Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Ταυτοποιήθηκε πρακτόρισσα των Δημοκρατικών που καταμέτρησε εν κρυπτώ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ψηφοδέλτια τα μεσάνυχτα μετά τις εκλογές

Ταυτοποιήθηκε πρακτόρισσα των Δημοκρατικών που καταμέτρησε εν κρυπτώ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ψηφοδέλτια τα μεσάνυχτα μετά τις εκλογές

by _
0 comment 313 views

Ταυτοποιήθηκε πρακτόρισσα των Δημοκρατικών που καταμέτρησε εν κρυπτώ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ψηφοδέλτια τα μεσάνυχτα μετά τις εκλογές


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 06 Δεκ. 2020, 17:16, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η δημοκρατική πράκτορας που καταμέτρησε κρυφά παράνομα ψηφοδέλτια για τον Joe Biden στη Γεωργία το βράδυ των εκλογών έχει αναγνωριστεί ως Ruby Freeman.

Την Πέμπτη, το συντηρητικό σάιτ ΟΑΝ παρείχε μια έκθεση-βόμβα που αποκάλυψε ότι οι δημοκρατικοί πράκτορες έβγαλαν κρυφά βαλίτσες γεμάτα παράνομα ψηφοδέλτια για τον Μπάιντεν τα μεσάνυχτα μετά τα εκλογές και άρχισαν να τις μετρά όταν οι εκλογικοί ελεγκτές είχαν φύγει τα μεσάνυχτα.

Η νομική ομάδα του Προέδρου Trump παρουσίασε το βίντεο παρακολούθησης από το κέντρο πινακοποίησης του State Farm Arena κατά την ακρόαση της Πέμπτης.

Μετά τις 10 μ.μ. το βράδυ των εκλογών, ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους του εκλογικού κέντρου να πάνε σπίτι.

Μερικοί «εργαζόμενοι» είχαν τη δυνατότητα να μείνουν πίσω και τους είδαν να τραβούν βαλίτσες γεμάτες ψηφοδέλτια από κάτω από το τραπέζι.

Χάρη στους διαδικτυακούς ερευνητές, μια από τους πράκτορες που είχε πιαστεί στα «πράσα» σε βίντεο μετρώντας παράνομα ψηφοδέλτια για τον Μπάιντεν έχει ταυτοποιηθεί.

Όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο, μπορεί να φανεί σαφώς μια γυναίκα με μωβ μπλουζάκι που βοηθά στο να βγάζουν από κάτω από τα τραπέζια τα ψηφοδέλτια και, στη συνέχεια, να κάθεται για να τα μετράει.

Η γυναίκα με το μωβ μπλουζάκι εμφανίστηκε αργότερα στο βίντεο με τις βαλίτσες.

Η γυναίκα το μωβ μπλουζάκι έκανε το σοβαρό λάθος να αφήσει πίσω κατά λάθος τη τσάντα της στο γραφείο της διαφημίζοντας έτσι την επιχείρησή της.

Το όνομά της είναι Ruby Freeman.

Αναφέρει το Thegatewaypundit.com: Και έκανε το λάθος να διαφημίσει τη τσάντα της στο γραφείο της το ίδιο βράδυ που συμμετείχε σε ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΟΣ εκλογική απάτη.

Το μπλουζάκι της λέει «Lady Ruby» και η τσάντα γράφει επάνω «LaRuby».

Δεν ήταν όμως και πολύ έξυπνη αυτή η κίνηση.

Η εταιρεία της ονομάζεται «Μοναδικοί Θησαυροί της LaRuby».

Είναι στη σελίδα της στο LinkedIn!

Η τσάντα της Ruby  έγινε σουξέ και αρκετοί θαυμαστές το σχόλιασαν στη σελίδα της στο LinkedIn αφού είδαν αυτήν και την τσάντα της στην τηλεόραση.

Στη συνέχεια το σχολίασαν τη σελίδα της στο LinkedIn.

Η Ruby φορούσε διαφορετικό πουκάμισο αλλά είχε το ίδιο πορτοφόλι στο πλάι της.

Εδώ είναι μια άλλη φωτογραφία της Ruby και της τσάντας της.


Πηγή >> https://yournewswire.com/democratic-operative-who-secretly-counted-illegal-ballots-in-georgia-at-midnight-is-identified/


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr