Home ΗΠΑ Ο Τράμπ εξουσιοδότησε την ενεργοποίηση εκτελεστικών αποσπασμάτων, ενώ η Kamala Harris συνεχίζει να…ΚΡΥΒΕΤΑΙ. Μεγάλος στρατηγός: Θα ξαναβγεί ο Τράμπ.

Ο Τράμπ εξουσιοδότησε την ενεργοποίηση εκτελεστικών αποσπασμάτων, ενώ η Kamala Harris συνεχίζει να…ΚΡΥΒΕΤΑΙ. Μεγάλος στρατηγός: Θα ξαναβγεί ο Τράμπ.

by _
0 comment 195 views

Ο Τράμπ εξουσιοδότησε την ενεργοποίηση εκτελεστικών αποσπασμάτων, ενώ η Kamala Harris συνεχίζει να…ΚΡΥΒΕΤΑΙ.

Μεγάλος στρατηγός: Θα ξαναβγεί ο Τράμπ.


Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει τροποποιήσει τους ομοσπονδιακούς κανόνες εκτέλεσης για να επιτρέψει το θάνατο μέσω εκτελεστικών αποσπασμάτων, πυροδοτώντας φήμες ότι αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο η Καμάλα Χάρις κρύβεται, ευρίσκεται εν παρανομία, ΦΥΓΟΔΙΚΕΙ από την ημέρα των εκλογών.

Η εξαφάνιση του Χάρις είναι αξιοσημείωτη – με την πρώην εισαγγελέα στην Καλιφόρνια να γνωρίζει τους ομοσπονδιακούς νόμους της Αμερικής σχετικά με τις δόλιες εκλογές και την προδοσία, και επίσης γνωρίζει τη σοβαρή σημασία του πρώην εισαγγελέα και μεγάλης δικηγόρου Σίντνεϊ Πάουελ που μόλις αποκάλυψε τα αποδεικτικά της στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έχουν κλαπεί 10 εκατομμύρια ψήφοι για Μπάιντεν.

Ο ισχυρισμός ότι ο Πρόεδρος Τραμπ κινηγάει πλέον τους προδότες επιβεβαιώθηκε επίσης αυτή την εβδομάδα από τον εν αποστρατία Στρατό των ΗΠΑ Jeffrey Prather, ιδρυτή του Warriorschool, ότι από το 1995, εκπαιδεύει τις ειδικές δυνάμεις του Στρατού των ΗΠΑ, των Πεζοναυτών, του Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας και της Ακτοφυλακής, καθώς και οι περισσότερες ομοσπονδιακές υπηρεσίες επιβολής του νόμου των ΗΠΑ, όπως το FBI, DHS, US Marshals και Border Patrol.

Σε συνέντευξή του στο κορυφαίο σάιτ Natural News, ο Πρίτερ παρουσίασε πώς ο Πρόεδρος Τραμπ, το Υπουργείο Άμυνας και ο ενεργός υπουργός Άμυνας Κρίστοφερ Μίλερ θα νικήσουν τους προδότες του Deep State (βαθύ κράτος) και θα σώσουν την Αμερική από το απόπειρα πραξικοπήματος.

Η μερική περίληψη ως εξής:

«Επιβεβαιώνει ότι διεξήχθησαν πολλές επιδρομές στους διακομιστές των συστημάτων νοθείας ψήφων, σε τρεις χώρες… Επιβεβαιώνει ότι η NSA έχει σκληρές αποδείξεις για προδοτικούς παράγοντες και ότι αυτά τα στοιχεία πιθανόν να αξιοποιηθούν από τους ανθρώπους του Τράμπ…Επιβεβαιώνει ότι ο Τραμπ μπορεί να χρησιμοποιήσει το NDAA (National Defense Authorization Act, Νόμος περί εθνικής άμυνας), σε συνδυασμό με το Εκτελεστικό Διάταγμα της 12ης Σεπτεμβρίου 2018, για να κηρύξει τους εγχώριους προδοτικούς παράγοντες ως «εχθρικούς μαχητές»…Λέει ότι το DoD (Υπ Αμύνης) και οι πατριώτες μέσα στο DIA (Defense Intelligence Agency) έχουν ό, τι χρειάζονται για να νικήσουν το βαθύ κράτος… Λέει ότι ο Τραμπ θα είναι Πρόεδρος στις 21 Ιανουαρίου… Προειδοποιεί ότι η μετάβαση από τον πόλεμο πληροφοριών σε συμβατικό (κινητικό) πόλεμο μπορεί να συμβεί πολύ σύντομα… Προειδοποιεί ότι η αντίδραση της πτέρυγας της Αριστεράς ενάντια στη νίκη του Τραμπ θα οδηγήσει σε αιματοχυσία που δεν μπορεί να αποφευχθεί ».
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ…!!!….

Πηγή >> yournewswire.com


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr