Home Greek News Ιδού ο “εφευρέτης” των πανδημικών lockdown που πρωτοπρόβλεψε το…2006 η New York Times μαζί με τις μάσκες: ένα μικρό κοριτσάκι στο σχολείο!

Ιδού ο “εφευρέτης” των πανδημικών lockdown που πρωτοπρόβλεψε το…2006 η New York Times μαζί με τις μάσκες: ένα μικρό κοριτσάκι στο σχολείο!

by _
0 comment 324 views

Ιδού ο “εφευρέτης” των πανδημικών lockdown που πρωτοπρόβλεψε το…2006 η New York Times μαζί με τις μάσκες: ένα μικρό κοριτσάκι στο σχολείο!!!

Ο μπαμπάς της είναι μεγάλος επιστήμονας-…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ του συστήματος, γι ‘αυτό!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Πώς οδήγησαν όλα αυτά σε διακοπή των διεθνών ταξιδιών, σημαντική απώλεια θέσεων εργασίας, καταστροφή κάθε οικονομικού τομέα, μαζική σύγχυση και αποθάρρυνση, πλήρη παραβίαση όλων των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών των πολιτών όλων των χωρών του κόσμου, για να μην αναφέρουμε τη μαζική δήμευση ιδιωτικών περιουσιών με αναγκαστικό κλείσιμο εκατομμύριων επιχειρήσεων;

Όποια και αν είναι η απάντηση, πρέπει να είναι μια παράξενη ιστορία. Αυτό που πραγματικά εκπλήσσει είναι το πόσο πρόσφατη είναι η θεωρία πίσω από τα lockdown (κατακλειδώματα) και τις αναγκαστικές κοινωνικές αποστασιοποιήσεις. Η πνευματική κινητήριος δύναμις που έκανε αυτό το χάος εφευρέθηκε πριν από 14 χρόνια και όχι από επιδημιολόγους αλλά από σχεδιαστές υπολογιστών προσομοίωσης. Υιοθετήθηκε όχι από έμπειρους γιατρούς – προειδοποίησαν έντονα εναντίον του – αλλά από πολιτικούς.

Ας ξεκινήσουμε με τη φράση κοινωνική αποστασιοποίησις, η οποία έχει μετατραπεί σε αναγκαστικό ανθρώπινο διαχωρισμό. Την ακούσαμε για πρώτη φορά στην ταινία “Contagion” του 2011 που είχε προβλέψει τότε, με απίστευτη ΑΚΡΙΒΕΙΑ, την ψευτοπανδημία του ψευδοκορωνοϊού που γίνεται..ΣΗΜΕΡΑ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Η ταινία «Μετάδοση» (“CONTAGION”) από το 2011 που είχε προμηνήσει όλα όσα συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ με την ΑΠΑΤΗ του κορωνοϊού!!!! και δείτε τι ακριβώς εννοούμε.

Οι κρυφοί εξουσιαστές αυτού του κόσμου μας λένε ΠΑΝΤΑ τι μέλλει γενέσθαι στον κόσμο ΠΡΙΝ ακόμη συμβεί!!!

Η πρώτη φορά που εμφανίστηκε στο κοινό η φράση κοινωνική αποστασιοποίηση ήταν στην μεγάλη εφημερίδα The New York Times στις 12 Φεβρουαρίου 2006. στο άρθρο τους με τίτλο “Οι Χαιρετισμοί Σκοτώνουν – Η Εισαγωγή Για Μια Πανδημία” (Greetings Kill: Primer for a Pandemic)  όπου διαβάζουμε τα εξής “προφητικά”…ΦΡΙΚΤΑ:

Προς το πάνθεον των κοινωνικών διαιτητών που πρωτοεπενόησε τη σταθερή χειραψία, την επίσημη υπόκλιση και το φιλί του αέρος, ετοιμαστείτε να προσθέσετε έναν νέο θεό μόδας: την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, επικεφαλής υποστηρικτής του χαιρετισμού με…«αγκώνα».

Copyright: INTIME NEWS

Εάν η γρίπη των πτηνών γίνει πανδημία, ενώ το Tamiflu και τα εμβόλια εξακολουθούν να είναι ανεπαρκή, λένε οι ειδικοί, η μόνη προστασία που θα έχουν οι περισσότεροι Αμερικανοί είναι η «κοινωνική αποστασιοποίηση», που είναι ο νέος πολιτικά ορθός τρόπος να λέμε…«καραντίνα».

Ωστόσο, η αποστασιοποίηση περιλαμβάνει επίσης λιγότερο δραστικά μέτρα, όπως η χρήση μάσκας προσώπου, η αποφυγή ανελκυστήρων – και το χτύπημα αγκώνα προς αγκώνα. Τέτοιες στρατηγικές, λένε αυτοί οι ειδικοί, θα ξαναγράψουν τους τρόπους με τους οποίους αλληλεπιδρούμε, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια των εβδομάδων που τα κύματα της γρίπης θα μας κατακλύζουν.

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.nytimes.com/2006/02/12/weekinreview/greetings-kill-primer-for-a-pandemic.html

Το 2006, ένα 14χρονο κορίτσι σε ένα γυμνάσιο της Albuquerque του Νέο Μεξικό, ονόματι Laura M. Glass, κέρδισε την τρίτη θέση σε μια έκθεση μηχανικής, επιστήμης και μυστικών πληροφοριών για το πρότζεκτ της σχετικά με την επιβράδυνση της εξάπλωσης ενός…μολυσματικού παθογόνου κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης μιας…πανδημίας. Χμμμμ…

Αυτή υποστήριξε ότι προκειμένου να επιβραδυνθεί η διάδοση της νόσου, οι κυβερνήσεις του κόσμου θα έπρεπε να διατάξουν το κλείσιμο των σχολείων, οι γόνεις θα έπρεπε να κρατήσουν τα παιδιά τους σπίτι, και να διαταχθεί η κοινωνικη αποστασιοποίηση ΠΑΝΤΟΥ. Μήπως μας ακούγονται λίγο…ΓΝΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??

Εκπλητικά, το “σπουδαίο έργο” αυτού του μικρού κοριτσιού μπορεί να συνδεθεί με όλες τις πολιτικές κλειδώματος όλων των κυβερνήσεων της γης που έχουν εφαρμοστεί σήμερα…παγκοσμίως!

Βλέπετε, ο μπαμπάκας της, ονόματι Robert J. Glass, ο οποίος την είχε βοηθήσει τότε με το προτζεκτάκι της, δεν ήταν απλώς ένας απλός πατέρας, αλλά ένας ανώτερος ερευνητής στα Sandia National Laboratories, ο οποίος, εκείνη την εποχή (2006), εργαζόταν πάνω στην εκπόνηση σχεδίων αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης για τις…πανδημίες σε συνεργασία με την ιδιωτική εταιρεία -που το παίζει «κρατική υπηρεσίων των ΗΠΑ»– το Υπουργείο “Εσωτερικής Ασφάλειας”, αυτό το διαβόητο μόρφωμα που ίδρυσε ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΥΠΟΥΛΑ ο Μπούς μετά το μεγάλο χτύπημα της Ενδεκάτης Σεπτεμβρίου του 2001, το οποίο χτύπημα μας έκανε…ΑΥΤΟΣ σε συνεργασία με το…ΙΣΡΑΗΛ (και το “φότωσαν” μετά σε κάτι γενιοφόρους Άραβες που, μέχρι τότε, έμεναν σε κάτι σπηλιές στο Πακιστάν, Αφγκανιστάν, κτλ.)

Δείτε τώρα την παρακάτω έκθεση που έβγαλε ο ίδιος μαζί με την…14ΧΡΟΧΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (την, δηλαδή, Εθνική βιβλιοθήκη ιατρικής των ΗΠΑ και τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας), με τίτλο…«Στοχευμένα σχέδια κοινωνικής απόστασης για την πανδημία γρίπης». Πολύ «ωραίος» καθώς και…«ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ» ο τίτλος του, εεε;;;

Και γράφει και εδώ είναι το…«ΖΟΥΜΙ»…

Η στοχευμένη κοινωνική απόσταση για τον μετριασμό της πανδημικής γρίπης μπορεί να σχεδιαστεί μέσω προσομοίωσης της εξάπλωσης της γρίπης στα δίκτυα κοινωνικής επαφής της τοπικής κοινότητας.

 

Περισσότερα εδώ >> https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3372334/

Το διαβάσατε??? Το ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ???! «Μέσω προσομοίωσης της εξάπλωσης της γρίπης», κάτι το οποίο γίνεται…ΣΗΜΕΡΑ μέσω της…προσομοίωσης της ψευτοπανδημίας του COVID-19!!!  Αυτό σας το είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) τον Μάρτιο φέτος στο άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Tην ΑΠΑΤΗ του«κορωναϊου» την επενόησε ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, οι φαρμακευτικές εταιρείες και η…CIA…!!!, όπου σας είχαμε γράψει τότε τα εξής αποκαλυπτικά για την μεγάλη…ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ  ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ…ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ που είχει κάνει τότε ο…Μπίλ Γκέιτς και οι φίλοι του τον Οκτ. του 2019….

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Tην ΑΠΑΤΗ του«κορωναϊου» την επενόησε απο κοινού ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, οι φαρμακευτικές εταιρείες, μεγάλα ιδρύματα και η…CIA…!!!

 

Το Οκτ. του 2019 έλαβε χώρα το συνέδριο “Event 201” του Ιστ. John Hopkins, του Ιδρύματος Μπίλ & Μελίντα Γκέιτς και του Παγκόσμιου Οικονομικου Φόρουμ, σε συνεργασία με τις…ΨΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, στη Νέα Υόρκη όπου τα απεφάσισαν…ΟΛΑ. Και την ίδια ώρα, διεξαγόταν ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ… Coronavirus (nCoV-2019, ΚΟΡΩΝΑΪΟ) που υποστηριζόταν από τα ΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ…!!!

 

Εκεί ο Μπίλ Γκέιτς μιλούσε για τον κίνδυνο να «ξεσπάσει» ένας…ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ στον κόσμο που μπορει να…ΣΚΟΤΩΣΕΙ 65 ΕΚΑΤ ΚΟΣΜΟ.

 

Μίλαμε για μια εποχή κατά την οποίαν…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ…«ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ»…!!! Το σχέδιο το βρωμερό μαζί με τα εμβόλια, κτλ, τα είχαν ΗΔΗ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ….ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ…!!!

 

ΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΛΑ για το…ΧΡΗΜΑ και τον περαιτέρω…ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ μέσω νέων και καταστροφικών για την υγεία μας…ΕΜΒΟΛΙΩΝ…!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ!

Και να φανταστείτε ότι όλα αυτά που βλέπουμε σήμερα με αυτήν την ψεύτο-πανδημία (καραντίνες, lockdown, κλείσιμο των μαγαζιών, κτλ), αναπτύχθηκαν λόγω του έργου της κόρης αυτού του μεγάλου ΑΠΑΤΕΩΝΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΑ του συστήματος στο…γυμνάσιο!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!…


Πηγές >> aier.org , James Corbett from the corbettreport.com, The New York Times, US National Libraries of Medicine / National Institutes of Health


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr