Home Greek News Παραδοχή-σοκ του Έλληνα Δ.Σ. της Dominion: «MADE IN CHINA οι μηχανες ψηφοφορίας μας» – Δημοκρατικοί: «Η δημοκρατία είναι μεγάλη ΜΠΙΖΝΑ»

Παραδοχή-σοκ του Έλληνα Δ.Σ. της Dominion: «MADE IN CHINA οι μηχανες ψηφοφορίας μας» – Δημοκρατικοί: «Η δημοκρατία είναι μεγάλη ΜΠΙΖΝΑ»

by _
0 comment 245 views

Παραδοχή-σοκ του Έλληνα Δ.Σ. της Dominion: «MADE IN CHINA οι μηχανες ψηφοφορίας μας»

Δημοκρατικοί: «Η δημοκρατία είναι μεγάλη ΜΠΙΖΝΑ για μας»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ξεκινάμε με ένα άρθρο του “THE BUSINESS REPORTER” από το 2009 με τίτλο «Selling trust in democracy», δηλαδή, «Πώληση την εμπιστοσύνη σε μια δημοκρατία», όπου μαθαίνουμε τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για τον…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ διευθύνοντα σύμβουλο της περιβόητης εταιρείας μηχανών ψηφοφορίας Dominion Voting Systems Corp. που έχει εμπλακεί σε ένα τεράστιο σκάνδαλο νοθείας όσον αφορά τις πρόσφατες αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020, που έλαβε χώρα στις κάλπες την ημέρα των εκλογών…

Είναι ένα κλισέ για την Αριστερά ότι η δημοκρατία είναι μεγάλη μπίζνα, ότι αυτό το ιδιαίτερα περίπλοκο πολιτικό σύστημα είναι ώριμο με ευκαιρίες για απεριόριστο κέρδος.

 

Για τον Τζον Πούλο, του οποίου η εταιρεία πωλεί εξοπλισμό που βοηθά τις κυβερνήσεις να διεξάγουν τεχνολογικά προηγμένες εκλογές, δεν είναι τόσο απλό – ο σύνδεσμος μεταξύ μιας ψήφου και ενός γρήγορου κέρδους δεν είναι τόσο απλός (απρόσκοπτος).

 

«Είναι ένας αγώνας», λέει.

 

Οι πελάτες έχουν επίγνωση του προϋπολογισμού και διστάζουν να αλλάξουν, εξηγεί ο Πούλος, συχνά χρησιμοποιώντας τεχνολογία που αγοράστηκε πριν από 50 ή περισσότερα χρόνια.

 

Την ημέρα των εκλογών, όσοι ψηφίζουν μπορεί να μην κάνουν δεύτερη σκέψη για τη μηχανή που πινακοποιεί τις ψήφους τους.

Νομίζω ότι αυτό το άρθρο τα είπε ΟΛΑ τόσο για τον ΠΟΥΛΟ όσο και για τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ γενικότερα! Το άρθρο συνεχίζει να λέει πως οι μηχανές ψηφοφορίας της εταιρείας του Πούλου χρησιμοποιήθηκαν και για τις εκλογές του…2009, όπου εξελέγη πρόεδρος ο…ΟΜΠΑΜΑ. Χμμμ…
Πάμε τώρα σε ένα πρόσφατο άρθρο του κορυφαίου σάιτ Rebel News με τίτλο “Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dominion επιβεβαιώνει ότι τα μηχανήματα ψηφοφορίας περιέχουν ορισμένα εξαρτήματα κατασκευασμένα στην Κίνα” (Dominion CEO testifies that voting machines contain some made-in-China parts), όπου διαβάζουμε ΑΝΑΥΔΟΙ κάτι άλλο λίαν συγκλονιστικό όσον αφορά την…«πιότητα» των μηχανών της Dominion!!!…

Στην κατάθεση που έδωσε ο John Poulos, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Dominion Voting Systems, η εταιρεία χρησιμοποιεί τμήματα κινεζικής προέλευσης για να τροφοδοτήσει τις μηχανές της. Τα μέρη περιλαμβάνουν τα πάντα, από την «οθόνη της διεπαφής έως το επίπεδο των συνιστωσών των τσιπ».

 

 

Σύμφωνα με τον “Εθνικό Παλμό” (“The National Pulse”), ο οποίος ανέφερε για πρώτη φορά την ιστορία, τα σχόλια του Πούλου ήταν μέρος της ορκωτής κατάθεσής του ενώπιον της Επιτροπής Διοίκησης της Βουλής των Αντιπροσώπων στις 9 Ιανουαρίου 2020. Η δημοσίευση αναφέρει ότι ο Πούλος έκανε τις παρατηρήσεις του σε κατάθεση διάρκειας τριών ωρών.

 

Δείτε τώρα την κατάθεση του Πούλο!…

 

 

Έχουν διατυπωθεί ανησυχίες για τα τρωτά σημεία που διαθέτει το υλικό και το λογισμικό της Dominion, ειδικά για την πιθανότητα ότι οι χάκερ ή άλλοι κακοί παράγοντας θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα εκλογικά αποτελέσματα, εισβάλλοντας το σύστημα μέσω ενός backdoor.

 

«Έχουμε συστατικά στα προϊόντα μας που προέρχονται από την Κίνα και δεν γνωρίζουμε το ακριβές ποσοστό. Σίγουρα μπορώ να το φτάσω στην επιτροπή μέσω του προσωπικού μου – θα χαρώ να συνεργαστώ μαζί σας για τη λήψη του ακριβούς αριθμού », δήλωσε.

ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΊΑΣ ΕΙΝΑΙ…MADE IN CHNA, ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΑ ΣΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ…ΕΛΛΗΝΑ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ!!!  ΆΡΑ,…MADE CHINA ΚΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΈΣ ΜΑΣ!!!

Άντε να ξεσκεπάζονται σιγά σιγά..Να πάρουνε τον…ΠΟΥΛΟ…. 

Για περισσότερα για τον ύπουλο ρόλο ΕΛΛΗΝΩΝ στις εκλογές των ΗΠΑ, διαβάστε επίσης το άρθρο μας MEGA ΣΟΚ: ΈΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟ ΤΗΣ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΉΣΕΙ ΤΙΣ ΨΉΦΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ Η DOMINION! ΔΙΈΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΣΤΟ LINKEDIN ΤΑ ΣΧΕΛΈΧΗ ΤΗΣ. ΣΥΝΕΔΈΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ!!!


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι
————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr