεννεολογικό δέντρο της οικογένειας του Γκέιτς…

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΙΝΤΕΟ…

ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!…


Με πληροφορίες από >> https://truthbits.blog/2020/06/17/bill-and-melinda-gates-died-in-2013/?fbclid=IwAR2CtufJcq9BXV-KXn_ZJ9KunucmAy23QGaOC1t6UrI6003kK64EwnH5ppI


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr