Home Greek News ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

by _
0 comment 161 views

Νίκος Αντωνιάδης

ΟΧΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΚΤΟ !!

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ,

ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ,

ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΕΡΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΓΟΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ,

ΔΙΑΚΙΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ,

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ (!!)

ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ “Αφορά στους ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ και όσους έχουν προσκομίσει δηλώσεις του ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ κου ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ” !!

Έχω δώσει διορία μέχρι αύριο το μεσημέρι για ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ από τον διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και τη διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, οι γονείς του οποίου με ενημέρωσαν.

Γιατί ΤΙΠΟΤΑ δεν μένει κρυφό.

Ζητώ έγγραφες εξηγήσεις για τη ΨΕΥΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ, η οποία υπάρχει σε γνωμοδοτικό σημείωμα του Γραφείου Νομικής Υποστήριξης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας.

Εξηγήσεις για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αναφορά στο άρθρο 1510 του Αστικού Κώδικα για τη γονική μέριμνα και την ΕΜΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ περί αφαίρεσής της.

Εξηγήσεις για την ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ αναφορά σε “αρνητές της μάσκας”, η οποία ανεπίτρεπτα γενικεύει την αντίθεση στη χρήση μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία και παραπέμπει στους αφοριστικούς χαρακτηρισμούς της σκοτεινής εποχής που ζούμε, περί “αρνητών του κορωνοϊού”, “συνωμοσιολόγων” κ.λπ.

Εξηγήσεις για την αναφορά στο ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ, τι εννοούν “δηλώσεις του δικηγόρου κου Αντωνιάδη” και εάν συμπεριλαμβάνουν και ΕΜΕΝΑ στους “αρνητές της μάσκας”.

Και ζητώ να μάθω τον ακριβή αριθμό των σχολείων στα οποία εστάλη το email αυτό με το όνομά μου και τον χαρακτηρισμό “αρνητές μάσκας”, και την εγκύκλιο στην οποία βεβαιώνεται ψευδώς ότι προβλέπονται ποινικές κυρώσεις για τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία.

Παραπέμποντας στο άρθρο 458 του Ποινικού Κώδικα, το οποίο όμως έχει ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ με το νόμο 4619/2019.

Τι νομίζετε ότι κάνετε εδώ;

“Μελετήστε την εγκύκλιο”, για τους “αρνητές της μάσκας”, και τις “δηλώσεις του δικηγόρου κου Αντωνιάδη”;

Τι καταλαβαίνει κανείς;

Ότι με “κατατρόπωσαν” η διεύθυνση και η νομική υπηρεσία της !!

Αυτό δεν καταλαβαίνει ο αποδέκτης του email;

Αλλιώς δεν θα το έστελναν.

Και το οποίο ούτε καν κοινοποιείται σε μένα ώστε να λάβω γνώση, ενώ απευθύνονται σε εκατοντάδες προφανώς γονείς, και να απαντήσω.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, όμως, κύριε διευθυντά της Π.Ε. και κυρία διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, που προωθήσατε το email χωρίς να αφαιρέσετε τον τίτλο.

Και όπως διαπιστώνετε, εγώ αφαίρεσα τα ονόματά σας. Εν αντιθέσει με εσάς που αναφέρατε το δικό μου, σε πλήθος ανθρώπων, χωρίς να μου κοινοποιήσετε τα εγγραφά σας, όπως οφείλατε, για να απαντήσω.

Αλλά εγώ απάντησα. Και απαντώ και δημόσια. Αφού ούτε γνωρίζω σε πόσους και σε ποιους ανθρώπους στείλατε τα emails σας.

Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα μου απαντήσετε και εσείς, όμως.

Διαφορετικά θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας και θα δημοσιοποιήσω, όπως πάντα κάνω, τις νομικές ενέργειές μου εναντίον σας.

Όλα στο φως.

Αυτή η ιστορία που ζούμε, δεν γνωρίζω πότε και πώς θα τελειώσει.

Θα τελειώσει όμως.

Και όταν τελειώσει, θα αφήσει πίσω της τεράστιες πληγές.

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr