Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ για τις εκλογές των ΗΠΑ – Επίσημη επιστολή του Κογκρέσου: Δεν διακρίνεται ΚΑΝΕΝΑΣ εκλεγμένος Πρόεδρος.

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ για τις εκλογές των ΗΠΑ – Επίσημη επιστολή του Κογκρέσου: Δεν διακρίνεται ΚΑΝΕΝΑΣ εκλεγμένος Πρόεδρος.

by _
0 comment 164 views

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ για τις εκλογές των ΗΠΑ – Επίσημη επιστολή του Κογκρέσου: Δεν διακρίνεται κανένας εκλεγμένος Πρόεδρος.

Έρχεται από το πουθενά ο…ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ για να σώσει τον ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΕΙ ΨΕΥΔΟΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΖΟ ΜΠΆΙΝΤΕΝ «ΚΕΡΔΙΣΕ» ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!…


Σας το είχαμε αποκαλύψει αυτό προ ημερών στο άρθρο με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΉΣ ΤΗΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΏΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΑΡΝΕΊΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΣΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΕΞΟΥΣΊΑΣ ΣΤΟ ΜΠΆΙΝΤΕΝ!!!, όπου σας γράψαμε πως η ίδια η αρμόδια κρατική υπηρεσία της ομοσπονδιακής κυβερνήσεως επιφορτισμένη με την μετάβασιν εξουσίας από τον απερχόμενον πρόεδρον των ΗΠΑ εις τον νεο-εκλεγέντα πρόεδρον των ΗΠΑ εδήλωσε λίγες ημέρες μετά τις εκλογές ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟ λόγω του ότι υπάρχουν πολλές αναφορές για…ΝΟΘΕΙΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Διαβάστε το όλο!

Και τώρα έρχεται η εξής ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του αμερικανικού Κογκρέσου που επιβεβαιώνει αυτό.

Και γράφει τα εξής…


Το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών | Η Επιτροπή Εποπτείας και Κυβερνητικής Μεταρρύθμισης, Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ

13 Νοεμβρίου 2020

Προς την αξιότιμη Emily Murphy, Διαχειριστήτρια της Διοίκησης Γενικών Υπηρεσιών, 1800 F St. N.W. Ουάσιγκτον, DC 20405

Αγαπητή διαχειριστήτρια Murphy:

Στις 9 Νοεμβρίου 2020, μέλη των Δημοκρατικών της Βουλής της Αντιπροσώπων σάς έστειλαν μια επιστολή που παρουσίασε εσφαλμένα τα γεγονότα σχετικά με τις ευθύνες σας σύμφωνα με τον Προεδρικό Νόμο για την Μετάβαση της Εξουσίας του 1963 (Νόμος). 1 Γράφω για να διορθώσω το ρεκόρ.

Σύμφωνα με τον νόμο, εσείς, ως διαχειριστίς της Γενικής Υπηρεσίας Υπηρεσιών (GSA), έχετε την εξουσία να παρέχετε μεταβατική βοήθεια που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση στον Εκλεγμένο Πρόεδρο και στον Εκλεγμένο Αντιπρόεδρο.  Ωστόσο, αυτή η βοήθεια μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο και εφόσον αποδειχθεί ότι υπάρχουν «φαινομενικά επιτυχημένοι υποψήφιοι για το αξίωμα του Προέδρου και του Αντιπροέδρου, αντίστοιχα, όπως επιβεβαιώνεται από τον Διαχειριστή [ημάς].»

Υπάρχουν αρκετοί πολιτειακοί διαγωνισμοί που ευρίσκονται υπό αμφισβήτησιν, έτσι ώστε να μην υπάρχει ακόμη εμφανής πρόεδρος ή εκλεγμένος αντιπρόεδρος. Το προηγούμενο και το νομοθετικό ιστορικό παρουσιάζουν τρεις περιπρώσεις όπου μπορεί να μην διακρίνεται ακόμη ένας εκλεγμένος Πρόεδρος:

1. Οι συντάκτες του νόμου προέβλεπαν τρεις εκλογικές καταστάσεις στις οποίες θα υπήρχε ένας μη εμφανής εκλεγμένος Πρόεδρος: (1) ισοπαλία, (2) νικητής πλειάδας, ή (3) η παρουσία εκτεταμένης νοθείας ή εκφοβισμού των ψηφοφόρων. Το τρίτο να ισχύει για το 2020, δεδομένου ότι η εκστρατεία Τράμπ έγειρε ερωτήματα και υπέβαλε νομικές προσφυγές σε αρκετές πολιτείες.

2. Οι συντάκτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «εάν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό του Διαχειριστή» ο Διαχειριστής δεν χρειάζεται να αποδεσμεύσει τη βοήθεια μετάβασης. Δεδομένου ότι οι πολιτείες δεν έχουν πιστοποιήσει ακόμη έναν νικητή των εκλογών και ορισμένες πολιτείες εξακολουθούν να πινακοποιούν νόμιμα ψηφοδέλτια, εξακολουθεί να υπάρχει αμφιβολία ως προς τον νικητή• και…

3. Το προηγούμενο που έθεσε η κυβέρνηση Κλίντον στις αμφισβητούμενες εκλογές του 2000 είναι ότι για να εξακριβωθεί ένας σαφώς διακρινόμενος εκλεγμένος πρόεδρος θα πρέπει να υπάρξει παραχώρηση – η οποία δεν έχει συμβεί ακόμη το 2020 – ή δεν υπάρχουν άλλες νόμιμες συνεχιζόμενες προσφυγές – που δεν έχει συνέβη ακόμη το 2020.

Σύμφωνα με την πρόθεση του Κογκρέσου και το προηγούμενο που έθεσε ο Πρόεδρος Κλίντον, από σήμερα, δεν διακρίνεται κανένας εκλεγμένος Πρόεδρος.

Ένας εκπρόσωπος της GSA δήλωσε πρόσφατα ότι «ο Διαχειριστής της GSA επιβεβαιώνει τον φαινομενικά επιτυχημένο υποψήφιο όταν ο νικητής είναι σαφής βάσει της διαδικασίας που ορίζεται στο Σύνταγμα» Σας ενθαρρύνω να κάνετε ακριβώς αυτό: ακολουθήστε το Σύνταγμα και το προηγούμενο προηγούμενο, όχι τα μέσα ενημέρωσης, όταν αποφασίζετε για τον εκλεγμένο Πρόεδρο. Αυτή η δημοκρατία βασίζεται σε κράτος δικαίου και ο νόμος πρέπει να τηρείται.

Μετ’ εκτιμίσεως,

Τζόντι Χέις

Μέλος της Υποεπιτροπής Κυβερνητικών Επιχειρήσεων

*ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ*


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ!…


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι

————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr