Home ΗΠΑ Ο Ντόναλντ Τραμπ αφήνει το στίγμα του: Έδωσε χάρη στον Τζούλιαν Ασσάνζ

Ο Ντόναλντ Τραμπ αφήνει το στίγμα του: Έδωσε χάρη στον Τζούλιαν Ασσάνζ

by _
0 comment 117 views

Ο Ντόναλντ Τραμπ αφήνει το στίγμα του: Έδωσε χάρη στον Τζούλιαν Ασσάνζ


Αναμφισβήτητα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι αποφασισμένος να αφήσει το στίγμα του στην αμερικανική πολιτική ζωή.

Εκτός του ότι είναι ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ  από την εποχή του Λύντον Τζόνσον που δεν βομβάρδισε ξένη χώρα, προχώρησε σε μια γενναία κίνηση δίνοντας χάρη στον Τζούλιαν Ασάνζ, τον Αυστραλό ακτιβιστή που κυνηγήθηκε όσο κανένας άλλος από το αμερικανικό «βαθύ κράτος» για τις αποκαλύψεις του μεσω της ιστοσελίδας Wikileaks, την οποία δημιούργησε το 2006.

Πρόκειται για μια κίνηση που ο…  «Δημοκρατικός» Ομπαμα, (που ειρήσθω εν παρόδω κατέστρεψε και τη Λιβύη) αρνείτο  πεισματικά να κάνει.

Πολλοί εκτιμούν πως ενδέχεται  να υπάρξει ανάλογη κίνηση με τον Έντουαρντ Σνόουντεν που αποκάλυψε στον αμερικανικό λαό  τις παράνομες παρακολουθήσεις της NSA και ο οποίος επίσης κυνηγήθηκε από τον Μπάρακ Ομπαμα.

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/944531_o-ntonalnt-tramp-afinei-stigma-toy-edose-hari-ston-tzoylian-assanz 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr