Home Greek News Όταν παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών του «Άγιος Παύλος» το ᾽09: «Η νέα γρίπη είναι μία ήπια γρίπη, πιο ήπια από την κοινή γρίπη»

Όταν παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών του «Άγιος Παύλος» το ᾽09: «Η νέα γρίπη είναι μία ήπια γρίπη, πιο ήπια από την κοινή γρίπη»

by _
0 comment 212 views

Όταν παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών του «Άγιος Παύλος» το᾽09: «Η νέα γρίπη είναι μία ήπια γρίπη, πιο ήπια από την κοινή γρίπη»

Μήπως η ακόλουθη αναφορά από το 2009 σας ακούγεται λίγο…ΓΝΩΣΤΗ Έλληνες, ιδιαίτερα για…ΣΗΜΕΡΑ όσον αφορά τον…ΨΕΥΔΟ-κορνωοϊο;;; Ακούγεται 100 τοις 100 σαν το ψευτο-αφήγημα του ΨΕΥΔΟ-COVID-19 θα λέγαμε!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;;;!!!
Αλλά προτού διαβάσετε το άρθρο, ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ!!!….


Νέα γρίπη: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών του «Άγιος Παύλος»

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009 12:48
UPD:18:33

Παραιτήθηκε το πρωί ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμού κατά της νέας γρίπης του νοσοκομείου Αγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης, Στρατής Πλωμαρίτης.

«Θεωρώ ανήθικο και αντιδεοντολογικό να συστήνω στον κόσμο να κάνει το εμβόλιο τη στιγμή που δεν θα το κάνω εγώ» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Πλωμαρίτης, εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του.

Σημείωσε ακόμη ότι «η νέα γρίπη είναι μία ήπια γρίπη, πιο ήπια από την κοινή γρίπη. Έχουμε το παράδειγμα του νοτίου ημισφαιρίου που πέρασαν τη γρίπη χωρίς εμβόλιο και χωρίς να επαληθευτεί κανένα από τα τρομολάγνα σενάρια που κυκλοφορούν».

Επεσήμανε δε πως «υπάρχει μία διαδικασία ‘μαζικού εμβολιασμού’ των πολιτών που περνούν τη νέα γρίπη χωρίς να το ξέρουν και αποκτούν ανοσία και είναι άσκοπο να εμβολιαστούν» και πρόσθεσε πως κατά τη γνώμη του «δεν έχει αξιολογηθεί επαρκώς η ασφάλεια του εμβολίου».

«Ο καθένας έχει τις απόψεις του και εγώ τις σέβομαι», δήλωσε τέλος ο κ. Πλωμαρίτης, απαντώντας στις επικρίσεις που έχει δεχθεί διότι η παραίτησή του έχει διχάσει τον ιατρικό και νοσηλευτικό κόσμο και πολλοί διστάζουν να εμβολιαστούν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr