Home Greek News Χτυπήθηκε από θαλάσσια νάρκη πετρελαιοφόρο ελληνικής ιδιοκτησίας στην Ερυθρά Θάλασσα

Χτυπήθηκε από θαλάσσια νάρκη πετρελαιοφόρο ελληνικής ιδιοκτησίας στην Ερυθρά Θάλασσα

by _
0 comment 160 views

Χτυπήθηκε από θαλάσσια νάρκη πετρελαιοφόρο ελληνικής ιδιοκτησίας στην Ερυθρά Θάλασσα


Σύμφωνα με το Al Jazeera χτυπήθηκε από θαλάσσια νάρκη ένα πετρελαιοφόρο ελληνικής ιδιοκτησίας στα ανοικτά των ακτών της Σαουδικής Αραβίας, στην Ερυθρά Θάλασσα κοντά στα σύνορα με την Υεμένη.

Η έκρηξη έπληξε το MT Agrari, ένα πλοίο ελληνικών συμφερόντων με σημαία της Μάλτας στα ανοικτά των ακτών της Σουκάικ, κοντά στη Σαουδική Αραβία.

Μια δήλωση από τους χειριστές του Agrari που δημοσίευσε το πρακτορείο ειδήσεων The Associated Press ανέφερε ότι το δεξαμενόπλοιο «δέχθηκε επίθεση από άγνωστη πηγή».

«Το Agrari χτυπήθηκε περίπου 1 μέτρο πάνω από την ίσαλο γραμμή και υπέστη ρήγμα. Έχει επιβεβαιωθεί ότι το πλήρωμα είναι ασφαλές και δεν υπήρξαν τραυματισμοί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πλοίο εξακολούθησε να επιπλέει κοντά στην ακτή και σε αυτό επιβιβάστηκαν Σαουδάραβες αξιωματούχοι, ανέφερε η εταιρεία. Η Σαουδική Αραβία δεν αναγνώρισε αμέσως το περιστατικό.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/938134_ekrixi-se-petrelaioforo-ellinikon-symferonton-sta-anoikta

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr