Home ΗΠΑ Τράμπ σε επισκέπτες του Λευκού Οίκου: «Θα σας δω σε…τεσσερα χρόνια.» Προϊδεάζει όλους για το μεγάλο…ΣΤΗΣΙΜΟ για να βγεί τελικά πρόεδρος ο…ΜΠΑΪΝΤΕΝ;;;!!!

Τράμπ σε επισκέπτες του Λευκού Οίκου: «Θα σας δω σε…τεσσερα χρόνια.» Προϊδεάζει όλους για το μεγάλο…ΣΤΗΣΙΜΟ για να βγεί τελικά πρόεδρος ο…ΜΠΑΪΝΤΕΝ;;;!!!

by _
0 comment 150 views

Τράμπ σε επισκέπτες του Λευκού Οίκου: «Θα σας δω σε…τεσσερα χρόνια.» Προϊδεάζει όλους για το μεγάλο…ΣΤΗΣΙΜΟ για να βγεί τελικά πρόεδρος ο…ΜΠΑΪΝΤΕΝ;;;!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 Δεκ. 2020, 8:54, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο Πρόεδρος Τραμπ είπε σε πλήθος προσκεκλημένων σε Χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση του Λευκού Οίκου την Τρίτη ότι θα τους δει το 2024, εάν οι νομικές διεκδικήσεις του δεν επιτύχουν.

«Ήταν εκπληκτικά τέσσερα χρόνια. Προσπαθούμε να κάνουμε άλλα τέσσερα χρόνια », δήλωσε ο Τραμπ στη συγκέντρωση κυρίως μελών της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικανών.

“Διαφορετικά, θα σε δω σε τέσσερα χρόνια”, πρόσθεσε ο Τραμπ, κάνοντας έτσι το πλήθος να παραληρήσει.

Το υλικό του ιδιωτικού πάρτι ανέβηκε στα κοινωνικά μέσα από τον πρώην πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Οκλαχόμα Pam Pollard

Δείτε το!:

Νωρίτερα ο Τραμπ είπε στο κοινό «Είναι σίγουρα μια ασυνήθιστη χρονιά. Εμείς κερδίσαμε τις εκλογές, αλλά αυτό δεν τους άρεσε. ”

«Τις αποκαλώ νοθευμένες τις εκλογές, και θα το λέω πάντα έτσι», πρόσθεσε ο Πρόεδρος.

Το βίντεο εμφανίστηκε την ίδια ημέρα που ο Γενικός Εισαγγελέας Μπιλ Μπαρ ανακοίνωσε ότι δεν μπορούσε να βρει αποδείξεις για ευρεία νοθεία.

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ Ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!σας γράψαμε για την ΛΙΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ κίνηση του Τράμπ που ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ στην αρμόδισ κρατική υπηρεσία που χειρίζεται την μετάβαση εξουσίας από τον απερχόμενο πρόεδρο εις τον νεο-εκλεγέντα πρόεδρο να ξενκινήσει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ! Κάτι το οποίο είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ μιας και αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ στην περίπτωση που ο πρόεδρος ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, και αυτό…ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΚΟΜΗ Ο ΤΡΑΜΠ!

Και γράψαμε…

ΕΕΕΕ ;;;;!!! ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ;;;!!! Ο Τράμπ ζήτησε από τον Μέρφι της Διοικήσεως των Γενικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ να ξεκινήσει τη…ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ…ΜΠΑΪΝΤΕΝ;;; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ…ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ…ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;!!!

 

ΚΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ…ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΤΙΣ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ!!! ΑΡΑ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ «ΠΟΛΕΜΑΕΙ» ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ» ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ;;;!!!

 

ΜΑΚΑΡΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ΝΑ…ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ «ΚΟΛΠΑΚΙ» ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΑΛΛΑ…ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ…ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;

Διαβάστε λοιπόν ΟΛΟ το άρθρο!

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» σας προειδοποϊούμε εδώ και  ΧΡΟΝΙΑ για το ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειναι ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ. ΕΑΝ θέλετε να ακούσετε ΑΛΗΘΕΙΕΣ για το ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝ᾽ΑΥΤΟΣ, τότε διαβάστε επίσης το προχθέσινο άρθρο μας Ο Γιάννης Κουντούρης στον «Κώδικα Μυστηρίων» για όλες τις ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ των αμερικανικών προεδρικών εκλογών!

Εν ολίγοις, ο Τράμπ συνεχίζει να αφήνει να εννοηθεί ότι θα…ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ αντικαθιστώμενος από τον γερο-ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕ! Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως από την ημέρα των Εκλογών μέχρι τώρα, βρίσκεται ο ίδιος σε…«ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ»?? Δηλαδή, Έχει κρυφτεί ο άνθρωπος και ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?? ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ…ΓΙΑΤΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΟΒΑΛ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ…ΑΛΛΆ…!!!…


-με πληροφορίες από το >> https://www.infowars.com/posts/video-trump-says-see-you-in-four-years-to-white-house-guests/


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis

————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr