Η κυβέρνηση της Αυστραλίας ακύρωσε το συμβόλαιο για το εμβόλιο γιατί οι εθελοντές…αρπαξαν AIDS ! ! !


Η κυβέρνηση της Αυστραλίας ακύρωσε το συμβόλαιο για το εμβόλιο γιατί οι εθελοντές…αρπαξαν AIDS ! ! !

Αυτο μας ελειπε τωρα…


Διαβάστε επίσης! >> Αρχικός συντάκτης του νόμου κάτα των βιολογικών ὀπλων των ΗΠΑ: «Το εμβόλιο κορονοϊού είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ που περιέχει το HIV!!!» Τον επιβεβαιώνει το BBC!!!


Θετικοί στο… AIDS εθελοντές που είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού και η κυβέρνηση της Αυστραλίας ακύρωσε συμβόλαιο ύψους 1 δισ.$ με την εταιρεία CSL Limited για εμβόλιο κορωνοϊού, ύστερα από δείγματα εθελοντών που είχαν κάνει το εμβόλιο, σύμφωνα με τα οποία ήταν θετικοί στο… AIDS!

Η συμφωνία αφορούσε την προμήθεια 51 εκατ. δόσεων για το εμβόλιο που είχε αναπτύξει η CSL σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Queensland.

Η συμφωνία τερματίστηκε, όταν εθελοντές οι οποίοι είχαν μετάσχει στο πρόγραμμα ως δια μαγείας βρέθηκαν να έχουν AIDS! Όπως διευκρινίστηκε τα δείγματα για AIDS αποδείχθηκε πως ήταν λανθασμένα, άγνωστο για ποιο λόγο, αλλά οι αρχές της Αυστραλίας σταμάτησαν το πρόγραμμα  καθώς, όπως ανέφεραν ότι τα δείγματα αυτά θα είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση της εμπιστοσύνης του κοινού στο συγκεκριμένο εμβόλιο.

Ο  λόγος για τον οποίο βρέθηκαν με AIDS οι εθελοντές ήταν ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο χρησιμοποιεί μέρη από την πρωτεΐνη που βρίσκεται στο HIV και που κάνει το εμβόλιο πιο σταθερό στην αντιμετώπιση της πρωτεΐνης-ακίδας του COVID-19.

πηγη 

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2020/12/aids.html?m=1&fbclid=IwAR0VtBTUTQfwSSDKVavfa0B1SSUd_lEJg-ErHWP-WlCmuUhEnYOWed6ESas


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2020/12/12/%ce...