Home Κορωνοϊος ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΜΕ COVID-19 ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 249 ΘΑΝΑΤΟΥΣ(Βίντεο)

ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΜΕ COVID-19 ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 249 ΘΑΝΑΤΟΥΣ(Βίντεο)

by _
0 comment 92 views

ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΜΕ COVID-19 ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 249 ΘΑΝΑΤΟΥΣ(Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Διαρροή εγγράφου από το Remdesivir: ο κατασκευαστής φαρμάκων κορvναϊού κρύβει περισσότερους από 249 θανάτους

Über Werbung und die Entstehung eines Werbefilmes BRD Sommer 2020

Πριν από λίγα χρόνια, η αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Gilead ξεκίνησε μια εκστρατεία για την εξάλειψη της ηπατίτιδας C στη Γεωργία, σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν τα οποία διερεύνησε η βούλγαρος ερευνητής δημοσιογράφος Dilyana Gaytandzhieva.

Ακούστε τι λέει ο «ποιητής»σε άλλη γλώσσα…

Αξιωματούχοι υγείας αρνούνται ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του προγράμματος και των θανάτων. Ωστόσο, τα εσωτερικά έγγραφα της Gilead δείχνουν ότι η αιτία θανάτου του ασθενούς έχει αναγνωριστεί ως «άγνωστη». Άλλοι ασθενείς σταμάτησαν τη θεραπεία λόγω σοβαρών παρενεργειών. Μερικοί από αυτούς πέθαναν επίσης.

Σε επιστολή της 23ης Ιουνίου προς το Gilead, ο υπουργός Υγείας της Γεωργίας Tamar Gabunia δήλωσε ότι οι θεραπείες έχουν ακυρωθεί και οι ασθενείς έχουν πεθάνει.

https://newtube.app/user/fake_pandemic/XiBaG9I

Επιπλέον, στις 10 Ιανουαρίου, η Ταμάρ Γκαμπούνια έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Γαλαάδ για να τους ενημερώσει ότι οι θεραπείες είχαν ανασταλεί και ότι οι άνθρωποι είχαν πεθάνει. Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο φαρμακευτικός γίγαντας ισχυριζόταν πάντα στα δελτία τύπου ότι το πρόγραμμα ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο.

Για να σώσει τη φήμη τους, το υπουργείο ξεκίνησε μια μεγάλη εκστρατεία για τα μέσα ενημέρωσης. Κάλεσε τη βοήθεια του Γαλαάδ, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για τη ζημία. Τα εμπιστευτικά έγγραφα του Υπουργείου Υγείας της Γεωργίας δείχνουν ότι 249 ασθενείς πέθαναν το 2015 και το 2016.

Θα περίμενε κανείς ότι η Γιλαάδ δεν θα είναι πλέον ευπρόσδεκτη στη Γεωργία. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια: Παρά τους εκατοντάδες θανάτους, οι γεωργιανές υγειονομικές αρχές κάλεσαν τη Gilead να διεξαγάγει δοκιμές του remedesivir, ενός πειραματικού φαρμάκου κατά του Covid-19, στη Γεωργία.

Τον Ιούλιο, οι Ηνωμένες Πολιτείες αγόρασαν σχεδόν το σύνολο της παραγωγικής ικανότητας για αυτήν την ένωση coronam. Ο υπουργός Υγείας Αζάρ είπε ότι ο Τραμπ έκανε «πολλά» με τον Αμερικανό φαρμακοποιό Γκιλαάδ.

video

ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΔΕΙΟ…
ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΧΕΙ

https://newtube.app/user/fake_pandemic/XqCCJZT

Παρεμπιπτόντως, η Swissmedic επεκτείνει τη χρήση του Remdesivir. Η ΕΕ είναι επίσης εκεί: Corona ναρκωτικό Remdesivir: Η ΕΕ χορηγεί υπό όρους

άδεια κυκλοφορίας

video

ΔΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΑΔΕΙΟ ΣΤΟ ΜΕΡΙΛΑΝΤ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!

  –

https://newtube.app/user/fake_pandemic/4Tthxf0

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ
COVID-19 ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

https://newtube.app/user/fake_pandemic/wP2rc3z

 

Οι ασθενείς με κορώνα δεν ανέκαμψαν κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής με remdesivir στην Κίνα. Από τους συμμετέχοντες που έλαβαν το φάρμακο, το 13,9 τοις εκατό πέθανε.

Ετοιμαστείτε για έναν μαύρο χειμώνα στην Αμερική και παντού διότι σκοπεύουν να κλείσουν ακόμα και το ρεύμα για να δαμάσουν και να υποτάξουν τον λαό.

DHS Dark Winter Coming ~ Are You Prepped Yet?

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

https://nikosxeiladakis.gr/%ce%bc%ce%b1%cf%83-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%cf%81%cf%81%cf%89%cf%83%cf%84%ce%bf/?fbclid=IwAR1F7c-XxX0W6atvTo60FeiFhNQEYiUyQJbdgEoK9TNXxnchAi2RiYSB_pU

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr