Home ΗΠΑ CNN : “Μην ανησυχείτε αν άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμό τους”

CNN : “Μην ανησυχείτε αν άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμό τους”

by _
0 comment 151 views

CNN : “Μην ανησυχείτε αν άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμό τους”


Σε ένα άρθρο σχετικά με τη διανομή του εμβολίου COVID, το CNN επισημαίνει ότι οι Αμερικανοί δεν θα πρέπει να ανησυχούν εάν οι άνθρωποι αρχίσουν να πεθαίνουν μετά τη λήψη του εμβολίου επειδή «ενδέχεται να συμβούν θάνατοι που δεν θα έχουν απαραιτήτως καμία σχέση με το εμβόλιο». 

Η προειδοποίηση αυτή, εμφανίστηκε σε ένα άρθρο με τίτλο: «Γιατί να εμβολιάσουμε τους πιο ευάλωτους, ηλικιωμένους τρόφιμους γηροκομείων; Η ασυνήθιστη ψηφοφορία δείχνει το δίλημμα»για το οποίο η Δρ. KellyMoore, αναπληρώτρια διευθυντής του Συνασπισμού Δράσης Ανοσοποίησης(ImmunizationActionCoalition), προειδοποιεί ότι τα εμβόλια για τη COVID19 δεν λειτουργούν τόσο καλά σε αδύναμους και ηλικιωμένους σε σύγκριση με υγιείς ανθρώπους.

«Όταν οι δόσεις του εμβολίου αρχίσουν να εγχέονται στα μπράτσα των ενοίκων των γηροκομείων, η Moore είπε ότι οι Αμερικανοί πρέπει να καταλάβουν ότι μπορεί ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ που δεν θα έχουν απαραιτήτως καμία σχέση με το εμβόλιο», αναφέρει η έκθεση. 

«Δεν θα μας προκαλούσε καμία έκπληξη εάν βλέπαμε, κατά σύμπτωση, τον εμβολιασμό ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ όχι επειδή θα έχει καμία σχέση με τον εμβολιασμό, αλλά μόνο και μόνο επειδή αυτό είναι το μέρος όπου κατοικούν οι άνθρωποι στο τέλος της ζωής τους»,δήλωσε η Moore. 

Συνεχίζοντας η Moore δήλωσε ότι οι Αμερικανοί δεν θα πρέπει να ανησυχούν όταν βλέπουν ανθρώπους να πεθαίνουν μία ή δύο ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου για τη COVID. 

«Ένα από τα πράγματα που θέλουμε να διασφαλίσουμε είναι ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούν άσκοπα εάν υπάρχουν αναφορές, αμέσως μετά την έναρξη των εμβολιασμών, για κάποιον ή πολλούς ανθρώπους που πεθαίνουν μέσα σε μια μέρα ή δύο από τον εμβολιασμότους που είναι ένοικοι σε γηροκομεία 

«Αυτό θα ήταν κάτι που θα περιμέναμε, ως φυσιολογικό περιστατικό, επειδή οι άνθρωποι πεθαίνουν συχνά σε γηροκομεία».

«Φαντάσου ένα εμβόλιο τόσο ασφαλές που για να το κάνεις πρέπει να σε απειλήσουν…Για μια ασθένεια που πρέπει να σου κάνουν τεστ για να μάθεις ότι..υποφέρεις..» 

Ενώ οι θάνατοι σε κέντρα φροντίδας (γηροκομεία) ανθρώπων μετά τον εμβολιασμό τους περιγράφονται ως φυσιολογικοί και δεν θα έχουν καμία σχέση με το εμβόλιο, ορισμένοι θα ισχυρίζονταν ότι,το ίδιο επιχείρημα,θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σχετικά με τους θανάτους ατόμων με πολλαπλές συννοσηρότητες σε κέντρα φροντίδας-γηροκομεία που καταγράφηκαν ως COVID. 

Όμως όλοι όσοι χρησιμοποιήσαν και χρησιμοποιούν αυτό το επιχείρημα έχουν φιμωθεί και συνεχίζουν να φιμώνονται.

πηγή: Source: Summit.news

https://pressroom-ioa.blogspot.com/2020/12/cnn_9.html?m=1&fbclid=IwAR35ikT-1sOXiMr7nb6DMZ3rM6Pepy-061pZYk3U-a7hTILXb9PX1EbUxdU

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr