Home Κορωνοϊος ΒΟΜΒΑ: 5 μελέτες για το COVID: Πέραν των 9 ημερών ο ιός είναι νεκρός. Κατά την Οξφόρδη το 97% των θετικών Covid δεν είναι μολυσμένοι.

ΒΟΜΒΑ: 5 μελέτες για το COVID: Πέραν των 9 ημερών ο ιός είναι νεκρός. Κατά την Οξφόρδη το 97% των θετικών Covid δεν είναι μολυσμένοι.

by _
0 comment 277 views

ΒΟΜΒΑ: 5 μελέτες για το COVID: Πέραν των 9 ημερών ο ιός είναι νεκρός. Κατά την Οξφόρδη το 97% των θετικών Covid δεν είναι μολυσμένοι.


John Kapsimalis

ΒΟΜΒΑ: 5 μελέτες για το COVID: πέραν των 9 ημερών ο ιός είναι νεκρός. Κατά την Οξφόρδη το 97% των θετικών Covid δεν είναι μολυσμένοι. 84% των ασθενών που έλαβαν θεραπεία με υδροξυχλωροκίνη απέφυγε τη νοσηλεία.

Πέντε μελέτες για το COVID καταλήγουν σ΄ένα συμπέρασμα εκρηκτικό: Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αποκαλύπτει ότι το 97% των θετικών Covid δεν είναι μολυσμένοι-μη μεταδοτικοί. 84% των ασθενών που έλαβαν θεραπεία με υδροξυχλωροκίνη απέφυγε τη νοσηλεία.

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Liz Wheeler μιλάει για 5 μελέτες επί του COVID που κάνουν επιφέρουν ένα αποτέλεσμα αληθινή βόμβα που δεν θα αναφέρουν τα mainstream media! Το αυθεντικό βίντεο δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020.

1 – Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αποκαλύπτει ότι σε 40 κύκλους διεύρυνσης το 97% των θετικών στο τεστ Covid δεν είναι μολυσμένοι, επειδή τα ίχνη του ιού αποδεικνύουν ότι ο ιός είναι νεκρός. Στη Γαλλία, πραγματοποιούνται tests PCR σε 45 κύκλους διεύρυνσης, πράγμα που σημαίνει ότι τουλάχιστον το 60% των “θετικών” είναι ψευδώς θετικά …

2 – Σύμφωνα με μια μελέτη πέραν των 9 ημερών ο ιός είναι νεκρός κι επομένως πια κανείς δεν είναι μολυσμένος.

3 – Μια μελέτη του Atlanta μεταφέρει ότι 2 % αιμοδοτών από την Δυτική πλευρά είχαν αντισώματα Covid-19 το Δεκέμβρη του 2019 ! Επομένως ο ιός κυκλοφορούσε το Δεκέμβρη του 2019 χωρίς κανένα ασθενή ή νεκρό…

4 – Μια μελέτη των ερευνητών του Πανεπιστημίου του Όσλο αποδεικνύει ότι η επιδημία Covid 19 δεν εκπόρευσε καμιά υπερβολική θνησιμότητα αντίθετα με τη ρητορική του φόβου.

5 – Η International Journal of Antimicrobial Agents πιστοποιεί μια μείωση 84% των νοσηλειών ασθενών που αντιμετωπίστηκαν με Υδροξυχλωροκίνη και και αζιτρομυκίνη και http://xn--hxaobd7ckb1aex.europe-israel.org/ 16/12/20

https://www.europe-israel.org/…/cinq-etudes-sur-le…/

Πηγή >>

ΒΟΜΒΑ/ 5 μελέτες για το COVID: πέραν των 9 ημερών ο ιός είναι νεκρός. Κατά την Οξφόρδη το 97% των θετικών Covid δεν…

Δημοσιεύτηκε από John Kapsimalis στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr