Home ΗΠΑ Ο συγγραφεύς του νόμου για τα βιολιγκά όπλα των ΗΠΑ: Το εμβόλιο Pfizer αποτελεί…ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ. Μιλάει ΤΩΡΑ στο InfoWars με τον Alex Jones!

Ο συγγραφεύς του νόμου για τα βιολιγκά όπλα των ΗΠΑ: Το εμβόλιο Pfizer αποτελεί…ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ. Μιλάει ΤΩΡΑ στο InfoWars με τον Alex Jones!

by _
0 comment 156 views

Ο συγγραφεύς του νόμου για τα βιολιγκά όπλα των ΗΠΑ: Το εμβόλιο Pfizer αποτελεί...ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ. Μιλάει ΤΩΡΑ στο InfoWars με τον Alex Jones!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 08 Δεκ. 2020, 10:34, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


GreekNewsOnDemand.com: Σε λίγο ο μεγάλος καθηγητής νομικής του Πανεπιστημίου του Σικάγκο Francis Boyle στο InfoWars με τον κο Alex Jones. Θα μίλησει για το εμβόλιο Pfizer, το οποίο λέει αποτελεί…ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ!!!
Πέρσι, είχαμε φιλοξενήσει τον κο Boyle στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ και στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σχετικό με το…ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. Διαβάστε λοιπόν το άρθρο μας με τίτλο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΙΛΙΝΟΙΣ FRANCIS BOYLE ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ για περισσότερα.

Μόλις επικοινωνήσαμε με τον κο καθηγητή Boyle και του ζητήσαμε να μας παραχωρήσει άλλη μια συνέντευξη και αυτή τη φορά, για το εμβόλιο της Pfizer! Μας είπε ΝΑΙ, οπότε, μείνετε συντονισμένοι εδώ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ διότι πιστεύουμε να σας έχουμε έτοιμη αυτήν την συνέντευξη είτε την Παρασκευή είτε το Σαββατοκύριακο!!!
Ο Boyle ήταν ο συγγραφέας του νόμου για τα βιολογικά όπλα των ΗΠΑ προ ετών και μόλις δήλωσε σήμερα στον Infowars ότι το εμβόλιο Pfizer mRNA αυτό καθεαυτό αποτελεί…ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ!!! Είπε επίσης σήμερα ότι όλα αυτά πρόκειται για το δόλιο σχέδιο της ελιτ για την…ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ καθώς και για το ΚΕΡΔΟΣ και ότι θέλουν να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε…ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΕΙΝ!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ !!!… https://banned.video/watch?id=5b92a1e6568f22455f55be2b

ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΔΩ …

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr