Home ΔΙΕΘΝΗ Στρατηγός Michael Flynn: Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ κατέσχαν διακομιστή της CIA & του βαθέος κράτους στη Γερμανία που χειραγωγούσε τις αμερικανικές εκλογές για τον ΜΠΑΪΝΤΕΝ!

Στρατηγός Michael Flynn: Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ κατέσχαν διακομιστή της CIA & του βαθέος κράτους στη Γερμανία που χειραγωγούσε τις αμερικανικές εκλογές για τον ΜΠΑΪΝΤΕΝ!

by _
0 comment 264 views

Στρατηγός Michael Flynn: Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ κατέσχαν διακομιστή της CIA & του βαθέος κράτους στη Γερμανία που χειραγωγούσε τις αμερικανικές εκλογές για τον ΜΠΑΪΝΤΕΝ!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 29 Νοεμ. 2020, 8:49, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σας είχαμε αναφέρει αυτό το θέμα πριν μια εβδομάδα, αλλά είμασταν ακόμη αβέβαιοι ως προς το ΠΟΙΟΙ ακριβώς ήταν πίσω από αυτήν την επιχείρηση. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας Κατασχέθηκε μεγάλος διακομιστής στην Γερμανία σε σχέση με το λογισμικό που έκλεψε τις εκλογές για τον Μπάιντεν! για να καταλάβετε.

Τώρα όμως έρχεται ο στρατηγός Μάικλ Φλίν, ο πρώην δηλαδή Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Τράμπ, να μας ρίξει περισσότερα φώς πάνω σε αυτό θέμα!…

Σε μια εκρηκτική νέα συνέντευξη, ο στρατηγός Michael Flynn και ο στρατηγός Thomas McInerney αποκαλύπτουν ότι μια «εγκατάσταση CIA» ηλεκτρονικής πειρατείας (χακαρίσματος) ψήφων στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, δέχτηκε επιδρομή από τις δυνάμεις ασφαλείας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τους στρατηγούς, οι Ειδικές Δυνάμεις μάχονται αυτήν τη στιγμή με τους πράκτορες της CIA που προέρχονται από το…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ για να διατηρήσουν το Σύνταγμά μας και να διασφαλίσουν ότι ο Μπάιντεν δεν θα κλέψει τις εκλογές από τον Τραμπ.

Στη παρακάτω συνέντευξη, ο στρατηγός Flynn και ο McInerney συζητούν τον «σαφή δρόμο για τη νίκη» του Τραμπ, αποκαλύπτοντας τι είναι πραγματικά το «Κράκεν» και εκθέτουν διεξοδικά τη συνωμοσία των Δημοκρατικών για να εξαπατήσουν τον αμερικανικό λαό ώστε να μπούν στον Λευκό Οίκο.

Το «Κράκεν» (“Kraken”), ναι μεν είναι το θρυλικό θηρίο που συμβολίζει το μέγεθος των αποκαλύψεων και αποδείξεων που έχει η νομική ομάδα του Τράμπ, αλλά δε και εν προκειμένω, δεν είναι άλλο από την 305η Πτέρυγα των Στρατιωτικών Μυστικών Πληροφοριών με εμπειρία συγκέντρωσης ηλεκτρονικών μυστικών πληροφοριών πυραυλικών συστημάτων SAM που σας είχαμε περιγράψει εχθές στο άρθρο μας ΒΟΜΒΑ: Νέα στοιχεία: Το λογισμικό ψηφοφορίας Dominion χρησιμοποίησε η Κίνα για να νοθεύσει τις εκλογές για τους Δημοκρατικούς! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ!

Και στο παρακάτω τουίτ, ο στρατηγός Thomas McInerney περιγράφει το “Kraken” και την επιδρομή της εγκατάστασης της CIA στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Έτσι και σύμφωνα με τον McInerney, αυτό το τάγμα στρατιωτικών μυστικών πληροφοριών, το “Κράκεν”, έχει εντοπίσει πράκτορες της Κίνας, του Ιράν και της Ρωσίας να χειραγωγούν την ψήφο του αμερικανικού λαού! Επιπλέον, η Διοίκηση των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ κατέσχεσε μια «φάρμα» διακομιστών στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας επειδή την νύχτα των εκλογών των ΗΠΑ, έστελναν, μέσω του Διαδικτύου, δεδομένα ψηφοφορίας των 5 πολιτειών-κλειδιά, στην Ισπανία και στη συνέχεια στη Φρανκφούρτη.

Το WikiLeaks δημοσίευσε ένα πλήθος εγγράφων της CIA την Τρίτη που ισχυρίστηκε ότι αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το μυστικό οπλοστάσιό του όσον αφορά αυτές τις βρωμοδουλιειές χακαρίσματος που κάνει.

Η κυκλοφορία περιελάμβανε 8.761 έγγραφα για τα οποία ισχυρίστηκε αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με «κακόβουλο λογισμικό, ιούς, trojans, όπλα εκμετάλλευσης« zero day», συστήματα τηλεχειρισμού κακόβουλου λογισμικού και σχετικά έγγραφα.»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ …


Περισσότερα εδώ >> https://yournewswire.com/gen-flynn-exposes-raid-of-vote-hacking-cia-facility-in-germany-they-committed-treason/


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis

————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr