Home ΗΠΑ ΦΡΙΚΗ: ΕΤΟΙΜΟΣ να ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ όλους τους Αμερικανούς με το…ΔΗΛΗΤΗΡΟ των εμβολίων του…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ο Πρόεδρος Τράμπ!!!

ΦΡΙΚΗ: ΕΤΟΙΜΟΣ να ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ όλους τους Αμερικανούς με το…ΔΗΛΗΤΗΡΟ των εμβολίων του…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ο Πρόεδρος Τράμπ!!!

by _
0 comment 145 views

ΣΟΚ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ: ΕΤΟΙΜΟΣ να ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ όλους τους Αμερικανούς με το…ΔΗΛΗΤΗΡΟ των εμβολίων του…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ο Πρόεδρος Τράμπ!!!

Η Επιχείρηση Warp Speed  (Ταχύτητα Φωτός) έχει επενδύσει 2 δισεκατομμύρια δολάρια για το εμβόλιο Moderna, λέει ο γραμματεύς Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του Τράμπ Azar…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το μεγάλο κανάλι FOX NEWS….

Ο Πρόεδρος Τραμπ επαίνεσε το εμβόλιο κοροναϊού της εταιρείας βιοτεχνολογίας Moderna που εδρεύει στη Μασαχουσέτη ως μία από τις δύο πρόσφατες «μεγάλες ανακαλύψεις» αφού ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι το εμβόλιο είναι 94,5% αποτελεσματικό σύμφωνα με την ενδιάμεση ανάλυση από μια κλινική δοκιμή προχωρημένου σταδίου στα τέλη του σταδίου.

Η ανακοίνωση της Moderna ήρθε μια εβδομάδα αφότου οι Pfizer και BioNTech δήλωσαν ότι το εμβόλιο τους ξεπερνά επίσης το 90% της αποτελεσματικότητας.

Σε ένα tweet της Δευτέρας, ο Τραμπ ζήτησε από “μεγάλους” ιστορικούς “” να θυμάστε ότι αυτές οι υπέροχες ανακαλύψεις, οι οποίες θα τερματίσουν την πανούκλα της Κίνας, όλες πραγματοποιήθηκαν στο ρολόι μου! ”

Ο γραμματεύς Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Alex Azar επαίνεσε το εμβόλιο της Moderna ως μέρος του «οράματος του Προέδρου Τραμπ» στην εκπομπή «Fox & Friends» τη Δευτέρα το πρωί.

“Είναι πραγματικά μια ιστορική μέρα”, είπε ο Αζάρ.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστοχώρο του Ιδρύματος Μπίλ και Μελίντα Γλέιντς (πατήστε εδώ), συνεργάζονται ήδη με την εταιρεία MODERNA, των οποίων τα εμβόλια προωθεί τώρα ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ που υποτίθεται ότι κάνει «αντίσταση» σε αυτά τα ύπουλα σχέδια του Γκέιτς για τον εμβολιασμό ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ, ενώ τίποτε δεν θα μπορούσε να απέχει κμακρύτερ από την ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Διαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ: Σε πλακάκια πλέον με τον ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ για τον εμβολιασμό ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ο ίδιος ο Ντόναλντ Τράμπ! για περισσότερα πάνω σε αυτό!….


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι

————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr