Home Κορωνοϊος Μήπως οι επιστήμονες στο Ισραήλ απέδειξαν ότι η χρήση μάσκας…ΜΕΙΩΝΕΙ τη ζωή σας ;;;

Μήπως οι επιστήμονες στο Ισραήλ απέδειξαν ότι η χρήση μάσκας…ΜΕΙΩΝΕΙ τη ζωή σας ;;;

by _
0 comment 157 views

John Kapsimalis

Μήπως οι επιστήμονες στο Ισραήλ απέδειξαν ότι η χρήση μάσκας μειώνει τη ζωή σας ;;;

Καλώς ήλθατε στον πόλεμο για την αναπνοή και το χαμόγελο. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα σπίτια μας πλέον, χωρίς να φοράμε μάσκα. Τα CDC, WHO & Fauci κάποτε είπαν ότι οι μάσκες είναι άχρηστες

(αληθινές στη φύση τους, αντιστρέφουν τις δηλώσεις τους συνεχώς)

Τώρα εδώ είναι μια σταθερή απόδειξη για το τι μπορεί να προκαλέσει ζημιά από τη μάσκα.

Σε μια πρόσφατη μελέτη από το Ισραήλ, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η παροχή οξυγόνου στην ομάδα ελέγχου για την αύξηση της διάρκειας ζωής τους…

Πώς το διαπίστωσαν αυτό; Αφού χορηγήθηκαν θεραπείες οξυγόνου, μετρήθηκε το μήκος των τελομερών των ασθενών. Ένα τελομερές είναι η περιοχή των χρωμοσωμάτων σας που προστατεύει το χρωμόσωμα από φθορά (από το χρόνο και τις τοξίνες). Στους ανθρώπους, το μέσο μήκος τελομερών μειώνεται από περίπου 11 χιλιοβάσεις κατά τη γέννηση σε λιγότερες από 4 κιλοβάσεις σε μεγάλη ηλικία.

Αυτή η μελέτη διαπίστωσε ότι το μήκος των τελομερών μεγάλωνε με τα άτομα που λάμβαναν οξυγόνο.

      Οι μάσκες προκαλούν υποξία ή μείωση του οξυγόνου στο σώμα σας ενώ αυξάνουν τα επίπεδα CO2 στο αίμα. Αυτό έχει αποδειχθεί σε πολλές μελέτες… και μπορεί να αποδειχθεί στο γραφείο του γιατρού σας. Στην πραγματικότητα, όταν οι χειρουργοί χρησιμοποιούν μάσκα σε ένα χειρουργείο, αντλείται επιπλέον οξυγόνο στην περιοχή, για να μειωθεί η ζημιά που προκαλείται από τις μάσκες.

Ενώ οι μάσκες ενδέχεται να μην σταματήσουν έναν ιό, θα εμποδίσει τη ροή του αέρα στο στόμα και τη μύτη σας. Πολλοί άνθρωποι σε ιατρείο, ενώ φορούσαν μάσκα, δήλωσαν ότι το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα τους είναι πάντα χαμηλό όταν ελέγχεται, ενώ μερικά είναι επικίνδυνα χαμηλά. Και οι γιατροί γνωρίζουν την αιτία: τη μάσκα. Ζητούν αμέσως από τον ασθενή να αφαιρέσει αμέσως τη μάσκα (ειρωνικά, πρέπει να ξαναβάλει τη μάσκα για να φύγει από το γραφείο του γιατρού, μειώνοντας και πάλι το οξυγόνο). Εάν η μάσκα φοριέται για μεγάλα χρονικά διαστήματα, το οξυγόνο του αίματος μπορεί να πέσει πάνω από το 20% και ακόμη και να προκαλέσει απώλεια συνείδησης.

Πώς μπορείτε να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής σας-

Αν η παροχή οξυγόνου μακραίνει την ζωή, φορώντας μάσκες που μειώνουν την ροή του οξυγόνου είναι δεδομένο ότι μικραίνουν την ζωή!

Δεν έχουμε τον εξοπλισμό για τη χορήγηση οξυγόνου στα σπίτια μας, αλλά, έχουμε την ικανότητα να το κάνουμε

Σταματήστε να φοράτε μια μάσκα!

Εδώ είναι η μελέτη από το Ισραήλ:

Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι υπερβαρικές θεραπείες οξυγόνου αντιστρέφουν τη διαδικασία γήρανσης

Μια νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ (TAU) και το Ιατρικό Κέντρο Shamir στο Ισραήλ δείχνει ότι οι υπερβαρικές θεραπείες οξυγόνου (HBOT) σε υγιείς ενήλικες γήρανσης μπορούν να σταματήσουν τη γήρανση των κυττάρων του αίματος και να αντιστρέψουν τη διαδικασία γήρανσης. Με βιολογική έννοια, τα κύτταρα του αίματος των ενηλίκων μεγαλώνουν στην πραγματικότητα όσο προχωρά η θεραπεία.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ένα μοναδικό πρωτόκολλο θεραπείας με οξυγόνο υψηλής πίεσης σε θάλαμο πίεσης μπορεί να αντιστρέψει δύο κύριες διεργασίες που σχετίζονται με τη γήρανση και τις ασθένειές του: τη μείωση των τελομερών (προστατευτικές περιοχές που βρίσκονται και στα δύο άκρα κάθε χρωμοσώματος) και τη συσσώρευση παλαιών και δυσλειτουργικά κύτταρα στο σώμα. Εστιάζοντας σε ανοσοκύτταρα που περιέχουν DNA που λαμβάνεται από το αίμα των συμμετεχόντων, η μελέτη ανακάλυψε επιμήκυνση έως και 38% των τελομερών, καθώς και μείωση έως και 37% παρουσία γηρασμένων κυττάρων.

Η μελέτη διευθύνθηκε από τον καθηγητή Shai Efrati της Ιατρικής Σχολής Sackler και τη Σχολή Νευροεπιστημών Sagol στο TAU και ιδρυτή και διευθυντή του Κέντρου Υπερβαρικής Ιατρικής του Sagol στο Ιατρικό Κέντρο Shamir. και ο Δρ Amir Hadanny, διευθυντής ιατρικής έρευνας του Κέντρου Υπερβαρικής Ιατρικής και Έρευνας του Sagol στο Ιατρικό Κέντρο Shamir. Η κλινική δοκιμή διεξήχθη ως μέρος ενός ολοκληρωμένου ερευνητικού προγράμματος του Ισραήλ που στοχεύει στη γήρανση ως αναστρέψιμη κατάσταση.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο Aging στις 18 Νοεμβρίου 2020.

«Για πολλά χρόνια, η ομάδα μας ασχολείται με υπερβαρική έρευνα και θεραπεία – θεραπείες που βασίζονται σε πρωτόκολλα έκθεσης σε οξυγόνο υψηλής πίεσης σε διάφορες συγκεντρώσεις μέσα σε θάλαμο πίεσης», εξηγεί ο καθηγητής Efrati. «Τα επιτεύγματά μας με την πάροδο των ετών περιλαμβάνουν τη βελτίωση των εγκεφαλικών λειτουργιών που έχουν υποστεί βλάβη λόγω ηλικίας, εγκεφαλικού ή εγκεφαλικού τραυματισμού

“Στην τρέχουσα μελέτη, θέλαμε να εξετάσουμε τον αντίκτυπο του HBOT στους υγιείς και ανεξάρτητους γηράσκοντες ενήλικες και να ανακαλύψουμε εάν τέτοιες θεραπείες μπορούν να επιβραδύνουν, να σταματήσουν ή ακόμα και να αντιστρέψουν την κανονική διαδικασία γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο.”

Οι ερευνητές εξέθεσαν 35 υγιή άτομα ηλικίας 64 ετών και άνω σε μια σειρά 60 υπερβαρικών συνεδριών σε διάστημα 90 ημερών. Κάθε συμμετέχων παρείχε δείγματα αίματος πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος των θεραπειών, καθώς και λίγο μετά την ολοκλήρωση της σειράς των θεραπειών. Στη συνέχεια, οι ερευνητές ανέλυσαν διάφορα ανοσοκύτταρα στο αίμα και συνέκριναν τα αποτελέσματα.

Τα ευρήματα έδειξαν ότι οι θεραπείες αντέστρεψαν πραγματικά τη διαδικασία γήρανσης σε δύο από τις κύριες πτυχές της: Τα τελομερή στα άκρα των χρωμοσωμάτων αυξήθηκαν περισσότερο και όχι μικρότερα με ρυθμό 20% έως 38% ανάλογα με τον τύπο των κυττάρων. και το ποσοστό των γηρασμένων κυττάρων στο συνολικό κυτταρικό πληθυσμό μειώθηκε σημαντικά – κατά 11% -37% ανάλογα με τον τύπο των κυττάρων.

«Σήμερα, η μείωση των τελομερών θεωρείται το« ιερό δισκοπότηρο »της βιολογίας της γήρανσης», λέει ο καθηγητής Efrati. «Ερευνητές σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να αναπτύξουν φαρμακολογικές και περιβαλλοντικές παρεμβάσεις που επιτρέπουν την επιμήκυνση των τελομερών. Το πρωτόκολλο HBOT μας κατάφερε να το επιτύχει αυτό, αποδεικνύοντας ότι η διαδικασία γήρανσης μπορεί στην πραγματικότητα να αντιστραφεί στο βασικό κυτταρικό-μοριακό επίπεδο ».


Πηγή Α’: Διαβάστε το πλήρες άρθρο >> https://medicalxpress.com/…/2020-11-hyperbaric-oxygen…

Πηγή Β’ >>

Μήπως οι επιστήμονες στο Ισραήλ απέδειξαν ότι η χρήση μάσκας μειώνει τη ζωή σας ;;

Καλώς ήλθατε στον πόλεμο για την…

Δημοσιεύτηκε από John Kapsimalis στις Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020


 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr