Θα υπογράφουν όσοι κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού με τον ιον…HIV (AIDS) μέσα – Αυτό είναι το έντυπο συναίνεσης


Θα υπογράφουν όσοι κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού – Αυτό είναι το έντυπο συναίνεσης


Σχόλια John Kapsimalis:

Αυτό λέγεται ξεκάθαρα πλήρης αποποίηση ευθυνών, σε περίπτωση που το εμβόλιο προκαλέσει την όποια ασθένεια, η ακόμα και θάνατο!Απορώ ειλικρινά εάν υπάρχει έστω και ένας σοβαρός άνθρωπος που θα το υπογράψει αυτό, ξέροντας ότι εάν του συμβεί κάτι η σε κάποιο μέλος της οικογένειας του, δεν μπορεί να έχει αξιώσεις για αποζημίωση η οποιαδήποτε άλλη νομική κάλυψη…

Θέρμη παράκληση προς όλους…Να κάνετε και μια δεύτερη και τρίτη σκέψη πριν πάτε να υπογράψετε την κατά πάσα πιθανότητα, θανατική σάς καταδίκη!

Κοιτάξτε τι βρήκα από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, όταν πάλι οι ίδιοι πουλημένοι πολιτικοί και λοιμωξιολόγοι, ήθελαν να γίνεται, γραπτή συναίνεση σε όποιον πήγαινε να κάνει το εμβόλιο για τον Η1Ν1…Τι λετε, θα ξαναζήσουμε ίδιες στιγμές, γιατί είναι δεδομένο ότι ήδη γνωρίζουν ότι ακόμα και με υπογραφή είναι παράνομη η πράξη βάση της συνθήκης του Οβιέδο…


Σχόλια GreekNewsOnDemand.com:

Όσοι σκέφτεσθε να κάνετε το εμβόλιο κάτα του…ΚΩΛΟνοϊού, έν έχωμεν να σας είπωμεν: ΞΑΝΑΣΚΕΦΘΗΤΕ ΤΟ!!! ΓΙΑΤΙ;;; Εμ…διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο ΑΡΧΙΚΌΣ ΣΥΝΤΆΚΤΗΣ ΤΟΥ ΝΌΜΟΥ ΚΆΤΑ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΏΝ ὈΠΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ: «ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΎ ΕΊΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΈΧΕΙ ΤΟ HIV!!!» ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΕΙ ΤΟ BBC!!! και θα καταλάβετε το ΓΙΑΤΙ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!….


Λίγο πριν ξεκινήσει η επιχείρηση «Ελευθερία» για τον μαζικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα σας παρουσιάζουμε το έντυπο το οποίο θα πρέπει να υπογράφει ο κάθε πολίτης με το οποίο θα επιβεβαιώνει ότι αποδέχεται τον εμβολιασμό.

Οι πολίτες θα πρέπει να υπογράψουν το συγκεκριμένο έντυπο του Υπουργείου Υγείας, με το οποίο επιβεβαιώνουν ότι έχουν ενημερωθεί και αποδέχονται τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό, καθώς και τις τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Το έντυπο έχει σταλεί, ήδη, από το Υπουργείο Υγείας, στα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα όλης της χώρας και με αυτό ζητείται η υποχρεωτική συναίνεση των πολιτών πριν τον εμβολιασμό.

Όπως προβλέπεται στις οδηγίες που απεστάλησαν στα εμβολιαστικά κέντρα και συντάχθηκαν από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, οι πολίτες που θα δεχθούν να κάνουν το εμβόλιο για την Covid-19, θα πρέπει να δώσουν τη συναίνεσή τους, γεγονός που θα διασφαλίζει ότι έχουν ενημερωθεί πλήρως για τη διαδικασία αλλά και για τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Στην περίπτωση που κάποιος πολίτης δεν μπορεί να παράσχει προφορική συγκατάθεση για το εμβόλιο, θα πρέπει να συμπληρώνεται το έγγραφο από κάποιον οικείο, πάροχο φροντίδας ή δικαστικό συμπαραστάτη.

Είναι η πρώτη φορά που θα ζητηθεί γραπτή ή προφορική συγκατάθεση για εμβολιασμό από ενήλικες, αφού μέχρι σήμερα η παρουσία και μόνο είτε για το εμβόλιο της γρίπης, είτε άλλων εμβολίων, θεωρούνταν αυτονόητα συναίνεση.

Δείτε το έγγραφο…
GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2020/12/12/%ce...