Home Greek News Η προφητική ομιλία του Γεωργίου Παπαδόπουλου του ’84: «Η Νέα Δημοκρατία διαλύει την χώρα! Η Πατρίς μας προπαρασκευάζεται για γίνει ΔΟΥΛΗ!»

Η προφητική ομιλία του Γεωργίου Παπαδόπουλου του ’84: «Η Νέα Δημοκρατία διαλύει την χώρα! Η Πατρίς μας προπαρασκευάζεται για γίνει ΔΟΥΛΗ!»

by _
0 comment 246 views

Η προφητική ομιλία του Γεωργίου Παπαδόπουλου του 1984: «Η Νέα Δημοκρατία διαλύει την χώρα! Η Πατρίς μας προπαρασκευάζεται για γίνει ΔΟΥΛΗ!»


Η ακόλουθη ομιλία του μεγάλου μας ηγέτη Γ. Παπαδόπουλου έρχεται μετά από 36 χρόνια να επαληθευτεί αυτές τις μέρες που ζούμε με τις προδοσίες της…ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ να χτυπάνε…ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

Μας είχε προειδοποιήσει…ΑΠΟ ΤΟΤΕ, και αντί να τον ΑΚΟΥΜΕ, τον…ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΊΗΣΕΙ!!! ΟΠΟΤΕ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ, διότι αυτά που είπε ΤΟΤΕ γίνονται πραγματικότητα…ΣΗΜΕΡΑ και ΑΚΟΜΗ δεν έχουμε μάθει να ακούουμε εκείνους τους ανθρώπους που είχαν θυσιαστεί για να είναι…ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr