Home Κορωνοϊος Παγκοσμίου φήμης γιατρός συνδέει το εμβόλιο κοραναϊού με το…5G! Κύριο συστατικό του εμβολίου είναι η…Λουσιφεράση. Δηλ., «ΕΩΣΦΟΡΟΣ»!!!

Παγκοσμίου φήμης γιατρός συνδέει το εμβόλιο κοραναϊού με το…5G! Κύριο συστατικό του εμβολίου είναι η…Λουσιφεράση. Δηλ., «ΕΩΣΦΟΡΟΣ»!!!

by _
0 comment 463 views

Παγκοσμίου φήμης γιατρός συνδέει το εμβόλιο κοραναϊού με το…5G! Κύριο συστατικό του εμβολίου είναι κάτι που λέγεται…Luciferase (Λουσιφεράση)
, δηλαδή,…ΕΩΣΦΌΡΟΣ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Δείτε την παρακάτω συνέντευξη που παραχώρησε η κα Christiane Northrup σε ένα διαδικτυακό μέσο.

Για περισσότερα για αυτήν, δείτε το σάιτ της >> https://www.drnorthrup.com/

Η Δρ.Christiane Northrup είναι πρωτοπόρος-οραματιστήτρια και ηγετική, ιθύνουσα αρχή στον τομέα της υγείας και ευεξίας των γυναικών, ο οποίος περιλαμβάνει την ενότητα του νου, του σώματος, των συναισθημάτων και του πνεύματος. Διεθνώς γνωστή για την ενδυναμωτική της προσέγγιση στην υγεία και ευεξία των γυναικών, η Δρ. Northrup διδάσκει στις γυναίκες πώς να ευδοκιμήσουν σε κάθε στάδιο της ζωής.

Μια γιατρός OB / GYN πιστοποιημένη από το διοικητικό συμβούλιο, η Δρ. Northrup αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Ντάρτμουθ και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στο Ιατρικό Κέντρο Tufts New England της Βοστώνης. Ήταν επίσης επίκουρη κλινική καθηγήτρια OB / GYN στο Ιατρικό Κέντρο Maine (της πολιτείας Μέιν) για 20 χρόνια.

Αυτή στην παρακάτω συνέντευξη αποκαλύπτει αυτά που έχουμε ήδη αποκαλύψει για τα δόλια εμβόλια του Μπιλ Γκέιτς, όταν, π.χ., φέρουν τον αριθ. πατέντας….060606, και ότι περιέχουν το συστατικό…Luciferase (Λουσιφεράση) που παραπέμπει βέβαια στον…ΕΩΣΦΌΡΟ….!!! Για περισσότερα, διαβάστε επίσης τα δύο παρακάτω άρθρα…

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Έβγαλε πατέντα με αριθ. WO2020 060606 για το τσιπάρισμα των ανθρώπων ο Μπιλ Γκέιτς!!!
Πρώην υπουργός ΣΥΡΙΖΑ για το «χάραγμα» με βιο-τσιπ του Μ.Γκέιτς: «Διαλέξτε, ή υποδούλωση ή ελευθερία – Καλό αγώνα»!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο. Η πρώτη μορφή/εκδοχή έχει ελληνικούς υποτίτλους…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr