Home Greek News Ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ ΄19 ανήγγειλε το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ για την ΕΛΛΑΔΑ που σήμερα είναι το…ΕΜΒΟΛΙΟ για τον κορωνοϊό!!!

Ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ ΄19 ανήγγειλε το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ για την ΕΛΛΑΔΑ που σήμερα είναι το…ΕΜΒΟΛΙΟ για τον κορωνοϊό!!!

by _
0 comment 373 views

Αυτά που συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ με τον κορωνοίό τα είχαμε προβλέψει το 2019. Ο Μητσοτάκης είναι ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ και στη ΔΕΘ 2019 ανήγγειλε το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ για την ΕΛΛΑΔΑ!!!

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο που είχαμε βγάλει το Φθινόπωρο ΠΕΡΣΙ για τις προθέσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη να…ΤΣΙΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ…ΤΖΙΠ. Αλλά δεν ξέραμε -ακόμη– ότι αυτό θα εκφραστεί μήνες μετά ως …ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ…!!!
Ακούστε λοιποίν το παρακάτω βίντεο και…ΦΡΙΞΤΕ διότι στην τότε ομιλία του στην ΔΕΘ, ο Μητσοράκης κάνει αναφορά και στο…5G, και εμείς που είμαστε ΞΥΠΝΙΟΙ, μέσα στα όνειρα…ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ξέρουμε και για την σύνδεση μεταξύ του 5G και του…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ…!!!

Ο Μητσοτάκης είναι ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ και στη ΔΕΘ ανήγγειλε το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!! Μας πάει εκεί ΣΤΑΔΙΑΚΑ και είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ στην πρόσφατη ομιλία του στη ΔΕΘ!!!

Ανήγγειλε επίσης την πρόθεση της κυβέρνησής του να εντάξουν στην Ελλάδα το νέο σύστημα 5G που σύμφωμα με αναλυτές και εισδικούς. θα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕΘΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!! Και το 5G το φτιάνουν οι…ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!

ΗΔΗ, Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε στους Εβραίους ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ότι θα ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ τους…Αυτόχθονες Έλληνες–ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!! Και είναι οι ΙΔΙΟΙ οι Εβραίοι αυτοί που τυχαίνει να είναι πίσω από το…ΧΑΡΑΓΜΑ, το…666, κτλ!!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ…ΤΡΑΜΠ και τον…ΕΒΡΑΙΟ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΤΖΑΡΕΝΤ ΚΟΥΣΝΕΡ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΤΙΑΝΟΥΝ ΗΔΗ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΤΟ ΦΤΙΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΣΝΕΡ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ….666 5th Avenue…!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ!!!


Ο Μητσοτάκης στην ΔΕΘ αναγγέλει τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες για το 2020


Δείτε πρώτα τα παρακάτω βίντεο και…ΦΡΙΞΤΕ!!!….


Διαβάστε τώρα όλα όσα έχουμε δημοσιεύσει μέχρι τώρα για τον νέο «Έλληνα» πρωθ. που δεν είναι άλλος από άλλη μια….ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΛΙΤΙΣΤΩΝ που ελέγχουν την Ελλάδα πίσω από τα παρασκήνια!!!

Αλ Τζαζίρα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στους Ιλλουμινάτι σε σχέση με το κόμμα του

Έρχεται ακόμη πιο σκληρή ΣΚΛΑΒΙΑ στην Ελλάδα κατόπιν εντολής των Σιωνιστών συναινέσει του Μητσοτάκη!!!

Υπόσχεση Κ.Μητσοτάκη στους Εβραίους ότι θα συντρίψει τους Αυτόχθονες Έλληνες ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

Ο Μητσοτάκης διορίζει υπουργούς με δεμούς με τον…ΣΟΡΟΣ, όπως ο Γιώργος Ζαββός ο νέος υφυπουργός αρμόδιος για το τραπεζικό σύστημα!!!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα αναλάβω προσωπικά να ξεπουλήσω τη χώρα.

Αυτόν που αποκρύπτει τα εισοδήματά του στον Παναμά τον έχει ακόμα υπουργό ο Μητσοτάκης;;

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

Έξι νέες επιστολές για τη Μακεδονία «καίνε» τη ΝΔ – Ο Μητσοτάκης γνώριζε και δίχασε το έθνος

Ο Μητσοτάκης διορίζει τον Τσουβάλα Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης τον οποίον κατακεραύνωνε για το Μάτι!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά διευκόλυνση από τη SIEMENS (HXHTIKO NTOKOYMENTO)

ΔΕΙΤΕ πόσο ΠΡΟΔΟΤΗΣ είναι ήδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης!!!

Ο Μητσοτάκης ξεπουλά εκ των προτέρων την Ελλάδα στη λέσχη Μπιλντερμπέργκ με τη Νίκη Κεραμέως

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;

ΓΙΑΤΙ οι εβραίοι Τσίπρας και Μητσοτάκης κατέθεσαν στεφάνια από φύλλα συκιάς στο Ισραηλ; Είναι ανθελληνική ενέργεια αυτό; Τι συμβολίζει;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Λέσχη Bilderberg – ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ

Σοκ: Πράκτωρ των Ρότσιλντ ο πρόγονος του Κ. Μητσοτάκη Ε. Βενιζέλος που είχε αναγνωρίσει τους ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΥΣ!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr