Home Greek News Σα σήμερο, 25 Νοεμβρίου 1973 έγινε το καταστρεπτικό για την Πατρίδα κίνημα Ιωαννίδη.

Σα σήμερο, 25 Νοεμβρίου 1973 έγινε το καταστρεπτικό για την Πατρίδα κίνημα Ιωαννίδη.

by _
0 comment 139 views

Panteleon Damianos

Σα σήμερο, 25 Νοεμβρίου 1973 έγινε το καταστρεπτικό για την Πατρίδα κίνημα Ιωαννίδη. Το πραξικόπημα που ανέτρεψε τον Γ. Παπαδόπουλο και την κυβέρνηση Μαρκεζίνη με αποτέλεσμα άλλη μια καταστροφή του Ελληνισμού και τη διχοτόμηση της Κύπρου.

Και στο άρθρο Covert Operation 2020 US Elections του σάιτ ΑΝΑΚΟΝΤΑ (ANAKONDA), δισβάζουμε επίσης τα εξής:

Ήταν σαφές ακόμα και σε πρωτοετή φοιτητή του… σχετικού αντικειμένου η πλοκή που οδήγησε στη σημερινή εκλογική κατάσταση στις ΗΠΑ. Προφανώς και δεν ήταν θέμα αντίπαλης κομματικής στρατηγικής ή αλλοδαπών που βοήθησαν με κάποιον τρόπο τους υποψηφίους των Δημοκρατικών, αλλά ξεκάθαρα θέμα επιχείρησης μυστικών υπηρεσιών. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα.

Για δεκαετίες οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις άλλοτε με κομψό, ήτοι με δικούς τους ή εκβιαζόμενους υποψηφίους, άλλοτε με άκομψο τρόπο, ήτοι με ασαφείς μεταβατικές καταστάσεις, από failed state έως perpetual fragile state, μέχρι να υπάρξει η ανόθευτη λαϊκή εντολή στον εκλεκτό τους.

Για να μην επεκταθούμε σε χώρες της πρώην ΕΣΣΔ ή σε λατινοαφρικανοασιατικούς «παραδείσους», να θυμίσουμε το παράδειγμα της Ελλάδας: με το δημοψήφισμα του 1973 το πολιτικό προσωπικό προ 7ετίας έμενε εκτός της διεκδίκησης της κυβερνητικής καρέκλας, άρα έπρεπε με κάποιο τρόπο να ανατραπεί η έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας και να επιβληθεί πραξικοπηματικά ένας ελεγχόμενος πολιτικός, ακραίος κρατικιστής, σοσιαλιστής μέχρι το κόκαλο, που είχε αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει κάλυψη πολιτικού μπράβου σε δολοφόνους (παιδομαζώματα και εθνοκαθάρσεις ΚΚΕ) και δοσίλογους (συνεργάτες των Ναζί), ώστε να προετοιμάσει τη χώρα για ακόμα πιο σκληρή σοσιαλιστική κυβέρνηση αποδόμησης των οικονομικών και κοινωνικών δομών. Γιαυτό ανετράπη η μεταβατική κυβέρνηση Μαρκεζίνη: ώστε να μη γίνουν δημοκρατικές εκλογές και εκλεχθεί κάποιος που δεν ήλεγχαν. Γιαυτό έστησαν το πολιτειακό πραξικόπημα με το Πολυτεχνείο και έφεραν τον Καραμανλή.

Περισσότερα εδώ >> https://kostasxan.blogspot.com/2020/11/covert-operation-2020-us-elections.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr