Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Αρχικός συντάκτης του νόμου κάτα των βιολογικών ὀπλων των ΗΠΑ: «Το εμβόλιο κορονοϊού είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ που περιέχει το HIV!!!» Τον επιβεβαιώνει το BBC!!!

Αρχικός συντάκτης του νόμου κάτα των βιολογικών ὀπλων των ΗΠΑ: «Το εμβόλιο κορονοϊού είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ που περιέχει το HIV!!!» Τον επιβεβαιώνει το BBC!!!

by _
0 comment 680 views

Αρχικός συντάκτης του νόμου κάτα των βιολογικών ὀπλων των ΗΠΑ: «Το εμβόλιο κορονοϊού είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ που περιέχει το HIV!!!» Τον επιβεβαιώνει το BBC!!!

Σας παρουσιάζουμε το …AIDS 2,0…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 11 Δεκ. 2020, 18:26, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube



Στο περσινό αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο Βομβα μεγάλου Αμερικανού καθηγητή: Πίσω από τη συμφωνία των Πρεσπών το Ινστ. Brookings (που βοήθησε τον Τσίπρα να μπει στην εξουσία)!, σας είχαμε παρουσιάσει τον μεγάλο δικηγόρο και καθηγητή νομικής κο Francis Boyle, ο οποίος μας είχε παραχωρήσει τότε μια αποκλειστική συνέντευκη σχετικά με την παράνομη και προδοτικότατη Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτός ο μεγάλος Αμερικανός καθηγητής διεθνούς δικαίου του Πανεπιστημίου του Ιλινόις και σύμβουλος σμερικανικών κυβερνήσεων επι διεθνών σχέσεων και όχι μόνο, είχε κάνει τότε…ΚΟΜΜΑΤΙA τη συμφωνία αυτή υπερ της Ελλάδος! Κάτι το οποίο ισχύει ΑΚΟΜΗ βέβαια, και οι συμβουλές του σχετικά με την ΣτΠ είναι πάντα ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ σε όποια ελληνική κυβέρνηση που θα είχε τα κότσια να την καταγγείλει και να την…ΑΚΥΡΩΣΕΙ. Αλλά με τέτοιους ΜΠΑτριώτες-προδότες στην εξουσία, τους εχθρούς της χώρας τι τους χρειαζόμαστε, έτσι δεν είναι;!
Διαβάστε όλο το άρθρο!…

Αλλά δεν σταματάμε εδώ με τον Καθηγητή Boyle, διότι τυχαίνει να εξαιδηκεύεται και σε όλα όσα έχουν συμβεί γύρω από την ψευτοπανδημία του κορωνοϊού!

Το Βιογραφικό του Καθηγητού Francis Boyle

Ο Δρ. Francis Boyle είναι Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου του Πανεπιστήμιου του Illinois – College of Law (της Νομικής Σχολής του Πανεπιστήμιου του Ιλινόις).  

Έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, πράγμα που του επιτρέπει να μιλήσει για το θέμα αυτό.

Έλαβε πτυχίο (το 1971) στην Πολιτική Επιστήμη από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, στη συνέχεια πτυχίο magna cum laude από το Harvard Law School και πτυχίο και διδακτορικό στην Πολιτική Επιστήμη από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Διετέλεσε επίσης ειδικός αναλυτής διεθνών φορολογικών θεμάτων στην εταιρεία Bingham, Dana & Gould.

Ο Καθηγητής Boyle λειτουργεί επίσης ως σύμβουλος της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης καθώς και της Προσωρινής Κυβέρνησης της Παλαιστινιακής Αρχής.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει εκπροσωπήσει εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς, όπως το Έθνος Blackfoot (Καναδά), το Έθνος της Χαβάης και το Έθνος Λακοτά, καθώς και πολλές ατομικές περιπτώσεις θανατικής ποινής και ανθρώπινων δικαιωμάτων. Έχει συμβουλεύσει πολυάριθμα διεθνή όργανα στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των εγκλημάτων πολέμου και της γενοκτονίας, της πυρηνικής πολιτικής και του βιολογικού πολέμου. Από το 1991-92, διετέλεσε νομικός σύμβουλος για την αντιπροσωπεία των Παλαιστινίων στις διαπραγματεύσεις ειρήνης στη Μέση Ανατολή.

Ο καθηγητής Boyle υπηρέτησε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Αμνηστίας, ως σύμβουλος της Επιτροπής Αμερικανών Φίλων.  Σχεδίασε την εγχώρια νομοθεσία των ΗΠΑ για την εφαρμογή της Σύμβασης για τα Βιολογικά Όπλα, γνωστή ως Νόμος για την Αντιτρομοκρατία για τα Βιολογικά Όπλα του 1989, που εγκρίθηκε ομόφωνα από τα δύο Σώματα του Κογκρέσου των ΗΠΑ και υπογράφηκε σε νόμο από τον Πρόεδρο Τζορτζ Μπούς, τον Πρεσβύτερον. 


Πάμε τώρα στην συνέντευξή μας που μας παραχώρησε την περασμένη Τρίτη για τον κορνωοϊό!…

Το πρώτο πράγμα που θέλουμε να τονίσουμε στον κόσμο είναι πως καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της ΨΕΥΤΟπανδημίας του ΨΕΥΔΟκορωνοϊού, σας έχουμε γράψει πάρα πολλά αποκαλυπτικά για το γεγονός πως αυτός ο δήθεν «κορωνοϊός» που λένε ότι «υπάρχει» και που «σκορπάει» το θάνατο «δεξιά» και «αριστερά» με… ΜΗΔΕΝΙΚΆ ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΊΝΑ ΚΑΙ ΙΝΔΊΑ ΤΩΝ 3 ΔΙΣ ΑΝΘΡΏΠΩΝ (ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!), υπάρχει ΜΟΝΟ στην αρρωστημένη φαντασία τόσο του Μητσοτάκη όσο και όλων των παγκόσμιων πολιτικών ηγετών που έχουν ξεπουληθεί τόσο ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ σε αυτήν την ύπουλη ατζέντα της ελίτ για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΗΤΗΟΣ.
ΩΣΤΟΣΟ, σας έχουμε γράψει επίσης για το γεγονός πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, που έχει..«ΛΑΔΩΣΕΙ» ο ίδιος ο Μπίλ Γκέιτς ώστε να συμμορφωθεί με τη δολοφονική για όλα τα έθνη ατζέντα του κατόπιν εντολής των Ροκφέλερ και Ρότσιλντ, έχει παραδεχθεί ότι διεξάγει πειράματα πάνω σε ολόκληρους πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο ψεκάζοντάς τους με…ΙΟΥΣ!!! Γι’ αυτό, θεωρήσαμε αναγκαίον ο κος Boyle να μας μιλήσει για αυτό το θέμα, μιας και είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που κατέφερε να πιέσει προ ετών την αμερικανική κυβέρνηση να περάσει έναν πολύ αυστρηρό νόμο, με τη δική του έμπνευση, για την…ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΥΠΟΥΛΟΤΗΤΩΝ διότι μιλάμε ουσιαστικώς, εν προκειμένω, για…ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ (που είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ βάσει του Διεθνούς Δικαίου) και ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ο κορωνοϊός ο…ΠΡΑΓΜΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!!
Πάντως και δεδομένων των δεδομένων που υπάρχουν μέχρι τώρα για την «πανδημία», αυτός ο λεγόμενος «κορωνοϊός» σίγουρα ΔΕΝ δικαιολογεί την επιβολή τόσο των καραντίνων (lockdown), όσο και της χρήσεως μασκών καθώς και του κλείσιμου της οικονομίας που έχει ήδη γίνει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο και έχει ρημάξει τα πάντα στην κοινωνία μας!!!
Γι᾽αυτό, ό, τι κι αν είναι αυτός ο λεγόμενος “κορωνοϊός”, ο “COVID-19”, η ύπουλη απελευθέρωσίς του επι του παγκοσμίου πληθυσμού ΣΙΓΟΥΡΑ έχει…ΑΠΟΤΥΧΕΙ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ οι κυβερνήσεις σχεδόν όλων των χωρών του κόσμου έχουν αναγκαστεί να παραγάγουν ΨΕΥΤΟ-κρούσματα και ΨΕΥΤΟ-θανάτους επειδή ΔΕΝ του έβγαινε στο μέτρημα, για να παρουσιάσουν, δηλαδή, στον κόσμο, δια μέσου των αεί ψευδόμενων Μ.Μ.Ε., μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΝ ΙΟΝ!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ….ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΕ…ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΕΣ!!!

Ακολουθούν το «ζουμί» του περιεχόμενου της συνέντευξης με τα δικά μας σχόλια…

Στην πρόσφατη συνέντευξή μου με τον καθηγητή Boyle, ξεκινήσαμε με τον αντιτρομοκρατικό νόμο για τα βιολογικά όπλα του 1989, τον οποίο συνέταξε ο ίδιος για την τότε κυβέρνηση Μπους.

Οργανισμός στο Cambridge της Μασαχουσέτης που ονομάζεται Συμβούλιο για την Υπεύθυνη Γενετική, ζήτησε από τον Boyle να συμμετάσχει στην ομάδα του και να χειριστεί νόμιμα το έργο τους σχετικά με τη δημόσια έκθεση της παράνομης αναπτύξεως βιολογλών όπλων που χρησιμοποιούνται στους πολέμους. Ο Boyle συμφώνησε επειδή ήδη ερευνούσε πώς η κυβέρνηση του Ρόναλντ Ρέιγκαν είχε ήδη επιτρέψει τη διεξαγωγή ανάπτυξης βιολογικών όπλων μέσω γενετικής μηχανικής DNA κατά παράβαση της Σύμβασης για τα βιολογικά όπλα.

Αυτό έγινε νόμος στις ΗΠΑ το 1989. Επομένως, όποιος κάνει αυτό το είδος παραπλανητικής δουλειάς, συγκεκριμένα, της συνθετικής βιολογίας ή της ανασυγκρότησης του DNA, με σκοπό τη δημιουργία βιολογικών όπλων, θα πάει στη φυλακή ισόβια!!! Αυτό σημαίνει ότι απ-άνθρωποι όπως ο Δρ Fauci θα έπρεπε τώρα να είναι στην…ΦΥΛΑΚΗ, διότι είναι πίσω από όλα αυτά εδώ και δεκαετίες!!! Τον Φάουτσι θα τον εξετάσουμε λίγο αργότερα.

Βλέπουμε ότι το περιεχόμενο αυτής της πράξης από το 1989 παίζεται σήμερα με την “πανδημία” του κοραναϊού! Οι άνθρωποι πίσω από αυτήν την ψευτο-πανδημία έχουν παραβιάσει αυτόν τον νόμο και θα πρέπει να είναι στη φυλακή και δεν είναι μόνο ο Φάουτσι που είναι υπεύθυνος.

Από το 2001 έως το 2015, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει δαπανήσει πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια για την έρευνα και την ανάπτυξη βιολογικών όπλων, δημιουργώντας έτσι μια ολόκληρη βιομηχανία από αυτό στις ΗΠΑ!

Ο Boyle μας ανέφερε το διαβόητο εργαστήριο Fort Dietrich όπου, ιστορικά, έχουν ερευνήσει, αναπτύξει, δοκιμάσει, αποθηκεύσει και, μερικές φορές, χρησιμοποιήσει επιθετικά βιολογικά όπλα πολέμου, συμπεριλαμβανομένων και ιδίως μέσω της γενετικής μηχανικής του DNA.

Όλα αυτά τα εργαστήρια βιοασφάλειας (επίπεδο SBL3 και SBL4) δεν έχουν καμία ιατρική αιτιολόγηση για να υπάρχουν! Όλα εμπλέκονται σε κάποιες από τις πιο φρικτές βιοπολεμικές δραστηριότητες που μπορείτε να φανταστείτε! Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την εθνική άμυνα και είναι παράνομο!

Ο Boyle ανέφερε πώς το SARS 1 ήταν βιολογικός παράγοντας πολέμου και είχε διαρρεύσει από τα κινεζικά εργαστήρια στο παρελθόν. Είπε επίσης ότι οι Κινέζοι στο εργαστήριο BSL4 τους εργάζονταν για την τελευταία μεταλλαγμένη έκδοση του SARS.

Τόνισε πώς οι επιστήμονες της κυβέρνησης των ΗΠΑ πειραματίζονται με τη συνθετική βιολογία που αποτελεί τη βάση του σημερινού μεταλλαγμένου SARS, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει γίνει COVID-19 που δεν είναι άλλο από βιολογικό όπλο!!! Ο μόνος κυβερνητικός οργανισμός που είναι υπεύθυνος για αυτόν τον τύπο έρευνας είναι ο περίφημος DAARPA. Η DAARPA προσπάθησε να καταργήσει τον Νόμο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας για τα βιολογικά όπλα του 1989 (που συνέταξε ο Boyle!), επειδή ήθελαν τότε να αρχίσουν να πειραματίζονται με τα…βιολογικά όπλα.

Ο Boyle δήλωσε επίσης ότι η “Bat Lady”, η «Γυναίκα-Νυχτερίδα» (η γνωστή Κινέζη επιστήμονας του εργαστηρίου της Γουχάν), πήρε αυτό το νέο SARS από το εργαστήριο BSL4 της πόλεως Wuhan (Γουχάν) και το μετέφερε στο εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, το εργαστήριο BSL3, όπου οι οι επιστήμονές τους πρόσθεσαν δυνατότητες gain-of-function, δηλαδή, ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

Στη συνέχεια, το “Bat Lady” επέστρεψε αυτό το νεοτροποποιημένο SARS (τώρα COVID-19) στο εργαστήριο στο Wuhan.

Ανέφερε επίσης ότι ένας επιστήμονας από το εργαστήριο Wuhan BSL4 πήρε αυτόν τον νέο τύπο SARS και το μετέφερε σε εργαστήριο στην Αυστραλία υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας της Αυστραλίας, όπου ενσωμάτωσαν γενετικά το HIV (AIDS) σε αυτό το νέο SARS! Στη συνέχεια το μετέφεραν πίσω στο εργαστήριο της Wuhan!

Διακεκριμένοι επιστήμονες τόσο από την Ινδία όσο και από τη Γαλλία, όπως ο Δρ Luke Montagnier, έχουν πλέον επιβεβαιώσει ότι σε αυτό το νεο SARS ή coronavirus (κορωνοϊό) έχει, πράγματι, υφανθεί γενετικά ο ιός…HIV!!!

Ανέφερε επίσης ότι στο εργαστήριο BSL4 στο Γουχάν της Κίνας έχουν ξεκινήσει έρευνα για την αερολυματοποίηση βιολογικών όπλων. Επίσης, ο επίσημος ιστότοπος αυτού του κινεζικού εργαστηρίου παραδέχτηκε ότι έχουν πλέον εφαρμόσει νανοτεχνολογία σε ιούς! Μήπως η νανοτεχνολογία σημαίνει ότι αερολυματοποιούν εκεί τον ιό SARS ;! «ΝΑΙ» δήλωσε ο Boyle με έμφαση στην συνέντευξή μας! «Γιατί;», συνεχίζει, «γιατί έτσι το αναπνέουν τα ανθρώπινα όντα!»

Το εργαστήριο Fort Dietrich της Μαριλάντ έχει κάνει εδώ και χρόνια πειράματα πάνω στην αερολυματοποίηση ιών, όπως ο Έμπολα κ.λπ.

Όπου ακούτε για αερολύματα ιών, είναι μια σαφής ένδειξη ενός μυστικού προγράμματος βιολογικών όπλων. Γι ‘αυτό φορούν στολές-φεγγάρι σε εργαστήριο BSL4 .

Και τον ρωτήσαμε «ΔΗΛΑΔΛΗ, είναι αλήθεια ότι το COVID-19 ταξιδεύει στον αέρα, στον αέρα και πάνω από τον αέρα;» «Ναι» δηλώνει ο Boyle!

Όλα αυτά κατασκευάστηκαν στο κινεζικό εργαστήριο BSL4 της Γουχάν (Wuhan) και στη συνέχεια «διέρρευσαν» . Υπάρχει ένας σημαντικός ρόλος της κινεζικής κυβέρνησης σε όλα αυτά!

ΟΛΑ αυτά τα εργαστήρια BSL3 και BSL4 είτε στις ΗΠΑ είτε στην Κίνα ή οπουδήποτε αλλού, «διαρρέουν» όλο το χρόνο!!!

Ο Δρ Fauci έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά. Πήρε αυτό το έργο από το εργαστήριο της Βόρειας Καρολίνας υπό τη διοίκηση Ομπάμα και το μετέφερε στο εργαστήριο Wuhan και πλήρωσε κιόλας για αυτό, με χρήματα των φορολογουμένων των ΗΠΑ! Ο Δρ Boyle λέει στη συνέντευξη ότι «πρέπει να είναι στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του λόγω αυτού!»

Η διοίκηση Τραμπ έχει ευνοήσει αυτό το είδος επικίνδυνης επιστήμης, gain-of-function (συνθετική βιολογία, δηλαδή, γενετική μηχανική για τους ιούς), ενώ ήταν ο Ομπάμα που είχε σταματήσει αυτό• αλλά ο Τραμπ το αναβίωσε!

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το Χάρβαρντ είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά σε σχέση με το εργαστήριο BSL4 στο Γουχάν.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου Πολέμου του Κόλπου στο Ιράκ (1990 και μετά), η τότε κυβέρνηση του Τζόρτζ Μπούς του Πρεσβύτερου εμβόλισε εξαναγκαστικά εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες με αποτέλεσμα 100.000 να πάθουν απίστευτες καθώς και ανεπανόρθωτες παρενέργειες και άλλοι 11.000 να χάσουν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα του εμβολίου. Αυτό παραβιάζει τον κώδικα της Νυρεμβέργης και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως νομικό προηγούμενο στην περίπτωση του εμβολίου κορωναϊού.

«Ο Μπους διέπραξε ένα μεγάλο έγκλημα τύπου Νυρεμβέργης στα αμερικανικά στρατεύματα» δήλωσε ο Boyle. Αυτά ήταν εμβόλια που, μεχρι τότε, δοκίμαζαν ΜΟΝΟ σε πιθήκους! Αυτό θα μπορούσε να είναι πλατφόρμα για αυτό που θα μπορούσαμε να περιμένουμε από το εμβόλιο για τον κορωνοϊό! «Υποψιάζομαι, ωστόσο, ότι θα είναι πολύ χειρότερο επειδή η τεχνολογία πίσω από το εμβόλιο κοραναϊού είναι το messenger RNA που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν», συμπλήρωσε ο Boyle.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Alex Jones από την InfoWars, ο καθηγητής είπε ότι το εμβόλιο COVID-19 δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από ένα…βιολογικό όπλο που θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε… Φρανκενστάιν! Το επανέλαβε επίσης και σε εμάς εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com)!!!

Κύρια θέσις του Καθηγητού Boyle για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού: «Δεν μπορεί να υπάρξει ανοσία της αγέλης για κάτι, δηλαδή το COVID, που δημιουργείται τεχνητά μέσω της μηχανικής DNA και το οποίο περιέχει επίσης το…HIV μέσα του»…!!!

Η Pfizer, της οποίας ο Διευθύνων Σύμβουλος , Albert Μπουρλάς, είναι Έλληνας, «δημιούργησε ένα εμβόλιο κορωνοϊού που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα…βιολογικό όπλο» επιβεβαίωσε ο Boyle!!!

«Το FDA (Υπηρεσία Τροφίμων & Φαρμάκων) έχει δώσει άδεια για τη δημιουργία όλων αυτών των εμβολίων κοροναϊού. Ωστόσο, το ίδιο το FDA που, σε συνδυασμό με το εργαστήριο Wuhan στην Κίνα, βοήθησε στην ανάπτυξη του ίδιου του κορωναϊού εκεί!» τόνισε ο Boyle kai «το FDA δίνει έγκριση σε ένα…βιολογικό εμβόλιο πολέμου» συμλήρωσε.

«Δεν θα έπαιρνα αυτά τα εμβόλια» είπε με έμφαση Boyle, «παραβιάζουν σαφώς τον κώδικα της Νυρεμβέργης για τον πειραματισμό εμβολίων! Δεν έχουμε ιδέα τι μπορούν να κάνουν σε εσάς.»

«Η Pfizer χρηματοδοτείται από το BILL GATES! Ο Μπιλ Γκέιτς πιστεύει στη γενοκτονία και την ευγονική! Τα εμβόλια του έχουν δηλητηριάσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!» είπε.

«Τους Έλληνες φίλους μου τους συμβουλεύω να ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!» τόνισε σε ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ο Boyle.

«Αυτά τα εμβόλια θα αρχίσουν να σκοτώνουν πολλούς ανθρώπους. Θα ξεκινήσει με τους ηλικιωμένους στα γηροκομεία και με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν πια για την κοινωνική ασφάλιση, την ιατρική περίθαλψη καθώς και για άλλες κρατικές παροχές τους. Αυτή είναι η ατζέντα πίσω από αυτό. Ξεκινά με τους ηλικιωμένους!” είπε οργισμένος ο Boyle!

«Αυτή είναι η ναζιστική φιλοσοφία των άχρηστων εσθιόντων (τρωγόντων) που καταδικάστηκε κατά τη διάρκεια των δικών της Νυρεμβέργης»… «Εσείς εκεί στην Ελλάδα γνωρίζετε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ για όλα αυτά. Αντισταθήκατε τότες στους Ναζί»…«Η Γερμανία οφείλει ακόμη τις αποζημιώσεις στην ΕΛΛΑΔΑ για το τι της έκανε κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου!» είπε στο κλείσιμο της συνέντευξης.


Τώρα!…μια έκτακτη είδηση από το Infowars.com που αναφέρεται σε άρθρο του BBC σχετικά με το ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ που μας επιβεβαιώνει ΠΛΗΡΩΣ!…

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας μόλις ανακοίνωσε ότι η χώρα ακύρωσε τη συμφωνία της με έναν κατασκευαστή εμβολίων Covid, καθώς οι παραλήπτες έδειξαν θετικό για τον ιό HIV.

 

Η βασική αφήγηση των μαζικών μέσων ενημέρωσης είναι ότι το εμβόλιο παρήγαγε ψευδώς θετικά αποτελέσματα στις εξετάσεις HIV, αλλά είναι πιο πιθανόν ότι το εμβόλιο COVID έδωσε πραγματικά σε αυτά τα άτομα μια νεα οπλοποιημένη εκδοχή του HIV!!!

 

Περισσότερα εδώ >> https://www.infowars.com/posts/official-government-report-australian-covid-vaccines-spread-hiv-watch/

Δείτε τώρα το σχετικό απόσπασμα του άρθρου του BBC…

Λινκ από το BBC >> https://www.bbc.com/news/world-australia-55269381

ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΗΤΗ FRANCIS BOYLE ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;;; ΛΕΤΕ!!! Δείτε τώρα το σχετικό βἰντεο για αυτό από τον κο Alex Jones …


Δείτε τώρα τη συνέντευξή μας με τον καθηγητή!!!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr