Home Κορωνοϊος Πέθανε ο εθελοντής Εμβολίου της AstraZeneca (που φτιἀχνει εμβόλια και για την…ΕΛΛΑΔΑ). Καλά το πάνε!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Πέθανε ο εθελοντής Εμβολίου της AstraZeneca (που φτιἀχνει εμβόλια και για την…ΕΛΛΑΔΑ). Καλά το πάνε!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

by _
0 comment 190 views

Πέθανε ο εθελοντής Εμβολίου της AstraZeneca…Καλά το πάνε!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >> Άρθρο από το 2015: Η ισπανική γρίπη του 1918 προκλήθηκε από…εμβολιασμούς και ΟΧΙ από τη δήθεν «γρίπη». ΠΑΕΙ ο ΚΩΛΟνοϊός του ΚΟΥΛΗ!!!


Η υπηρεσία δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις για τον θάνατο του εθελοντή, επικαλούμενη το απόρρητο των πρωτοκόλλων.

Η κλινική δοκιμή του εμβολίου της φαρμακοβιομηχανίας AstraZeneca και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στη Βραζιλία θα είχε διακοπεί αν ο εθελοντής ο οποίος απεβίωσε μετείχε στο ενεργό σκέλος της, ανέφερε μια πηγή με γνώση της κατάστασης.

Η δήλωση αυτή ενδέχεται να σημαίνει ότι ο εθελοντής μετείχε στην ομάδα ελέγχου, δηλαδή δεν του είχε χορηγηθεί το εμβόλιο για την Covid-19 αλλά ένα άλλο εμβόλιο για τη μηνιγγίτιδα. Το πρακτορείο Bloomberg μετέδωσε επίσης ότι ο εθελοντής δεν είχε λάβει το πειραματικό εμβόλιο για τον νέο κορονοϊό.

Οι συμμετέχοντες στις δοκιμές δεν γνωρίζουν σε ποια ομάδα ανήκουν, αν δηλαδή λαμβάνουν το εμβόλιο ή ένα ψευδοφάρμακο.

Η κλινική δοκιμή του εμβολίου που αναπτύσσουν η φαρμακοβιομηχανία AstraZeneca σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης θα συνεχιστεί στη Βραζιλία, παρά τον θάνατο ενός εθελοντή, ανακοίνωσε η βραζιλιάνικη υγειονομική υπηρεσία Anvisa.

ΑΠΕ

https://amazonios.net/pethane-o-ethelontis-emvolioy-tis-astrazeneca-kala-to-pane/?fbclid=IwAR3dbMUjyh-tMGdIieYL5SuLBsTMCoKchPRIkxsG0ExunXU7TtyHNsJ95oQ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr