Home Greek News Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ετοιμάζεται να καταστρέψει ολοσχερώς την Ελλάδα μέσω της «Μεγάλης Επαναφοράς» της ελίτ που σημαίνει ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ!!!

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ετοιμάζεται να καταστρέψει ολοσχερώς την Ελλάδα μέσω της «Μεγάλης Επαναφοράς» της ελίτ που σημαίνει ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ!!!

by _
0 comment 346 views

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ετοιμάζεται τώρα να καταστρέψει ολοσχερώς την Ελλάδα μέσω της «Μεγάλης Επαναφοράς» της ελίτ για τη σοσιαλοποίηση όλου του Κόσμου!!!

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Προτού διαβάσετε το παρακάτω άρθρο, πρέπει να μάθετε εσείς στην Ελλάδα τα εξής κρίσιμα όσον αφορά αυτήν την υπουλότατη ατζέντα της Ελίτ για την απόλυτη ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ και ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.
Οι παγκόσμιοι πολιτικοί ελιτιστές, όπως η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen και ο αποτυχημένος προεδρικός υποψήφιος των Δημοκρατών και πρώην υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, έχουν τοποθετηθεί για να χρησιμοποιήσουν τον Τζο Μπάιντεν ως οδηγό για την αποστολή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που λέγεται…Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ.
Το “Great Reset”, η «Μεγάλη Επαναφορά», επιδιώκει να πραγματοποιήσει μια σατανικά παρεμβατική και ριζική μεταμόρφωση της παγκόσμιας οικονομίας και του οικονομικού συστήματος που γνωρίζουμε από την αρχή του χρόνου. Επιδιώκει να αλλάξει ριζικά την παγκόσμια οικονομία: καταργώντας τα χρήματα με το ψηφιακό νόμισμα, το οποίο η κυβέρνηση θα μπορούσε να ρυμίσει και να ελέγξει, εξαλείφοντας ΟΛΗ την ιδιωτική περιουσία και μειώνοντας σε μεγάλο βαθμό την ισχύ της δημοκρατίας για χάρη της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης».
Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρου, Klaus Schwab, είπε πρόσφαστα ότι η Μεγάλη Επαναφορά «θα «οδηγήσει στη σύντηξη της φυσικής, ψηφιακής και βιολογικής μας ταυτότητας»!!! 
Στο άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Ο Κούλης είναι σε πλακάκια με τούς ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ελιτιστές που είχαν στήσει την ΑΠΑΤΗ του κορωναϊου τον Οκτ. πέρσι!, που σας είχαμε γράψει προ μηνών ότι ο ΊΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ είχε πάει στο ΝΤΑΒΟΣ τον Ιαν. φέτος για να ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΘΕΙ με το Παγκόσιο Οικονομικό Φόρουμ, που είναι πίσω από την «ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ», για την…ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ!!!
Και γράψαμε τότε…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτελεί μια ξεκάθαρη ατζέντα…ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ εις βάρος της Ελλάδος σχετικά με τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊο, που υπάρχει παρά ΜΟΝΟ στην…«ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ» ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ και των…ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ του από τις μεγάλες μυστικές λέσχες (Μπίλντερμπέργκ), κτλ. Δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Είναι ξεπουλημένο το παιδί από νεανικής ηλικίας αφού προέρχεται από μια οικογένεια…ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ. Το μόνο τώρα που μένει είνια ο ελληνικός λαός κάνει τώρα το…ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ μπας και σωθεί εκείνος ο τόπος…!!!

 

Είναι να απορεί κανείς το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο ίδιος ο Μητσοτάκης είχε πάει τον περασμένο Ιαν. φέτος στο…ΝΤΑΒΟΣ στο…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ που τυχαίνει να είναι ένας από τους κύριους ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ της όλης…ΑΠΑΤΗΣ του ΨΕΥΤΟ-κορωναϊού;;;

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΚΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΚΟΡΩΝΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ…«ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ» ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ…ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ…!!!…


PRONEWS.GR: «The Great Reset»: Το βιβλίο-έμμεση «δήλωση» του Κ.Μητσοτάκη στο γραφείο του γι αυτό που ετοιμάζουν μετά την πανδημία


Μόνο  τυχαία δεν ήταν η παρουσία του βιβλίου «Covid-19: The Great Reset» στο γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεδιάσκεψης.  

Σύμφωνα με το… επίσημο σενάριο ο φακός «έπιασε τυχαία» επάνω στο γραφείο του πρωθυπουργού, το βιβλίο η «Μεγάλη Επαναφορά» ή η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» που έχουν γράψει οι Klaus Schwab και Thierry Malleret ανώτερα στελέχη του διεθνιστικού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

Η έμμεση αυτή «δήλωση» του πρωθυπουργού, δείχνει ότι ο Κ.Μητσοτάκης φαίνεται να ενστερνίζεται πλήρως το νέο δόγμα της πριν και της  μετά κορωνοϊού εποχής, όπου σύμφωνα με τους εμπνευστές του σχεδίου ο πανδημία μπορεί και πρέπει να αποτελέσει την αιτία για την μεγάλη παγκόσμια  μεταρρύθμιση.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να αντιληφθεί κάποιος  τους σκοπούς του σχεδιασμού αυτού: Δημιουργία οικονομικής ασφυξίας και κατάρρευσης προκειμένου ο κόσμος να οδηγηθεί σε ένα νέο «οικονομικό μοντέλο» άκρατης παγκοσμιοποίησης, μιλώντας για  «νέα εποχή», ως συνέχεια της «νέας παγκόσμιας τάξης» που είχε εγκαινιάσει ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος το 1990.

Έτσι το “Great Reset” θα γίνει αφορμή για να δούμε  κινήσεις μεγάλων παγκόσμιων θεσμών, όπως είναι η Τριμερής Επιτροπή, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου και η Ευρωπαϊκή Ένωση να «μεταρρυθμίζονται» και να «μεταρρυθμίζουν» άλλους, ενίοτε και  δια απειλών.

Άλλωστε ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει πως «το 2021 πρέπει να είναι η χρονιά της ‘μεγάλης επανεκκίνησης».

H «Μεγάλη επανεκκίνηση» είναι ένας όρος που ακούγεται συνέχεια τον τελευταίο καιρό και αφορά τον νέο κόσμο που θα διαμορφωθεί μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Όμως  τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την «επανεκκίνηση» για να επιβάλλουν την ατζέντα τους που δεν είναι άλλη από την κατάργηση των εθνών και την επιβολή «παγκόσμιων κανόνων» και φυσικά μια επίσης «παγκόσμια επιδημία» θα ήταν η καλύτερη ευκαιρία για το ξεκίνημα της «νέας» αυτής «εποχής».

Φυσικά εχθρός της «νέας εποχής» σύμφωνα με την επιχειρηματολογία των συγγραφέων του βιβλίου θα είναι  η άνοδος του εθνικισμού και του προστατευτισμού κάτι που θα αποτελέσει αποτελεί τροχοπέδη στην αναζήτηση της «Μεγάλης Επανεκκίνησης».

Οι Schwab και Malleret όμως θέλουν να προχωρήσουν περαιτέρω. Ο στόχος τους είναι ότι η ανοιχτή έκθεση των αδυναμιών στις υπάρχουσες παγκόσμιες δομές «μπορεί να μας αναγκάσει να δράσουμε γρηγορότερα αντικαθιστώντας αποτυχημένους θεσμούς, διαδικασίες και κανόνες με νέους που ταιριάζουν καλύτερα στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες», δηλαδή όπως οι ίδιοι και οι ελίτ που αντιπροσωπεύουν θεωρούν την αντικατάσταση των κανόνων (εθνικές νομοθεσίες) και των διαδικασιών.

Έτσι επιθυμούν παγκόσμιο μετασχηματισμό όπου τα συστήματα και η εποχή του αλγορίθμου θα υπερισχύσουν των πολιτικών θεσμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr