Home Greek News Δείτε πως δουλεύουν τα ΓΙΔΙΑ με την εξής φώτο. που είπαν ότι δείχνει γιατρούς “εξουθενωμένος” από τα “κρούσματα” ενώ είναι από το…2019!!!

Δείτε πως δουλεύουν τα ΓΙΔΙΑ με την εξής φώτο. που είπαν ότι δείχνει γιατρούς “εξουθενωμένος” από τα “κρούσματα” ενώ είναι από το…2019!!!

by _
0 comment 152 views

Ιωαννα Κουσκουση

Έχετε δει όλοι την φωτογραφία αριστερά που είπαν δείχνει γιατρούς “εξωθενωμενους” από τα κρούσματα ε; Την έχετε δει.

Την έδειξε και στον Αντένα και είχε συνέντευξη από γιατρό στο Ιπποκρεξουθενωμένοςάτειο Θεσσαλονίκης είπαν δείχνοντας αυτή την εικόνα αριστερά!!!! Ότι είναι από εκεί από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης που λένε γίνεται χαμός!!!! Και βγήκαν όλοι και μου την στέλνανε ότι να δω τι γίνεται να πιστέψω εγώ εγώ εγωωω στον ιό .χαχαχα .εγώ;;;;;

Λοιπόν την επιστρεφω σε όλους αυτούς που πάνε να μου πουν εμένα για την απάτη….

Και στον αντένα την επιστρεφω…

Είναι φωτό από πέρυσι από εργοστάσιο κρεάτων στην Ταϊλάνδη!!!!! Δείτε δεξιά ημερομηνίες και την εταιρεία….είδατε πως σας δουλεύουν;;;;;;;; Να το βάλετε όλοι μα όλοι…

Και να τη δείχνετε παντού….

Είδατε την απάτη;;; Την έδειχνε ο αντένα και είχε συνέντευξη γιατρού και καλά από εκεί ότι δείτε τι τραβάμε οι γιατροί!!!!!.

ΑΠΑΤΗ….

Είδατε;;;; Με στοιχεία….

Εγώ δεν παίζω…..και θα δείτε πολλά….

Βάλτε το όλοι…

Ξυπνάνε σιγά σιγά.

Αυτή που λέει αφιερωμένο σε αυτούς που λένε μια γριπουλα την είχε βάλει στο προφίλ της για να δείξει ότι είναι φονικος ο ιός χαχαχα…. νοσοκομείο με κλαρκ χαχαχα ρε πόσο χαζ….. Ο κόσμος που τους πιστεύουν.

Πάντως τρομερή απάντηση χαχαχα και αυτή αφιερωμένη στα ουφο…χαχαχα…

 

Πηγή >> https://www.facebook.com/100054296713827/posts/174251291061427/?d=n

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr