Βγήκαν τα «μαχαίρια» στη ΝΔ: Ο Ν.Δένδιας «δίνει» τον Α.Γεωργιάδη όταν φωτογράφιζε πολυέλαιους στο Άμπου Ντάμπι…


Βγήκαν τα «μαχαίρια» στη ΝΔ: Ο Ν.Δένδιας «δίνει» τον Α.Γεωργιάδη όταν φωτογράφιζε πολυέλαιους στο Άμπου Ντάμπι…


Ως χτύπημα του υπουργού Εξωτερικών Ν. Δένδια κατά του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ερμηνεύεται η δημοσίευση της φωτογραφίας στην οποία απεικονίζεται ο δεύτερος να φωτογραφίζει τους πολυτελέστατους πολυελαίους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Φωτογραφίες οι οποίες προκάλεσαν πολλά σχόλια στο διαδίκτυο, καθώς η εικόνα που δημιουργείται για τον Άδωνι Γεωργιάδη είναι αυτή του “τουρίστα”.

Με έμφαση αναφέρεται από τις ίδιες πηγές ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, μοιράστηκαν στα Μέσα Ενημέρωσης στην Ελλάδα, από το Υπουργείο Εξωτερικών με ευθύνη του Νίκου Δένδια.

Το πραγματικό ερώτημα, σε περίπτωση που ισχύει αυτή η ερμηνεία είναι το εάν πρόκειται για μια από τις συνηθισμένες διαμάχες μεταξύ υπουργών ή πρόκειται για σύγκρουση… υποψηφίων δελφίνων για την επόμενη ημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι ο Ν. Δένδιας έχει  φιλοδοξίες ενώ  και ο Α. Γεωργιάδης στο παρελθόν υπήρξε υποψήφιος για την προεδρεία της ΝΔ.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/935656_oi-delfinoi-tis-nd-kai-oi-polyteleis-polyelaioi-ton-inomenon


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from pronews

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.pronews.gr/elliniki-polit...