Home Greek News Ρ.Τ.Ερντογάν: «Αν ο Μακρόν παραμείνει πρόεδρος της Γαλλίας τα κίτρινα γιλέκα θα γίνουν κόκκινα»!

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Αν ο Μακρόν παραμείνει πρόεδρος της Γαλλίας τα κίτρινα γιλέκα θα γίνουν κόκκινα»!

by _
0 comment 124 views

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Αν ο Μακρόν παραμείνει πρόεδρος της Γαλλίας τα κίτρινα γιλέκα θα γίνουν κόκκινα»!


Μετά την ολοκλήρωση της προσευχής της Παρασκευής στην Αγία Σοφία κι ενώ πλησιάζει η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ στην οποία η υποτίθεται πως θα συζητηθεί η τουρκική επιθετικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο εις βάρος της Ελλάδας ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν επιτέθηκε κατά του Γάλλου ομολόγου του Μανουέλ Μακρόν προχωρώντας σε μια δήλωση που προκαλεί εύλογες απορίες.

Είπε πως «τα Κίτρινα Γιλέκα θα γίνουν Κόκκινα» εάν παραμείνει στην γαλλική προεδρία ο Μ.Μακρόν!

Νωρίτερα όπως είχε μεταδώσει το pronews.gr ο Ρ.Τ.Ερντογάν είχε επιτεθεί στον Γάλλο πρόεδρο με άκρως εχθρικές δηλώσεις:

«Ο Μακρόν είναι βάρος για την Γαλλία. Ο Μακρόν και η Γαλλία διανύουν μια πολύ επικίνδυνη περίοδο στην πραγματικότητα. Ελπίζω ότι η Γαλλία θα ξεφορτωθεί τον μπελά Μακρόν το συντομότερο”.

Η νέα του δήλωση με «κόκκινα γιλέκα» δημιούργησε συνειρμούς για πιθανές επιθέσεις ισλαμιστών. Άλλωστε είναι γνωστό ότι Τουρκία επηρεάζει δίκτυα ισλαμιστών και ήδη  η Γαλλία έπεσε πρόσφατα θύμα επιθέσεων τζιχαντιστών κατά τις οποίες αποκεφαλίστηκαν Γάλλοι πολίτες.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας μάλιστα δεν έκρυψε την οργή του για την γαλλική στήριξη στους Αρμένιους λέγοντας ειρωνικά “αν τους αγαπούν τόσο πολύ, ας τους δώσουν τη Μασσαλία”.

Η Ευρώπη πληρώνει τα «χαϊδέματα» υπέρ της Τουρκίας και του Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος έθεσε στο «στόχαστρο» την Γαλλία εδώ και μήνες με τις απειλές του κατά του Μ.Μακρόν και των σκιτσογράφων του Charlie Hebdo.

Η Γαλλία έχει «μαζέψει» εκατομμύρια αλλοδαπών που ανήκουν σε άλλες φυλές και κυρίως σε άλλη θρησκεία που αντίκειται στον χριστιανικό πολιτισμό της Ευρώπης και φυσικά ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί εν δυνάμει εξτρεμιστές.

Το πρόβλημα όμως δεν το έχει μόνο η Γαλλία. Το έχει και η Ελλάδα, η οποία επίσης έχει συγκεντρώσει χιλιάδες αλλοδαπούς προερχόμενους εξ’ Αφρικής και Ασίας οι οποίοι και αυτοί ανα πάσα στιγμή μπορούν να εξεγερθούν με οποιοδήποτε πρόσχημα και κυρίως με οποιαδήποτε εντολή του Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος έντεχνα έχει καταφέρει να πάρει τον ρόλο του υπερασπιστή του Ισλάμ.

Στην Ελλάδα οι διάφοροι νομίζουν ότι ο Ερντογάν πουλάει απλώς τρέλα και ισλαμικές «κορώνες» άνευ ουσίας που προσφέρουν ένα είδος γέλωτα.

Το ίδιο λάθος έκαναν και στην Γαλλία. Δεν είναι όμως έτσι. Ο Ρ.Τ.Ερντογάν κατάφερε να αποκτήσει εκατομμύρια πιστών «Ασσασίνων», δηλαδή εν δυνάμει δολοφόνων ή δολιοφθορέων μέσα στο εσωτερικό των δυτικών χωρών και φυσικά και της Ελλάδας που θα το κάνουν πρόθυμα με περίσσεια χαρά και αυτπάρνηση της ίδιας τους της ζωής.

Να θυμίσουμε ότι οι Ασασίνοι (περσ.: حشیشیون, χασισιγιούν, αραβ.: الحشاشين, χασασίν) ήταν στρατιωτικο-θρησκευτικό τάγμα Νιζαριτών Ισμαηλιτών με περίοδο ύπαρξης περίπου από το 1092 μέχρι το 1265. 

Να σημειώσουμε ότι ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλντ Νταρμανίν, δήλωσε πως θα ελεγχθούν 76 τζαμιά στην χώρα και εξ αυτών κάποια θα κλείσουν. Από τότε που ανέλαβε καθήκοντα ο Εμμανουέλ Μακρόν, σε τρία χρόνια έκλεισαν 43 τζαμιά. 

Αυτό έχει εξοργίσει τον Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος εμφανίζεται ως ο απόλυτος υπερασπιστής όλων των μουσουλμάνων στην Ευρώπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr