Home Greek News Σοκ: Ο μέντωρ του Τράμπ πίσω από τη δολοφονία του Κένεντι! Ο ρόλος του Μπούς & ο σύνδεσμος με την ΕΛΛΑΔΑ!

Σοκ: Ο μέντωρ του Τράμπ πίσω από τη δολοφονία του Κένεντι! Ο ρόλος του Μπούς & ο σύνδεσμος με την ΕΛΛΑΔΑ!

by _
0 comment 331 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο πρώην μέντωρ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τράμπ, Ροϊ Κον, πίσω από τη δολοφονία του Κένεντι μαζί με τη Μοσάντ και τη CIA!!! Ο ρόλος και του Τζόρτζ Μπούς, του πρεσβύτερου, και ο σύνδεσμος με την…ΕΛΛΑΔΑ..!!!


Μήπως ήταν τελικά ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ που δολοφόνησε τον…ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ;;;…

ΙΔΟΥ ΤΑ…ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ, ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ  ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΗΝ ΚΙ Ο…ΜΕΝΤΩΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΡΌΙ ΚΟΝ (Roy Cohn), Ο ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ, Ο ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η…ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΦΙΑ!!!…

ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ, Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΙ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΈΤΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ FBI & CIA ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ JFK, …!!!…

ΤΕΛΟΣ τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ των ΜΜΕ διότι παίρνει τώρα τον λόγο τόσο ο Αμερικανικός λαός, η …ΕΛΛΑΔΑ όσο και η…ΑΛΗΘΕΙΑ αυτής της υπόθεσης που δεν μας είπαν ΠΟΤΕ…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Νομίζω ότι καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε με το εξής αποκαλυπτικότατο –να πούμε το λιγότερο- ηχητικό όπου ακούμε προς μεγάλην έκπληξίν μας τον κ Τζόν Κένεντι να εκφωνεί μιαν απίσευτην ομιλίαν για τις…ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ που, σύμφωνα με τον ίδιον, ήσαν η αιτία όλων των ΚΑΚΩΝ στην Αμερική, κτλ…

https://www.youtube.com/watch?v=LKGbsj5KP-A

ΑΚΟΥ «απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ» που ήταν ο κύριος λόγος που επεκαλέσθησαν όλα τα ΜΜΕ του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών της ΠΛΑΚΑΣ, για το γιατί ο κ Τράμπ και η κυβέρνησίς του ΗΛΛΑΞΑΝ ΑΙΦΝΗΣ ΓΝΩΜΗΝ δια την κυκλοφορίαν άκρως διαβαθμισμένων εγγράγων δύο εξ των πιο περιβόητων «κρατικών υπηρεσίων» που ιδρύθησαν κατόπιν της Συμφωνίας του Bretton Woods (1944), ΕΡΉΜΗΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ, οι οποίοι λαοί θα επηρεασθούν υπο αυτής δια πολλές επόμενες γενιές. Θα δημιουργηθεί ΕΠΙΣΗΣ εκεί, εν σχέσει με την εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΗΝ Ομοσπονδιακήν Τράπεζαν των «ΗΠΑ» (εξεξής, «η FED», The Federal Reserve Bank), και το…IMF, το ΔΝΤ, δηλ., που θα αντικαταστήσει, ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ, το Υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ και που θα λειτουργήσει ως μια από τους τραπεζικούς βραχίονες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ —που τυχαίνει να ΕΛΕΓΧΟΥΝ την FED– που «ρημάζει» εδώ και χρόνια ολόκληρες χώρες, όπως…Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Ήταν όμως έτσι τα πράγματα;;; Το λέγω αυτό γιατί κάθε φορά που ένα τέτοιο σοβαρό θέμα προκύπτει εδώ στις ΗΠΑ, και αφορά την εν δυνάμει κυκλοφορίαν απόρρητων καθώς και…ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΩΝ για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της κυβερνήσεως εγγραφών, παρεμβαίνει ξαφνικά στη μέση η ίδια η κυβέρνησις και επικαλείται τις συνηθισμένες δικαιολογίες: ότι αποτελεί «απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ», κτλ. ΜΠΟΥΡΔΕΣ και ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ γιατί ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ως συνήθως!

Για περισσότερα για την FED και το ΔΝΤ, διαβάστε και το παρακάτω άρθρο μου με τίτλο ΒΟΜΒΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!» να καταλάβετε πως ακόμη και…ΕΚΕΙΝΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗΝ, ο Κένεντι έκαμε προσπάθειαν τεραστίαν προς την απελευθέρσιν των ελεύθερων λαών της γης εκ πάντων των νυχιών των…ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ των…ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. Κι ΕΑΝ είχαν ευωδοθεί οι προσπάθειές του προς τούτο, θα είχε καταργηθεί ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ μαζί με όλην την…ΕΤΑΙΡΙΚΗΝ ΜΟΡΦΗΝ της ομοσπονδιακής κυβερνήσεων των «ΗΠΑ», που μόνο των «ΗΠΑ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά αποτελεί, από ιδρύσεως της χώρας αυτής, ΑΝΩΝΥΜΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΝ ΤΗΣ…ΑΓΓΛΙΑΣ. Εξ ου η πρώτη ομομασία αυτής: Η ΚΟΜΠΑΝΙΑ (ΕΤΑΙΡΕΙΑ) ΤΗΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ.

Δείτε επίσης τα δύο παρακάτω για περισσότερα….

https://www.youtube.com/watch?v=ayP2tGac6-Y&t=2907s

ΚΕΝΕΝΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ FED & CIA

Εναντίον…ΤΕΙΤΟΙΩΝ ΥΠΟΥΛΩΝ και ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ επολέμησεν επι των ημερών του ο Τζόν Κένεντι. Ήταν έτοιμος να καταργήσει ΚΑΙ την ίδια την….CIA• εξ ου οι πολλοί ΕΧΘΡΟΙ που είχε αποκτήσει εκεί —όπως ο…ΓΕΡΟ-ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ που θα τον καλύψουμε λίγο αργότερα σε σχέση με το θέμα μας– που συνέβαλαν εις έναν τερέστιον βαμθόν εις την δολοφονίαν ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ!

Σχετικά με την δήθεν «θεωρία συνωμοσίας»  ότι ο Κένεντι προσπάθησε να καταργήσει την FED και γι’αυτό το δολοφόνησαν, ας ρίξουμε μια ματιά στα αρχεία του Πανεπιστημίου της Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφορνίας όπου ευρίσκουμε τις αποδείξεις περι αυτού για του λόγου το αληθές, αποδείδεις για τις οποίες ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει μπει στο κόπο να ανακαλύψει, ιδιαίτερα ΕΣΕΙΣ τα ΜΜΕ στην Ελλάδα:

Τίτλος: Εκτελεστικό Διάταγμα 11110 – Τροποποίησις του ΕΔ αριθ. 10289 όπως ετροποποιήθη, σχετικώς προς την εκτέλεσιν ορισμένων λειτουργιών που επηρεάζουν το Υπουργείον Οικονομικών

Βάσει της εξουσίας που μου παρέχει το άρθρο 301 του τίτλου 3 του κώδικος των Ηνωμένων Πολιτειών, διατάσσεται ως εξής το εξής:

Παράγραφος 1. Εκτελεστικόν Διάταγμα αριθ. 10289 της 19ης Σεπτεμβρίου 1951, όπως ετροποποιήθη, τροποποιείται περαιτέρω –

α) Προσθέτοντας στο τέλος της παραγράφου 1 το ακόλουθο στοιχείο ι):

“ι) Η εξουσία που έχει ο Πρόεδρος με το άρθρο 43 παρ. (β) του Νόμου της 12ης Μαΐου 1933, όπως τροποποιήθηκε (31 USC 821 (β)), να εκδίδει ασημένια πιστοποιητικά έναντι οποιουδήποτε αργύρου ή των τυποποιημένων ασημένιων δολαρίων του ΥΟΙΚ που δεν κατέχονται για την εξαγορά οποιωνδήποτε εκκρεμών ασημένιων πιστοποιητικών, για να καρθορίσω τις ονομασίες αυτών των ασημένιων πιστοποιητικών και για να κόψω τα τυποποιημένα ασημένια δολάρια και το υποκατάστημα αργύρου για την εξόφλησή τους», και…

JOHN F. KENNEDY
THE WHITE HOUSE (Ο Λεύκός Οίκος)
June 4, 1963

Περισσότερα εδώ: http://www.presidency.ucsb.edu/ws/index.php?pid=59049

Αυτή η δήλωσις του Κένεντι τα λέγει ΟΛΑ: ήθελε δηλ. να αρχίσει ένα εντελώς ΝΕΟ ΔΟΛΑΡΙΟΝ βάσει OYXI της [μηδενικής]αξίας των χαρτονομισμάτων της FED, αλλά του…ΑΡΓΥΡΟΥ, κάτι που θα σήμαινε το…ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ FED!!!

Ο Σύνδεσμος Τράμπ και Ρότσιλντ που ίδρυσαν την FED

Ειρήσθω εν παρόδω, ήσαν οι ΙΔΙΕΣ δυνάμεις της….FED (ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ δηλ.) που ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ, που έβαλαν στον Λευκό Οίκο τον ίδιον τον…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ και θα καλύψουν κι αυτόν εν σχέσει με την δολοφονία του Κένεντι μέσω του πρώην μέντορά του Ρόι Κον. Ο άνθρωπος που ήταν χρόνια ο κύριος σύνδεσμος μεταξύ Τράμπ και Ρότσιλντ (γιατί ήταν οι Ρότσιλντ που χρηματοδοτούσαν τις επιχειρήσεις του Τράμπ) ήταν ένας έμπιστος τραπεζίτης τους, κ Ουίλμπερ Ρός (Wilber Ross), που, ΣΗΜΕΡΑ, τυχαίνει να είναι ο Ύπουργός Εμπορίου του…ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ…ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Για περισσότερα όμως για τις σχέσεις Τράμπ και Ρότσιλντ, διαβάστε και τα ακόλουθα:

  1. ΜΠΟΥΜ! Ο Ρότσιλντ στο «The Economist» το 1988: Η Νέα Τάξις Πραγμάτων έρχεται το…2018
  2. ΑΠΟ ΤΟ 1890 ΕΓΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ(Βίντεο) – DONALD TRUMP PREDICTIONS 1800s

Η CIA εν σχέσει με την δολοφονία του JFK

Ισχυρίζεται ότι ήταν η CIA που απεφάσισε σήμερα να μην επιτραπεί η κυκλοφορία των εν λόγω απόρρητων εγγράφων ασκώντας πίεσιν στον Τράμπ που είχε τον τελευταίον λόγον πάνω σε αυτό.  Όλα τα ΜΜΕ του κόσμου παραγάλισαν την ίδιαν γραμμήν της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, γιατί, απλά, παίρνουν τις ειδήσεις του από τα άρχι-πρακτορεία ειδήσεων των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ το Reuters και το Associated Press! Πατήστε εδω για όλην την αλήθειαν πάνω σε αυτό.

Π.χ.., το «Πρωτο Θέμα» έγραψε:

Κολοβή αποδείχθηκε τελικά η δημοσίευση των εγγράφων του φακέλου για τη δολοφονία του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι καθώς τα 300 πιο «ευαίσθητα» έγγραφα δεν αποχαρακτηρίστικαν μετά τις αφόρητες πιέσεις που άσκησαν οι επιτελείς των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στον Ντόναλντ Τραμπ. 

Όπως έγινε γνωστό από τον Λευκό Οίκο αποφασίστηκε να αναβληθεί για 180 ημέρες η αποκάλυψη αυτών των εγγράφων, χωρίς και πάλι αυτό να είναι σίγουρο ότι θα γίνει καθώς θα υπάρξει νέα αξιολόγηση για το περιεχόμενό τους και αν αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

Περσσότερα εδώ: http://www.protothema.gr/world/article/725735/oi-mises-apokalupseis-tou-fakelou-tis-dolofonias-jfk-oi-rosoi-oi-kouvanoi-kai-i-cia/

Αυτό αφήνει να εννοηθεί ότι ο Τράμπ έχει πέσει έρμαια του σκιώδους ελέγχου της CIA και ότι εάν ο ίδιος κάνει το παραμικρό ενάντια σε συμφέροντά του, θα τον…«ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ»! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΆΠΟΨΗ, ΤΟΛΜΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΛΕΓΕΤΕ «ΣΩΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ»! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Τίποτε δεν θα μπορούσε να απέχει μακρύτερα από την αλήθεια! Και καθ’ολην την διάρκεια της προεδρίας του Τράμπ, από τον Ιανουάριον μέχρι σήμερα, ΌΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΟΥΜΕ!!! Π.χ., ο Τράμπ είναι «πατριώτης»…θέλει να νοικοκυρέψει το κράτος…τον μισεί και τον έχει βάλει στόχο το βαθύ κράτος…και λα-λα-λα και…ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ, ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ…Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ!!! ΕΓΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΟΛ’ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝ. ΤΟΥ 2016 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Δηλ., από τη πρώτη μέρα κιόλας άρχισε να αναπτύσσει ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ με τη CIA ο Τράμπ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ;;!!  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ FBI ΤΟ ΙΔΙΟ!!  Και μην μου πείτε τώρα ότι «Δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς ο άνθρωπος, γιατί είναι με το πιστόλι στο κρόταφό του». Αυτά τα λένε τα ψευτο-πατριωτικά σάιτ εδώ και μήνες και ΔΕΝ αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα όπως την μαθαίτε ΕΔΩ, μέσα από αυτό το άρθρο. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ είναι ΠΙΣΩ ΤΟΥ, όπως σας έχω αποκαλύψει παραπάνω, και θα καταλάβετε πως ΤΙΠΟΤΕ από ολ’αυτά δεν ισχύουν.

Ο Τράμπ ξέρει πάρα πολύ καλά ότι ήταν η CIA και…ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που «καθάρισαν» τόσον τον Τζόν Κένεντι όσον και τον…ΑΔΕΛΦΟΝ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ, και γι᾽αυτό αποφάσισε να ΜΗΝ προβεί στην αποδέσμευσιν του συγκεκριμένου αρχείου, ΌΧΙ επειδή του βάλανε «πίεση», αλλά επειδή το έκανε ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΌΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ CIA και το FBI και ΟΧΙ ΜΟΝΟ όπως θα αποκαλύπτουμε λίγο παρακάτω.

Α. Ο ρόλος του Γέρο-Τζόρτζ-Μπούς στη δολοφονία του JFK και ο σύνδεσμος με την…ΕΛΛΑΔΑ

Στα επίσηματα απομνημονεύματα της κας Μπάρμπρα Μπούς, που δημοσιεύθηκαν το 1994, γράφει ότι είχε γράψει ένα γράμμα προς τα μέλη της οικογένειάς της αμέσως μετά το θάνατο του Προέδρου Τζόν Κένεντι στις 22 Νοεμ. του 1963.  Σε ένα μέρος αυτού του γράμματος, λέει πως μόλις γευμάτισε με την φίλη της μιαν κα Ντόρις Ulmer (Ντόρις Όλμερ).  Αναφέρει επίσης ότι ο σύζυγος της Ντόρις ήταν πολυ «ευγενικός προς τον Γιώργο [τον Τζόρτζ Μπούς] όταν ήταν στην Ελλάδα.»

Τώρα, ΠΟΙΟΣ είναι αυτός ο κ Όλμερ? Και πότε ήταν εκείνη την εποχή στην Ελλάδα ο κ Τζόρτζ Μπούς? Πρόκειται για τον κ. Αλ Όλμερ που ήταν ένας…σταθμάρχης της CIA υπεύθυνος για την αφαίρεση ηγετών από τις χώρες τους όταν δεν υπάκουγαν στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.  Το 1963 ζούσε στο εξωτερικο ο κ Όλμερ αλλά, όλως τυχαίως, ευρέθηκε ο ίδιος στο…ΝΤΑΛΑΣ του ΤΕΞΑΣ την εβδομάδα της δολοφονίας του…ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ.

Τώρα, γιατί είναι τόσο σημαντικό για μας αυτό το γράμμα της κας Μπούς? Είναι για τους εξής λόγους:

1 – Μέρχι σήμερα, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ο γερο-Μπούς ότι ήταν καν πράκτωρ της CIA τη δεκαετία του ’60.  Και, όλως περιέργως, γίνεται ο ίδιος επικεφαλής της CIA το 1976, ενώ όλοι έλεγαν τότε ότι δεν είχε ΚΑΜΙΑ προϋπηρεσία στη ίδια την κρατική υπηρεσία αυτή.  Ήταν ο πρώτος πολιτικός να γίνει ο διευθυντής της CIA.

2 – Η πραγματικότητα όμως είναι αλλιώς, γιατί έχουμε πλεόν ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι ο Μπούς ΉΤΑΝ ΠΡΑΚΤΩΡ της CIA όχι μόνο τη δεκαετία του ’70 αλλά και του…΄60!  θα σας πω…

  • (α) – Το προαναφερθέν γράμμα της κας Μπούς αποδειχνεί περίτρανα ότι ο Τζόρτζ Μπούς είχε σχέσεις με τη CIA μέσω του Σταθμάρχη Όλμερ και τούτο αναδεικνύεται μέσω της αναφοράς της κας Μπούς ότι ήταν κι οι δύο άνδρες ΜΑΖΙ στη…ΕΛΛΑΔΑ κατα τη διάρκεια ενος ταξιδιού τους εκεί. Αλλά ΤΙ ΑΒΡΙΒΩΣ έκαμνε τότε στην Ελλάδα ο Μπούς? Μιλάμε πάλι για τις αρχές της δεκαετίας του ’60.
  • (β) Σε ένα αποχαρακτηρισμένα μυστικό υπόμνημα του FBI με ημερ. 29 Νοεμ. 1963 (7 μέρες μετά το θάνατο του Κένεντι), γράφει ο ίδιος ο κ …Τζέι Έντγκαρ Χούβερ ότι την επομένην της δολοφονίας του Κένεντι έγινε μια αλληλοενημέρωση ανάμεσα σε στελέχη του FBI όσον αφορά τη δολοφονία του Κένεντι καθώς και τους εξόριστους απο τη Κούβα.  Επίσης, αναφέρει ο Χούβερ ότι ήσαν εν εξελίξει επαφές μεταξύ της CIA, του FBI και της DIA.  Αναφέρει επίσης τους…ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ αυτών των υπηρεσιών που έτυχε να είναι ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ εκείνη την ημέρα . Όταν αναφέρεται στη CIA, λέγει ξεκάθαρα ότι ο εκπρόσωπoς δεν ήταν άλλος απο τον ίδιο τον….ΤΖΟΡΤΖ ΤΟΝ…ΜΠΟΥΣ! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!  Δείτε τώρα το μυστηκό σημείωμα.

Όταν ερωτήθηκε ο Μπούς απο έναν δημοσιογράφο πριν απο πολλά χρόνια για το ΠΟΎ ακριβώς βρισκόταν την ημέρα της δολοφονίας, όλως περιέργως, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙ. Ενώ έχω και ένα ΆΛΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ στα χέρια μου που αποδειχνύει πλήρως πού ακριβώς ήταν ο Μπούς εκείνη την ημεράν την τραγικήν.  Ήταν στη πόλη Τάιλερ του Τέξας. Στις 1.45 το απόγευμα της 22ης Νοεμ. του 1963, δηλ., την ημέρα της δολοφονίας του Κένεντι, τα κεντρικά γραφεία του FBI στη πόλη Χιούστον δέχονται ένα τηλεφώνημα απο έναν ονόματι George H. Walker Bush (Τζόρτζ Μπούς).  Η δολοφονία έλαβε χώρα στο Ντάλας στις 12.30 και μετά απο μια ώρα και 15 λεπτά, τηλεφωνάει ο Μπούς στο FBI για να τους πει ότι είχε πληροφορίες για τον δολοφόνο του…Κένεντι….αχαχαχαχ!  ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ Κ ΜΠΟΥΣ??? Και τους είπε κιόλας ότι ήταν κι ιδιοκτήτης μιας μεγάλης πετρελαικής εταιρίας που λεγόνταν Zapata Offshore.  Αυτή η εταιρεία άνηκε τότε στον ίδιον τον…ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ!  Αυτό το στοιχείο αναφέρεται και στο παραπάνω υπόμνημα του FBI που έγραψε ο Χούβερ!  Δηλ., ο Χούβερ είπε ότι ο Τζόρτζ Μπούς ήταν και ιδιοκτήτης μιας πετρελαικής εταιρείας!

Επίσης, την νύχτα της 21ης Νοεμ. του 1963, ο κ Μπούς ΗΤΑΝ στο Ντάλας και διέμενε στο ξενοδοχείο Sheraton Hotel. Μίλησε εκείνη τη βραδιά στην Αμερικανική Ένωση των Aμερικανικών Εργοληπτών Γεωτρήσεων Πετρελαίου (the American Association of American Oil-Drilling Contractors).  Το ίδιο βράδυ, τον είδε τον Μπούς πολύς κόσμος στο σπίτι του κ Clint Murchison κατα τη διάρκεια της συνεδρίασης επικύρωσης (της ίδιας ένωσης για κάποιο λόγο) απ’ όπου έπαιρνε και τις διαταγές του ο Μπούς για την αυριανή…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ!!! Ο Clint Murchison ο πρεσβύτερος (11η, Απριλίου 1895 – 20 Ιούν, 1969) ήταν ένας μεγάλος μεγιστάνας του πετρελαίου απο το Τέξας και πολιτικός ανήρ. Στην ίδια συνεδρίαση για την παραπάνω ένωση, εκάναν όλοι και το “Στην υγειά μας!” μεταξύ τους προκειμένου να προβούν στη δολοφονία του Τζόν Κένεντι την επομένην!

Το βιβλίο «Texas in the Morning» (Το Τέξας το πρωϊ) εκθέτει το ύπαρκτο σενάριο.

Φωτογραφία του κ ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ στο…ΝΤΑΛΑΣ την ημέρα της δολοφονίας του Προέδρου ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ

Ο Μπούς συνεχίζει μέχρι σήμερα να ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να θυμηθεί πού ήταν στις 22 Νοεμ. του 1963, ενώ αν ρωτούσατε ένα άτομο που ζούσε εκείνη την εποχή και είδε ιδίοις όμμασιν αυτές τις φρικές σκηνές της δολοφονίας του Κένεντι, θα σας ανέφερε την ώρα, τον τόπο καθώς και την ζωντανή του μνήνη του γεγονότος. Ο πατέρας μου τα θυμάται ΟΛΑ και μου είπε κάποτε όλες τις λεπτομέριες της εμπειρίας του για εκείνη την ημέραν.

Βέβαια, έχουν τον κ. Russ Baker να ευχαριστήσουμε για αυτές τις αποκαλύψεις που μας έχει παράσχει μέσα απο το βιβλίο του «Family of Secrets: The Bush Dynasty» (Η οικογένεια των μυστικών: η δυναστεία Μπούς).

Αν ο κα Μπούς δεν ανέφερε αυτό ταξίδι του συζύγου της στην…ΕΛΛΑΔΑ μαζί με έναν σταθμάρη της CIA που ακούει στο όνομα του Αλ Όλμερ, δεν θα είχαμε άλλη μια μεγάλη απόδειξη του γεγονότος ότι όντως ΗΤΑΝ τότε στη CIA ο Μπούς και αυτό σημαίνει ότι ΨΕΥΔΕΤΑΙ ο ίδιος τόσο για τη καριέρα του στη CIA όσο και για τον ρόλο του στην δολοφονία του…ΚΕΝΕΝΤΙ!!!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΥΜΠΑΙΡΑΝΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ….ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΚΩΤΕΙΝΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΤΟΝ…ΥΠΑΙΤΙΟ…

Άαααα! Έχουμε και ΦΩΤΟ. του κ Μπούς που δείχνουν τον ίδιον να είναι ΠΑΡΩΝ στο…ΝΤΑΛΑΣ την ημέρα της δολοφονίας του…ΚΕΝΕΝΤΙ!

Η Χίλαρι Κλίντο συγκαλύπτει τη συμμετοχή του Μπούς στην δολοφονία του Κένεντι!

Οι ερευνητές Stew Webb και ο Tom Heneghan μας σοκάρουν με μερικές ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ πληροφορίες για τη δολοφονία του Κένετι. Ο Μπους είχε συλληφθεί κόντα στο Αποθετήριο Βιβλίων όταν πυροβολήθηκε ο JFK! Μεταφέρθηκε στην έδρα της αστυνομίας του Ντάλας!

Η Χίλαρι Κλίντον κρατούσε αυτό το αρχείο συλλήψεως του Μπούς μακριά από την επιτροπή Warren! Αυτή ήταν μεγάλο μέλος αυτής της επιτροπής πάνω στη δολοφονία του Κένεντι, αλλά εκδιώχτηκε για ανήθικη συμπεριφορά!

Ο Τζόν Κένεντι ο νεώτερος και το περιόδικόν του…«ΤΖΟΡΤΖ»

Οι πάντες τότε έλεγαν «Γιατί αυτό το παιδί ασχολείται με ένα ανόητο περιοδικό ενώ θα μπορούσε πολύ καλά να κερδίσει μεγάλη έδρα στην Γερουσία (των ΗΠΑ) νικώντας την κα Χίλαρι Κλίντον στις επόμενες εκλογές?!» Ήταν το 1999 και μιλάμε εδώ για τον κ. Τζόν Κένεντι, τον νεώτερον, τον υιόν του μακαρίτη Προέδρου των ΗΠΑ κ Τζόν Κένεντι που εδολοφονήθη στις 22 Νοεμ. του 1963.

Ο Τζόν Κένεντι Τζούνιορ είχε τότε μια χρυσή ευκαιρία όχι μόνο να μπεί στο Κογκρέσο αλλά, εν τέλει, να γίνει και…ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!  Αυτό δεν το επεδίωξε όμως ο Κένεντι. ΓΙΑΤΙ???  Όλος ό κόσμος ήταν «ερωτευμένος» μαζι του τότες!  Όλες οι γυναίκες τον θέλανε για εραστή!  Δεν υπήρχε ούτε ένα πρόσωπο στο Κογκρέσο που να τον μισούσε τον Κένεντι.  ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ τον αγαπούσαν και τον σεβόταν, εκτός απο…ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ που τον Τζούνιορ όχι μόνο τον μισούσαν αλλά ήθελαν και αυτόν να τον βγάλουν…ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ…ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ…

Για ποιούς μιλάω;;;  ΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΕΔΩ;;; Έχω ένα…ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ…

«GEORGE«….«ΤΖΟΡΤΖ» ήταν το όνομα του περιοδικού του Τζόν Κένεντι που είχε βγάλει για τη πρώτη φορά το 1999 και, όλως περιέργως, σκοτώνεται ο ίδιος μετα απο λίγο καιρό σε ένα αεροπλανικό δυστήχημα.  ΓΙΑΤΙ όμως είχε επιλέξει τέτοια όνομα για το περιοδικό του???

O Τζον Κένεντι Τζούνιορ δυσπισούσε το αποτέλεσμα  της Επιτροπής Γουόρεν για τον θάνατο του πατέρα του. Υποστήριζε την ταινία του Όλβερ Στόουν JFK, και πάντοτε έλεγε πως υπήρχαν σκοτεινές κυβερνητικές δυνάμεις που ήταν ΠΙΣΩ απο τον θάνατο του πατέρα του.

Και όλοι εμείς ξέρουμε τι απέγινε ο Τζόν Κένεντι ο νεώτερος και η γυναίκα του….

Πέντε ώρες μετά την πτώση του αεροπλάνου, ο Μπιλ Κλίντον έστειλε ένα τεράστιο στόλο του Ναυτικού για να βρει τα συντρίμμια, να τα κρύψει μαζί με τις σωρούς μακριά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επίσης, διέταξε την αποτέφρωση των ΣΟΡΩΝ και έριξε τη στάχτη στη θάλασσα σε μια ταχέως προγραμματισμένη κηδεία του Ναυτικού!!!

Δεν επιτρεπόταν η λήψις φωτογραφιών των ανακτηθέντων σορών. Aφαιρέθηκε ο εντοπιστής έκτακτης ανάγκης, απενεργοποιήθκε ο καταγραφέας πιλοτηρίου και εξαφανίστηκε το ημερολόγιο πτήσης (όλα αυτά έχουν τεκμηριωθεί στην επίσημη έκθεση της έρευνας).

Η οικογένεια Κένεντι ήταν εξαγριωμένη. Όλα τα στοιχεία είχαν καταστραφεί ή καεί από εκτελεστική εντολή. “ΑΥΤΗ τον σκότωσε, ξέρω ότι το έκανε”, είπε ένας υπάλληλος του Κένεντι που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος.

Οι Κλίντον αγόρασαν το σπίτι του Τζόν Κένεντι του νεώτερου στη Νέα Υόρκη, σχημάτισαν μετά ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ Ίδρυμα Κλίντον, και η Χίλαρι κέρδισε την έδρα της γυναίκας του Τζόν στη Γερουσία.

Οι οικογένεις Μπούς και Κλίντον ειναι…ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΙ ΦΙΛΟΙ!…

Ο Ντόναλντ Τράμπ είναι προσωπικός φίλος Κλίντον και αρνείται να τους βάλει ΦΥΛΑΚΗ για ευνόητους λόγους!!!….

ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΕ ΛΕΤΕ «ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ»!!!

Δειτε το ακόλουθο βίντεο για περισσότερα…

Δειτε τώρα ένα βίντεο από το  κανάλι MSNBC το 2008 που δείχνει τον γερο-Μπους να εκφωνεί ομιλία στη κηδεία του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ κ Τζέραλντ Φόρντ. Όταν ο Μπους αρχίζει να μιλάει για τη δολοφονία του Κένεντι, αρχίζει να….ΓΕΛΑΕΙ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!…

Δείτε επίσης!

Β. Oμολογεί τη συμμετιχή του στην δολοφονία του JFK o πράκτορας της CIA E. Howard Hunt

Ήταν ο ίδιος ο πρώην περιβόητος πράκτωρ της CIA E. Howard Hunt που ομολόγησε πριν πεθάνει ότι όντως έπαιξε ρόλο στη δολοφονία του προέδρου Τζόν Κένεντι. Την νεκροκρεβάτια εξομολόγησή του την έκανε στον γιο του για τη δολοφονία του JFK. Ο Hunt ήταν ένας από τους ανθρώπους που κατέστρεψαν τη διοίκηση του Νίξον κατά τη διάρκεια του σκανδάλου Γουότεργκεϊτ (Watergate). Έγινε διάσημος γιατί ήταν ένας από τους “υδραυλικούς” της διάρρηξης του ξενοδοχείο Γουότεργκεϊτ που ανάγκασε τελικά τον Νίξον να παραιτηθεί.

Στα δύο παρακάτω βίντεο ακούμε τον Hunt με το στόμα μας ανοικτό!….

https://www.youtube.com/watch?v=uFAZ8DmcQLg

https://www.youtube.com/watch?v=SvLTAJa5zAU

Γ. Ιδού ο μέντωρ του Τράμπ Roy Cohn (Ρόι Κον) που είχε εμπλακεί στην δολοφονία του… Τζον Κένεντι και όχι μόνο…

Διαβάστε το άρθρο μου με τιτλο «Το δημιούργημα της Μαφίας (χμ…της ΕΒΡΑΪΚΗΣ) ονόματι…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!» για να τεθούν τα σωστά θεμέλια στο μυαλό μας σχετικά με την μακροχρόνια σχέση του Τράμπ με τα πιο ακραία και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που, δυστυχώς, ελέγχουν τις ΗΠΑ και όλο τον Δυτικο Κόσμο…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!.

Λίνκ: http://attikanea.blogspot.com/2016/10/blog-post_133.html

Ο μαφιόζος ονόματι Ντόναλντ Τραμπ είχε για μέντορα τον κ. Ρόι Κον (Roy Cohn) που είχε εμπλακεί στην δολοφονία του Τζον Κένεντι σύμφωνα με την πασίγνωστη δικαστική υπόθεση του Εισαγγελέως της Νέας Ορλεάνης Τζέιμς Γκάρισον (James Garrison), που έλαβε χώρα το 1969 εις βάρος ενος παρα πολύ σημαντικού παίχτη στην υπόθεση που αφορά τη δολοφονία του Κένεντι…τον κ… Clay Shaw!

Η προσοχή του κόσμου επικεντρωνόταν τότε στην δίωξη του Garrison εις βάρος ενος μέλους του Δ.Σ. της εταιρείας Permindex και εξέχοντος ελιτιστή της Νέας Ορλεάνης και αγγλόφιλου, κ. Clay Shaw, για συνωμοσία για τη δολοφονία του Προέδρου Τζον Κένεντι. Η δίωξις του Garrison δέχθηκε βίαιην επίθεσιν από τις δυνάμεις των αδελφών Dulles (που έτρεχαν την CIA), και από τoν σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του Κένεντι, McGeorge Bundy.

Ήταν μόνο ως αποτέλεσμα της καταστολής των δύο κρίσιμων αποδεικτικών στοιχείων, κατά τη διάρκεια της δίκης το 1969 στην Νέα Ορλεάνη, που ο Clay Shaw απέφυγε την καταδίκη για την συνωμοσία δολοφονίας του προέδρου Κένεντι. Αν όμως ο Shaw είχε καταδικαστεί, ολόκληρο το οικοδόμημα δολοφονιών και συγκαλύψεων θα είχε καταρρεύσει με ένα μεγάλο ΠΑΤΑΓΟ, και θα είχαν εκτεθεί οι ρόλοι του Bloomfield (εταιρεία Permindex), Ροϊ Κον (εβραική μαφία και μέλλων μέντωρ του Ντόναλντ Τράμπ), κ.τλ. στη δολοφονία Κένεντι (JFK) αποτελώντες τότες το αντικείμενον της προσοχής όλου του κόσμου. Θα είχε εκτεθεί δηομοσίων η απάτη των αδελφών Dulles, Rankin, του Νομικού Σύμβουλου των ΗΠΑ, και της Επιτροπής Warren (πάνω στη δολοφονία του Κένεντι).

Στις 19 Ιουλ. του 1996, δημοσιεύθηκε στο περιοδικό του γνωστού εξ Ουάσινγκτον δημοσιογράφου Lyndon Larouche, EIR, αδιάσειστα στοιχεία για τον ρόλο του μέντορος του Ντόναλντ Τράμπ, Ροϊ Κον, στην δολοφονία του ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ και ιδού τα στοιχεία για του λόγου το αληθές προερχόμενα εξ της δικογραφίας του προαναφερθέντος από τη Νέα Ορλάνδη εισαγγελέως Τζίμ Γκάρισον…

Link of the article: https://www.larouchepub.com/eiw/public/1996/eirv23n29-19960719/eirv23n29-19960719_079-the_roy_cohn_mob_and_dirty_dick.pdf

Ιδού επίσης ο σύνδεσμος του ίδιου του Κον με την ίδρυση του… ISIS!!! Το κορυφαίο σάιτ VeteransToday.com που αποτελείται απο πρώην πράκτορες της CIA, DIA (μυστικών πληροφοριών του Αμερικανικού στρατού) και αξιοματούχους της Αμερικανικής κυβερνήσεως, οι οποίοι τυχαίνει να είναι όλοι αντι-νεοταξίτες/αντι-σιωνιστές, μας αποκαλύπτουν ΦΟΡΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ για το ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε τον Ντόναλντ Τράμπ να γίνει ο άνθρωπος που είναι σήμερα!…

ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ISIS ΤΟ 2012! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΔΕΣ! Η ISIS δεν είναι τίποτε περισσότερο απο την ίδια την Ισραηινή…ΜΟΣΑΝΤ! Σημαίνει “Israeli Special Intelligence Service” (ISIS), δηλ., “Η Υπηρεσία Μυστικών Πληροφοριών του Ισραήλ” = ΜΟΣΑΝΤ!!!

Ειρήσθω εν παρόδῳ, ήταν δύο Εβραίοι συγγραφείς μας αποκάλυψαν αυτήν την αλήθεια περι της ISIS το…1990!!! Ένας εκ των δύo είναι ο κ. Dan Raviv, ο οποίος συμμετείχε σε μια εκποπή της κρατικής τηλεόρασης εδώ στις ΗΠΑ, δηλ. στο γνωστό κανάλι C-SPAN, το 1990 όπου συμπαρουσιαστηκε μαζί με τον συνάδελφό του και συν-συγγραφέα κ Yossi Melman αποκαλύπτωντας, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, την ύπαρκτη μετάφραση της λέξεως MOSSAD, και ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΏΣ ΓΡΆΦΕΤΑΙ. Οι δύο συγγραφείς αυτοί είχαν βγεί τότε στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου και νυν διευθύνοντος συμβούλου του C-SPAN, κ. Brian Lamb, μιλώντας για το τότε καινούριό τους βιβλίο με θέμα την ιστορία των μυστικών υπηρεσιών όλων των μεγάλων δυτικών χωρών. Αυτό το βιβλίο ονομάζεται «Every Spy A Prince (1990)» (ο Κάθε κατάσκοπος είναι και πρίγκιπας).

Αλλά αυτό που θέλω να σας επισημάνω είναι η κυριολεκτική μετάφρασις της εβραϊκής λέξεως ΜΟΣΑΝΤ –που μας απεκάλυψαν τότε οι κ.κ. Raviv και Γιόσι- που είναι…Israeli Special Intellgence Serivce (ISIS)! Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Ήταν η εβραϊκή μαφία του Ρόι Κον που δημιούργησε πριν δεκαετίες την ISIS  καθώς και την…ΑΛ ΚΆΙΝΤΑ!!!

Ήταν Κον, ο συν-ιδρυτής της Μοσάντ που «εξύψωσε» τον Τζορτζ Μπους στην προεδρία, μαζί με τον Louis M. Bloomfield, ο οποίος ίδρυσε τη Μοσάντ…Η Μοσάντ δεν ήταν ποτέ μια “Ισραηλινή” υπηρεσία μυστικών πληροφοριών, αλλά η πιο αγνή έκφρασις του ελέγχου των περιβόητων Ρότσιλντ που συνεργάζεται με το οργανωμένο έγκλημα που ίδρυσε την CIA, τρέχει το FBI -ιδιαίτερα την εποχή του Hoover- καθώς και φυσικά, την MI6.

Ήταν ο Κον που επέλεξε προέδρους, ανέτρεψε τις κυβερνήσεις και διέταξε δολοφονίες. Τα έγγραφα της δίκης του Clay Shaw από την ταινία JFK, των οποίων η αποσιώπησις σταμάτησε την πραγματική διερεύνηση της δολοφονίας του Κένεντι, οδηγούν απευθίας στον…Ρόι Κόν !!! Ήταν η οργάνωσις του Κον, της οποίας οι προστατευόμενοι περιλαμβάνουν τον Βενιαμίν Νετανιάχου, τον Τζορτζ Μπους και τον….Ντόναλντ Τραμπ, που σχεδίασε και εκτέλεσαν το χτύπημα της…9-11 (Ενδεκάτη Σεπτ. του 2001)…!!!

Δ. Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΦΙΑ (Ισραήλ) και ο JFK (Τζόν Κένεντι)

Ήδη καλύψαμε το ρόλο του πρωήν επικεφαλής της Εβραϊκής Μαφίας Ρόι Κον σε αυτό το έγκλημα, αλλά τώρα θα καλύψουμε εν τάχει μερικά άλλα πολύ σημαντικά στοιχεία που ενοχοποιούν το…ΙΣΡΑΗΛ για την δολοφονία του Κένεντι.

Δείτε παρακάτω μια συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Michael Collins Piper (Μάικελ Πάιπερ) σε ένα μεγάλο κανάλι του Youtube το 2014.  Εδώ μιλάει για το αποκαλυπτικότατό του βιβλίο «FINAL JUDGEMENT» (Τελική Κρίσις, Πατήστε εδώ) όπου φανερώνει τον συσχετισμό μεταξύ της δολοφονίας του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, κ. Τζον Φ Κένεντι και του…ΙΣΡΑΉΛ.  ΝΑΙ…το ακούσατε σωστά…ΛΈΕΙ ΟΤΙ ΉΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΌΝΤΩΣ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΚΈΝΕΝΤΙ ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΌΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΕΊΧΕΙ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΤΟΥ, ΤΑ ΚΌΤΣΙΑ ΝΑ ΛΕΕΊ ΤΟΛΜΗΡΆ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΌΤΙ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΊΞΟΥΝ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΠΌΣΟ ΑΚΡΙΒΏΣ ΠΥΡΙΝΙΚΆ ΌΠΛΑ ΕΊΧΑΝ ΤΌΤΕ!  Και αυτός ο δημοσιογράφος, ο κ. Piper, ήταν ο μόνος ο οποίος έγραψε ένα εμπεριστατωμένο έργο επι του θέματος.

Μιλάμε εδώ για έναν απο τους κορυφαίους συγγραφείς για τη δολοφονία του JFK!!!

Για τη συγγραφή του βιβλιου του αυτού, είχε συμβουλευθεί προσωπικά με τον πρώην, παγκοσμίου φήμης,
κατάσκοπο της Μοσάντ, τον κ. Μορντεχάι Βανούνου (Mordechai Vanunu), ο οποίος, το 1986, τόλημησε να αποκαλύψει σε όλο τον κόσμο τότε τα μυστικά του προγράμματος πυρηνικών όπλων του Ισραήλ–και με τον τρόπο αυτό πλήρωσε ένα μεγάλο τίμημα!

Δείτε τον εδώ πιο κάτω σε μια συνέντευξη απο το 2014…

https://www.youtube.com/watch?v=e-IWzHfpstg

Δείτε απίσης…

https://www.youtube.com/watch?v=oqZZSlenpu8

Εν κατακλείδι…

Μερικές από τις  πληροφορίες μου για αυτό το άρθρο τις πήρε από το κορυφαίο σάιτ VeteransToday.com, ιδιαίτερα από το άρθρο τους με τίτλο «Did Donald Trump kill the Kennedys?», δηλ., «Μήπως ήταν ο Ντόναλντ Τράμπ που δολοφόνησε τον Κένεντι;;;», και σίγουρα, εν όψει των ανωτέρω, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ και το…ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ «ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΙΕΣΗ Η CIA ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ»!!!  ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΟΤΙ, ΔΗΛ., Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ…ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑ 100 τοις 100…ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΉΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…!!!….


Με πληροφορίες από σάιτ VeteransToday.com: Did Donald Trump kill the Kennedys? (updated video): Λινκ: https://www.veteranstoday.com/2016/10/10/428139/


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ….

https://greeknewsondemand.com/2017/10/22/εγκρίνει-την-κυκλοφορία-απόρρητων-εγ/

https://greeknewsondemand.com/2017/10/28/οι-μισές-αποκαλύψεις-του-φακέλου-της-δ/

 


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι
————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr