Home ΗΠΑ Ο Μπάιντεν έτοιμος να παραιτηθεί από την διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ και να διαπραγματευτεί με τον Τραμπ;

Ο Μπάιντεν έτοιμος να παραιτηθεί από την διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ και να διαπραγματευτεί με τον Τραμπ;

by _
0 comment 164 views

Ο Μπάιντεν έτοιμος να παραιτηθεί από την διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ και να διαπραγματευτεί με τον Τραμπ;


Σύμφωνα με τελευταίες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Τζο Μπάιντεν είναι έτοιμος να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Ντόναλντ Τραμπ, έτσι ώστε να διαπραγματευτεί για τα “εγκλήματα” που διέπραξαν, τόσο ο ίδιος, όσο και μέλη της οικογένειας του.

Αυτός ο ισχυρισμός αποδίδεται σε “πολύ αξιόπιστη πηγή” και μεταδόθηκε από την Lude Media (Gnews.org), την ομάδα που πρώτη δημοσιοποίησε την αλήθεια για τον φορητό υπολογιστή του Hunter Biden και όλο το εξωφρενικό περιεχόμενο που περιείχε.

Μια τέτοια συμφωνία θα προστατεύσει φυσικά τους Μπάιντεν, αλλά θα χρησιμεύσει και ως ξεπούλημα του Ομπάμα, του Μπρέναν και άλλων ανθρώπων που σχετίζονται με το “βαθύ κράτος” και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να διωχθούν για προδοσία.

Άλλωστε το αφήγημα για τον πρόσφατο τραυματισμό του Μπάιντεν, ότι έσπασε το πόδι του πηγαίνοντας βόλτα τον σκύλο του, δύσκολα μπορεί κάποιος να το πιστέψει.

Ακολουθεί το βίντεο με τον ανεπιβεβαίωτο ισχυρισμό, από το GTV (Guo / Lude Media)

Πηγή


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr